Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

1. Zahájeno uživatelem malcor,

Ahoj, mám Suberba iV combi 3/21 a doteď mi při otvírání kufru jen pípnul při otevření nohou a nebo při zavírání tlačítkem. Při otevření tlačítkem ne (dává to smysl, když to zmáčknu, tak o tom vím a nemělo by mě to překvapit). Ale odešel jeden ze servo pohonů, takže mi v servisu celou tu tyč vyměnili, ale od té doby to pípá po celou dobu otevírání a zavírání. A je jedno jestli tlačítkem a nebo nohou. Říkal jsem jim to při přebírání, ale tvrdili mi, že to pípalo vždycky. Jaký máte zvuk vy? Dík

• 3 odpovědi
    • 5,3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Leonekkk,

Zdravím,chtěl jsem se zeptat zda se k listě (3V5853098A 2ZZ) dáva krytky kde jsou šrouby.. 4 krytky kdyžtak poprosim číslo dílu.děkuji plánuji totiž přestavbu zadních světel..

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Jules45,

Ahoj!! Prosím o radu přápadně nějaké foto postupu demontáže předního nárazníku svépomocí na Superbovi 3 2017? Díky moc

• 4 odpovědi
    • 11tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem mhhory,

Dobrý den, stala se mi dnes taková nemilá věc, přijdu k autu, chci nasednout a vezmu normálně v klidu za kliku tak jako vždy, ale klika najednou povyjela a zůstala ve stavu jaký je na fotce. Nejde zpět ani ven... Prostě visí úplně na volno a nejde s ní cokoliv dělat. Nevíte náhodou čím by to mohlo být a co je příčinou, případně zda musím nutně navštívit servis ? Děkuji za odpověď. M.H.

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 17,9tis zobrazení
  5. Zdravím mám otázku v sobotu ženě někdo nacouval do auta na parkovišti u Zoo u Zlína a ulel. Máme havarijní pojištění byla přivolána Police všechno sepsané natočené dveře kufru promáčknuté nad světlem a levý nárazník odřený viz foto.chci se zeptat budou nám měnit za nové díly nebo to budou kytovat a stříkat což NECHCI dá se to nějak zařídit?

• 3 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem SuperbIII,

Koupil už někdo z vás auto v barvě Bílá Laser? Metalickou (Moon) nechci, ale Laser na mě působí rozhodně lépe než Candy jak ve vizualizéru, tak konfigurátoru. Fotku někdo nemáte?

• Pozitivní
    • 20 odpovědí
    • 12tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Emblacker,

Ahoj komunito,dnes,když jsem doléval vodu do ostřikovačů,všiml jsem si,že si nějaká kuna nebo podobná svině pochutnala na odhlučnovacím molitanu,který je na vnitřní straně kapoty.Díra cca 20x20cm.Chci se zeptat jestli už někdo něco podobného řešil a hlavně jak to vyřešil.Mám poslat manželku at našije záplatu?Díky

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  8. Zdravím vás, setkal se někdo s puchýřema na střeše za panoramatickou střechou u Superb III 2016? Docela mě to zarazilo u 4 roky starého auta, jak to řešit? Škodovka dává 12let záruku na prorezivění, myslíte že to uplatní? Setkal se s tím někdo? Děkuji.

9. Zahájeno uživatelem LiveBomb,

Ahoj, máte někdo zkušenost s čirými UV foliemi na bočních oknech? Pokud jo, je to v létě poznat?

• 1 odpověď
    • 2,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Mart-in1973,

Zdravím všechny, včera mi protijedoucí auto ustřelilo levé zpětné zrcátko, v podstatě z něj zbyl jen spodek (funkční sklápění a bílé světlo), zbytek je natolik poškozen, že se musí vyměnit. Narazil jsem na problém, že je více druhů (podle počtu pinů) a já nevím které tam mám. Jedná se o výbavu LK, r.v. 2016, liftback, bylo vyhřívané, elektricky nastavitelné i sklápěné, zatmavovací, směrovka a bíle světlo na zem. VIN je TMBAH7NP5H7035468. Jste někdo schopen z tohoto zjistit jaké zrcátko musím sehnat a popř. nemá někdo v okolí Ostravy i skladem?

• 6 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem MSkacel,

Mám SUP 2015 a rád bych přestavěl přední část na facelift. Světla nepotřebuji - jen nárazník a masku. Dostal jsem nabídku na 70 000, což mi přijde celkem dost. Jak je to náročné

• Líbí se mi
    • 9 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Maxim88,

Ahoj, chci se zeptat, zda nekdo z vas uz dodelaval na s3 liftbacka kridelko patych dveri jako ma sportline. Pokud ano, tak jake jste brali, zda origo nebo druhovyrobu a jak to slo... Popripade foto. Diky

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Radek Mlcoch,

Ahoj, mam S3 2017 a chci se zeptat jak moc slozite je vymenit svetla za fl LED Matrix? Bude funkcni i dynamicky blinkr nebo k tomu jsou potreba digi budiky? diky

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem novisekpetr,

Koupil jsem si S3 Sportline 12/2016 combi a zjistil že mám korozi kolem zadní kamery 😡🤯, viz foto. Máte někdo zkušenost? Jde uplatnit záruku na prorezavění?

15. Máte někdo nějak vyřešeno ? Já zkoušel D těsnění 15mm, které je nedostatečné, chtělo by to tak 18mm - navíc těsnění je nalepeno špatně, pokud bych nechtěl, aby mi dveře začaly rezavět, musí tam být prostor pro odtok vody. Takže spíše pro představu, možná stačí najít jen správné těsnění. PS : neřešme pls. zda-li je to normální, že se to tak špiní nebo jestli bych se na to měl vykašlat či ne...k věci pls.

16. Zahájeno uživatelem Aleš S,

Ahoj, může někdo poradit s demontáži předních světel? Díky za každou radu.

17. Zahájeno uživatelem chaky,

Hledal jsem nejakou informaci o tom, zda je bezne, ze by nove zakoupene auto melo jiz od vyroby nejak specialne osetreny lak (napr. voskem). Jedina informace, kterou jsem nasel byla ta, ze je to bezne pouze u premiovych znacek :) Jak je na tom Superb v L&K? Predpokladam, ze v tomto ohledu je u nej premiova pouze cena, ze? Pokud tedy neni lak z vyroby nijak osetren - co s nim po prijezdu z autosalonu udelat?

18. Zahájeno uživatelem titanius,

Ahojte Ako demontovať prednú masku? Mám Superb Sportline Ďakujem

19. Zahájeno uživatelem ČudlR,

Nesouvisi to s celnim sklem, ale ostrikovace to jsou ale svetel. Nevite nedaj se nejak vypnout pred pc ? Mam rad ciste auto ale pri ostriku to zbleje blatniky i kapotu az na okno pomalu coz vlete nechci.. nevite jak by to slo vyresit ?

20. Zahájeno uživatelem Hamman,

Ahoj, neviděl někdo video nebo nemá sám zkušenost s tím, jak svítí LED světla po faceliftu? Nemyslím ledky s matrixem, ale ty obyčejné. Mám model 2019 s bixenonama s afs a nejsem si úplně jist, že ty ledky budou svítit lépe, když i zadní světla jsou nyní v top variantě bez příplatku jen v Laurinu Jinými slovy.. Teď: Bixenon AFS, zadní top varianta Brzy: LED, zadní bída Vtipné je, že oboje je stejný výbavový stupeň, tomu říkám modernizace :) Díky

21. Zahájeno uživatelem Ladik83,

Ahoj nemáte někdo prosím schéma jak demontovat na S3 zadní nárazník ? Děkuju moc :-)

• 2 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Tomet,

Nemá prosím někdo hnědé auto v kombinaci s alu Supernova v černém lesku? Nedaří se mi tato kombinace nikde vygooglit a váhám, které alu nechat jako zimní. Pokud ano, prosím o foto. Děkuji

23. Zahájeno uživatelem Stan-m,

Caute. chcem sa poradit pred zimou ,ci si niekto zvas daval na svoj superb nejaku ochanu (stit )na prednu kapotu a ako sa to montuje a ci to aj ma svoj ucel.

• Líbí se mi
    • 7 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Akaros,

Zdravim superbaci, V servise mi davali na auto novy predny naraznik a spolujazdcov predny blatnik. Vraj pristrek smerom na plech(povodny vodicov blatnik) robit nemusia podla Škoda postupu. Vidite ten rozdiel vo farbe medzi naraznikom a blatnikom na vodicovej strane ? Pride mi to ako ina farba, nie len ako rozdielny material plast/kov. Kedze na druhej strane lakovali aj blatnik tam je uplne rovnaka farba naraznika aj blatnika bez prechodu. Co si o tom myslite ? Je to vramci normy Škoda ? Alebo nekvalitne urobena praca ?

• 11 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem FilipFF,

Zdravim, setkal se z vás někdo s tím, že vám svítil jeden ten led pruh na předním světlometu jakoby trochu do žluta a druhý svítí normálně bíle ? Očividně byl jeden světlomet vyměněn za nový, takže druhý je takový vysviceny a vůbec to k sobě nesedí.. nejvice to jde vidět za denního svícení kdy ty ledky nejvíce zářejí a hlavně z větší vzdáleností .. nevíte náhodou jestli se dá nějak vyměnit jenom ten led pruh nebo nějaké jiné řešení kromě výměny celého světlometu? Nechce se mi totiž dávat x tisíc za novy světlomet :/

• Líbí se mi
    • 6 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.