Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem qwertyx64,

Ahojte, mohol by mi niekto, prosim, poslat postup ako dat dolu plasty 5. dveri? Nechcem tam nieco odlomit a rad by som zvolil spravny postup Dakujem.

2. Zahájeno uživatelem zelyvel,

Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je nějaký způsob jak sklopit zadní sedačku tak, aby tvořila s kufrem rovinu. Předpokládám že by bylo nutné nějak vyklopit spodní sedáky, jako to uměl třeba golf4, toledo 2 apod, které pak měly sedačky v rovině. Díky moc.

• 2 odpovědi
    • 10,9tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Ahoj, jsou všechny rámečky na climatroniku stejné?jestli je stejné tlačítko na webasto a na Rest? Plánuji že si dokoupím lesklý rámeček na panel.

• 4 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem xcom3,

Ahoj, mám S3 s dvojitým dnem. Trochu se mě nelíbí, že v zadní části kufru jakoby ta podlaha je propadlá. Koukal jsem zespodu, je tam uchycena řeknu taková kovová tyč, která jezdí vlevo a vpravo v držákách (podlaha nahoře a dole). Zkoušel jsem to doštelovat, ale nejde. Můžete se mi prosím někdo kouknout zda tu tyč máte úplně rovnou ? - já to právě mám na koncích jakoby ohnuté - nevím zda je to záměr, nebo je to tím, že tam třeba někdo dal něco moc těžkého, nebo s tím špatně manipuloval. Díky moc

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem vilo1070,

Neporiesil prosim niekto ten nepodarok v stredovej konzole tvariaci sa ako drziak na napoje? Nechapem ako tam mohli osadit otvory s pevnym priemerom bez nejakeho zasuvacieho mechanizmu, ktory by fixoval aj uzke plechovky, uzke pohare a podobne. Hrozne ma nebavi vyberat si co budem pit podla toho co mi bude v tom drziaku drzat a nie podla toho na co mam chut. Hladal som dost dlho na nete nejake riesenie napr. s predpruzenym niecim, co by napoj "mackalo" a tym ho fixovalo (kludne by sa to mohlo len vlepit dnu do sucasneho drziaku), ale vobec nic som nenasiel. Neobjavil niekto nejake riesenie, hoci aj na sposob "urob si sam"?

• Líbí se mi
      • Díky
      • Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 10,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Tak jsem si udělal dalši radost a koupil jsem si sportline volant,akorát byla sranda ho dát přesně do polohy... špatně ražená riska na hřídely volantu. A ještě jsem si koupil plaketku superb

• Negativní
      • Díky
      • Pozitivní
    • 24 odpovědí
    • 8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem dfga,

Ahojte. Teraz odkedy je teplejšie pri jemnom dobrzdovani počujem vŕzganie od pedálu. Napr od 30km/h. Pri väčšej rýchlosti to nerobí. Silentbloky vylučujem. Neviete načo sa zamerať? Predné brzdy menene komplet pred 5000km zadné pred 2000km, kvapalina a odvzdusnenie pred 5000km a pre istotu ešte raz odvzdusnene v autorizaku pred 500km. Vdaka.

8. Zahájeno uživatelem Martin Bednář,

Nemůžete se mi někdo prosím podívat, případně sem dát obrázek, jak sundat rámeček kolem řadící páky? Mám na mysli ten černý lesklý plast... Díky. Martin

9. Zahájeno uživatelem Deliberator,

Tak nejak mi nedelal dobre ten cerny plast ovladani sedacek, tak doslo k vymene.

• Díky
    • 5 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Deliberator,

Panove, nedal by mi nekdo prosim cislo dilu stinitka anglickeho ridice (nas spolujezdec), teda praveho stinitka v barve ivory (bezova)? rusi me tam ty nalepky airbag. diky!

11. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Zdravím všechny,kolega si před rokem koupil supa 3 11/2016 a před měsícem se mu stala taková věc že když nastartoval auto a měl zapnutou tak mu zničeho nic začal lítat bílý prášek ze všech ofuků.klimu měl pořád zapnutou celý rok a má climatronic.zkoušely jsme to i že jsme vypli klimu (AC) a problém přetrvává i při zapnutém topení. Jinak klima byla desinfikována a kabinový filtr byl taky měněn v ŠA. Ďela to vždy ráno a po práci a po minutě jak se to vyfouká tak to přestane.je možné že výparník oxiduje?diky

12. Zahájeno uživatelem zelyvel,

Zdravím, prosím o Vaše tipy jak u S3 řešíte vysávání kolem sedaček, zejména mezi sedačkou a směrem ke sloupku. Drží se mi tam dost bordel až je to nepěkné, a zatím jsem sehnal jen hubice která se tam nemůže vejít, protože je to fakt úzké. Máte nějaké finty, nebo odkaz na nějakou ideální hubici, nebo prostě tam jen nevysáváte? :-) Díky moc.

13. Zahájeno uživatelem Pavel Rybář,

Ahoj, hodlám ve svém S3 Sportline nahradit, jak by řekl pan prezident, popelníček za phonebox. Nechce se mi kupovat uplně novej, ale koupit nějaký demont. Můj dotaz zní, pokud koupím jakýkoliv, půjde přehodit ty zašupovací dvířka za ty co tam teď mám? Sportline má totiž Carbon decor, který jsem na bazoších nikde neviděl... Dík předem za info PR

14. Zahájeno uživatelem tomasmu,

Caute. Viete poradit, pripadne hodit nejaky link ako demontovat bocne tlacitka vedla DSG paky (vedlajsi panel s tlacitkom StartStop). Nasiel som len navod ako vytiahnut komplet cely kus plastu od tlacitka rucnej brzdy, ale pri vytahovani som to len vycvakol, aj to s velkou silou a dalej sa to nepohlo a nechcem to polamat. Dikicko

15. Zahájeno uživatelem vlado777,

Je mozne upravit anglicke sedacky do europskeho. Pamat ovladanue atd. Dakujem

• 2 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem titanius,

Ahojte Kde by dali kúpiť tieto zadné opierky hlavy s integrovanými "bočnicami" na spanie? A koľko by tak asi stáli? Ďakujem

17. Zahájeno uživatelem pradnik,

Nemáte někdo vyzkoušené modely dětských sedaček, které jde nacpat do SIII kombi? Jedno vajíčko a 2 nyní stačí 15kg+. Teď tam mám 2 na isofix, ale bude potřeba udělat místo pro dalšího sourozence. Tím, že jsou sedadla hodně široká, bude třeba se spokojit asi jen s přiděláním na pás. Místa je dost, jen ta sedadla jsou blbě tvarovaná (kombinace alcantara a kůže). Samozřejmě existují i extrémní řešení jako https://www.multimac.com/p/superclub_3_seater_1200 , ale tomu bych se rád vyhnul. Našel jsem i variantu ja jiném škoda foru, ale bohužel fotka byla z austrálie a ty sedačky se jinde neprodávají, jelikož asi nejsou homologované. Díky za radu, …

• Pozitivní
      • Díky
    • 11 odpovědí
    • 25,5tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem palomik,

Zdravim, je takyto stav (vid prilozeny obrazok) normalny, alebo je to na reklamaciu (S3 MR2021)? Stalo sa to asi po 30 min jazdy, vonku bolo asi -3 stupne C a vysiel som z garaze kde mohli byt asi +3 stupne C. Vozidlo vypisalo chybu "Rozpoznavanie znaciek nefunguje, ocistite predne sklo."

• Líbí se mi
      • Díky
      • Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem rickdanger,

Ahoj, minulý rok jsem výhodně koupil téměř nového Superba s výrobou 04/2019, ale bohužel pouze s výbavou Active plus. Mohl by mi někdo z odborníku přiblížit co by obnášelo dodělání elektrických sedaček? Přemýšlel jsem nad koženými sedačkami s odvětráním (popřípadě Alcantaru). Vím, že bych musel měnit i ovládací panel klimatizace kvůli ovládání vyhřevu. Bylo by potřeba vyměnit i nějakou jednotku? Např. BCM? Mohl by mi někdo poslat schémata zapojení? Bohužel jsem nenašel ani v angličtině elektrická schémata v rámci DP. Je mi jasné, že bude potřeba i dokódování... Děkuji

20. Zahájeno uživatelem Maxim88,

Ahoj, mám možnost koupit za super peníze celý interiér sportline do superbu 3. Auto chci kupovat ale až na podzim 2021 a chci se zeptat, zda půjde vše zapojit ať je to funkční. Budou pasovat sedačky z předface SIII do faceliftu? A co ambientní podsvícení dveří a lišty před spolujezdcem atd. Je pro to podsvícení udělaná v autě už příprava nebo se vše musí dělat znovu. Díky za info

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 22 odpovědí
    • 7,9tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Martin Bednář,

22. Zahájeno uživatelem L3prask,

Zdravím, chcel by som sa opýtať, či by mi vedel niekto pomôcť pri výbere LED žiaroviek ako osvetlenie ku nohám skoda superb 3 2017

• 3 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Kimi.K44,

Zdravím, je možné nějako poladit stávající sedačky v autě (sportline alcantara - děrované) na ventilované bez toho aby se museli měnit ?

• 1 odpověď
    • 3,7tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem e1.,

Ahoj, s partnerkou práve dolaďujeme konfiguráciu nového Superba liftback a máme trochu problém s tieniacim rolom/roletou na zadné sklo (5. dvere). Našli sme iba jedno poľské video v ktorom im to rolo nefunguje dobre, vypadne z miesta a samé sa zroluje. Moja otázka je, či to tu má niekto a ak áno, aké sú s tým skúsenosti? Tiež ma zaujíma, že aký je cez to výhľad dozadu a či tam ostane miesto na umiestnenie palubnej kamerky na sklo 5. dverí. Vďaka.

25. Zahájeno uživatelem mr.p,

Ahoj, mate nekdo S3 v bile kuzi? Zajimaly by mne Vase zkusenosti - udrzba, spineni, fleky, .... nekde jsem cetl ze to je ok, jinde ze to je katastrofa (dost me vystrasil clanek kde nekdo psal ze si sednul v novych dzinach do auta a bile sedacky zustaly namodrale :( diky za info

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.