Ostatní
Co se jinam nehodí a týká se Fábií.
100 témat v tomto fóru
-
-
-
Dobrý den, měl bych takovou menší technickou prosím. V 5/2015 jsme kupovali Škodu F3. Letos se musí jet na první garanční prohlídku. Palubní pc ukazuje buďto samozřejmě km nebo dny. U nás zbývá nějakých 50+dní. Zajímalo by mě, jestli se mám i nadále řídit tím co mi říká počítač nebo podle toho, kdy jsme auto koupili, protože baterie nebyla ve voze více než měsíc, tak nevím jestli se to díky tomu nepozastavilo a tím mi to narušilo ten správný interval. Aby mi neřekli: ale pane vy jste měl přijít už v květnu a bylo po záruce. Děkuji za odpověď a přeji hezký prodloužený víkend :-)
-
- 17 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Dobrý den, jsem fanouškem a majitelem Fabie. V rámci své bakalářské práce jsem se rozhodl toho využít a zjistit jak jsou ostatní majitelé tohoto vozu spokojeni s nabídkou příslušenství (pouze Fabia 3. generace). Byl bych Vám velice vděčný za vyplnění následujícího dotazníku. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebc5lfgqkXUEJQowU4hWIoE_0V9QYx3_DLM4VlI-M5zjj1Pw/viewform?usp=sf_link
-
-
- 20 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
-
-
Dá se nějak zjistit, kde byla moje Fabia smontovaná? Na jedenácté pozici VIN mám "Z". To by mělo být Solomonovo Ukrajina. Proč by ale montovali auto určené do Schengenu v Zakarpatí, to mi hlava nebere. Co máte na 11 místě VINU Vy?
-
-
- 47 odpovědí
- 8,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, napadla mě jedna docela v podstatě důležitá věc, čím odklízíte sníh z aute? Dříve na staré m aute jsem to odmetl košťátkem ale tady je mi to trochu proti srsti, když uz na mytí člověk používá pouze samé mikrovlákna a drahé pripravky, tak je blbost to v zimě odmetat takto "hrubě"
-
-
- 40 odpovědí
- 10,6tis zobrazení
-
-
Dobry den prosim vas na sklopnom kluci som si vsimol,ze je tam taky capik alebo srob na kluci da sa to nejako dotiahnut alebo mam ist s tym do servisu.
-
- 4 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
To bude drahý https://www.facebook.com/SkodaCycling/photos/a.939464306134391.1073741860.474291262651700/939464346134387/?type=3&theater
-
-
- 39 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
Konec nafty v Renaultech? http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/konec-nafty-v-renaultech-vyrobce-mozna-opusti-vznetove-motory-1319604#utm_medium=selfpromo&utm_source=newsletter&utm_campaign=e15news
-
- 3 odpovědi
- 1,4tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych poprosit o zkušenosti s testovacíma jízdama. Spíš mě zajímá jestli škodovka umožňuje testovací jízdy delší než jen okruh doporučený dealerem sedícím na sedadle spolujezdce. Testovací jízdu nového vozu jsem nikdy neměl možnost absolvovat tak možná budu mlet hlouposti.. U jiných automobilek jsem někdy viděl že umožňují vypůjčení vozu například na jeden den ale nejsem si jistý jestli nejde jen o určitý období kdy to mají jako akci. Jak vůbec probíhá testovací jízda standardtním způsobem kterou si objednám na webu? Jede semnou vždy prodejce nebo někdy můžu jet i sám a zvolit si okruh podle svého a tím i auto prověřit "nevybíravým" způsobem? Osobn…
-
- 11 odpovědí
- 14,3tis zobrazení
-
-
Rekordní polololetí: Škoda poprvé v historii utržila přes sedm miliard eur http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/rekordni-pololeti-skoda-poprve-v-historii-utrzila-pres-sedm-miliard-eur-1311430#utm_medium=selfpromo&utm_source=newsletter&utm_campaign=e15news
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, řeším, jestli zvolit předplacený servis přímo od prodejce, popřípadě jakou variantu? Vyplatí se to?
-
- 8 odpovědí
- 6,2tis zobrazení
-
-
Caute chcem sa spýtať ako je to s prihlásením vozidla do evidencie a poplatkami na SVK lebo študujem to akurát na stránke ministerstva a vôbec tomu nerozumiem ktoré poplatky sa platia pri novom vozidle. Jedine čo viem že budem platiť daň 167€ kvôli výkonu. Kolko ma výdu evidenčné čísla a ďalšie poplatky. P.S .sorry za takéto primitívne otázky kupoval som len ojazdené doteraz. Diki moc
-
-
- 22 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Při hledání nějakých informací o motorech VW jsem objevil následující stránky... http://7zap.com/en/ Najdete tam své auto do posledního šroubky vč. čísel dílů podle VW. Myslím, že vzhledem k množství informací by se mohlo v budoucnu hodit...
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahojte, chcem auto na zimu supnut do garaze, (strach minnedovoli pustit zenu samu v zime jazdit) Co treba resp by ste urobili aby to prezilo bez ujmy?
-
-
- 9 odpovědí
- 3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, za pár týdnů si převezmu předváděcí Fabii a chtěl bych se zeptat, na co mám/nemám nárok v případě, že bude auto poškozené. Ať už se jedná o nějaké škrábance na laku, podřené liťáky či nějak dodrbaný interiér. Nechci malovat čerta na zeď, ale radši bych měl jistotu, že můžu vyjednávat v případě, že nějaký problém objevím.
-
-
- 9 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahojte, mam na androide nainstalovanu aplikaciu manual a v casti Rychle tipy su obrazky popletene, maju pomiesane poradie. Predtym nez sa rozculim na skodu sa chcem spytat, ci to tak mate rovnako, lebo ci ja nerobim niekde chybu.
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahojte, mam objednanu F3 combi 1,2 tsi 81kw, vybava style. Zatial nemam potvrdenie kedy pojde auto do vyroby. Kazdopadne uz teraz rozmyslam ze si by som si chcel dat tmave folie na zadne skla (kvoli malej dcerke nech nemusim lepit tie otrasne obrazkove tienitka ). Stmavene zadne skla od vyroby sa mi zdaju dost "slabe". Otazka je ked si dam dolepit tie folie ako to je so zarukou u Skodovky? Ide mi o to ze pri montazi folii mi rozoberu zadne dvere (teda aspon myslim). Keby sa mi nahodou v buducnosti dajme tomu pokazil motorcek na stahovanie zadneho okna nebude problem s reklamaciou? Nepostavi sa Skoda k tomu tak ze tie dvere boli rozobrane a teda zaruka mi uz na ne neplat…
-
- 17 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Ahojte chcel by som vás požiadať o radu ak ste sa náhodou stretli s podobným problémom. Dnes som na svojej Fabii začal pozorovať veľmi nepríjemný jav. Jedná sa o pomerne hlasné "praskutie" alebo "puknutie" stieračov keď sa vrátia do pôvodnej polohy v najnižšej frekvencii stierania. Či už sa jedná o stieranie ktoré vynútim páčkou alebo o stieranie, ktoré sa zapne automaticky pomocou dažďového senzora. Keď sa stierač zodvihne počuť jemné puknutie a keď sa vráti znova do pôvodnej polohy pukne oveľa hlasnejšie. Zvuk počuť akokeby z palubovky z oblasti páčky (aj keď sa ťažko identifikuje zdroj). Pri vyššej intenzite stierania návrat stieračov do pôvodnej polohy nerobí žiadny h…
-
- 6 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím ve spolek, chtěl bych se zeptat, zda někdo zaregistroval hluk, který je slyšet při jízdě s otevřenými zadními okny (Š Fabia combi). Zkoušel jsem, zda je možné toto ovlivnit zataženou či staženou zavazadlovou plachtou. Bohužel žádná změna. Udivuje mě, že je možné vytvořit takovým způsobem nehorázný kravál- bordel. Změna je pouze, pokud se otevřou i přední okna.
-
- 9 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Kdo tipoval? Jsou už nekde výsledky?
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
-
-
Jelikoz se mi pomalu blizi predani auta a bude to me prvni nove auto, tak bych se chtel zeptat Vas zkusenejsich, na co si vse dat pozor a jak to zhruba probiha vc kolik to cca zabere casu. EDIT: Zde jsem sepsal par rad na co si dat pozor. Vetsina cerpana od dalších uzivatelu v tomhle vlakne a část doplnena o me poznatky. Co se tyka casu, tak většina lidi říká kolem jedne hodiny, pokud budete kontrolovat i něco navíc, tak pocitejte klidne i vice (ja osobne jsem tam pobyl cca 1,5h a stejne jsem si nezkontroloval vse). Na co se připravte předem, rozhodne si napiste nejake otázky, které budete mit na prodejce a které jste si nezjistili předem. Doporucuji precist palub…
-
-
- 38 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Jsem fanda Felicii Fun a věděl jsem, že má vyjít koncept Fabia Fun. Pouze jako koncept, ale i tak jsem byl vcelku natěšenej. A když zveřejnili fotky, šel jsem do kolem. Všude psali že je to OK, na různých serverech jako auto cz a nějaký německý portál. Že je to krása. Ale jeden českej web to přirovnal tuningovýmu autu na srazy. A asi s tím i souhlasím. Za moji osobu zklamání. Beru jen vzhled. Vcelku to tam napsal dost dobře, ale nevím jestli tam můžu dát odkaz na ty stránky. Hlavně ke konci je něco jako výzva k soutěži s tuningáři. Odkaz přímo na článek : http://www.motormix.cz/clanek/skoda-fabia-funstars/1091 (maximálně to admin smaže) Již třetí měsíc hled…
-
- 3 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Nevim, zda to sem uplne patri (kdyz tak prosim mody o presunuti do spravne sekce), ale napadlo mne, kdyz jsem si objednal FIII, bude mit uz u sebe povinnou vybavu? Tzn trojuhelnik, lano, zarivky, pojistky, vestu, lekarnicku, hever (respektive hever pocitam davat nebudou, ale jenom klasicky zvedak) a klic na kola (dal jsem si plnohodnotnou rezervu s klicem)? Nebo to budu muset jeste dokoupit? Priznam se, ze kupuju poprve nove auto, tak nevim jak to presne chodi a nejak jsem se nezeptal v autosalonu a nez jim psat tak se radsi zeptam tady Vas odborniku a nekomu to jeste taky treba pomuze:)).
-
- 24 odpovědí
- 6,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Pokud byste si chteli zkratit cekani na nove auto, davam sem link na manual k FIII + autoradia: Auto Blues Swing Bolero Cela stranka zde Update autoradii je uvaden zde Preji prijemne cteni:) EDIT: jeste pridavam odkaz, kde se daji najit podporovane telefony s MirrorLink a co je konkretne na danem zarizeni primo podporovano http://compatibilitylist.skoda-auto.com/
-
- 2 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
jak někdo ze Škoda- Auto říkal, že do roku 2020 chce mít celou flotilu vozidel s alternativním pohonem, tak se ptám, bude FABIA III s pohonem na CNG?
-
- 10 odpovědí
- 5tis zobrazení
-