Elektrika
365 témat v tomto fóru
-
Ahojte mam supeb3 2tdi 140kw Prestal mi fungovat start stop - vysoka potŕeba energie pro vozidlo. Vymenil som autobateriu za novu a bez zmeny. Na diagnostike tieto chyby. Viete mi niekto pomoct o co ide?
-
- 9 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
-
Neví někdo, co znamenají níže uvedené chyby z diagnostiky? Případně jak řešit? Ačkoliv servis tvrdí, že již není žádný problém, tak mi neustále ŘJ vypisuje opakovaně tyto chyby. Děkuji. 76 Parking Assistance System description: PLA 3.0 12K Software number: 5QA919298 Software version: 0161 Hardware number: 5Q0919298C Hardware version: H08 ODX name: EV_EPHVA2CAU3700000 ODX version: 009017 Long coding: 0A71167951 Trouble codes: U112100 - Databus missing message Active B7 Access Startsystem Interface System description: VWKESSYMQB Softwar…
-
-
- 1 odpověď
- 17,6tis zobrazení
-
-
Dobrý den, Nesetkal se nekdo s nesviticim multifunkcnim ukazatelem v Superb 3, co je mezi otackomerem a tachometrem. Predposledni jizdu fungoval normalne, pak jsem zaparkoval, byl 2 hodiny pryc a pote uz nenabehnul. Zkousel jsem to vicekrat znovu "zapnout a vypnout" ale bez vysledku. Nevim, jestli je to zavada, nebo moje nesikovnost, ale budu rad za radu. Diky Tomáš
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Ahojte Mám SIII 2015, vie niekto prosím poradiť ako zapojiť Qi nabíjačku v popolníku? číslo dielu je 3V0035502 ? Vybral som pôvodnú anténu a chcem tam dať nabíjačku. Len neviem odkiaľ ťahať do nej káble.
-
- 3 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj kluci, chci se optat - jaký alternátor je na SUP III, 2,0 TDI (110kW/150k)? Mám i origo čísla dílů, ale nevím, zda má dávat 12V, nebo 14V. jsou rozdílné.. 140A je mi jasné, ale nevím, co s těmi Volty.. Číslo dílu je 03L 903 023 LX a pod tím mi vyběhne moc druhů s různými dodatky pro napětí... Dík za info.
-
- 4 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Chlapi, stalo se Vám někomu, ze jedete, řídíte a najednou se vám začne samovolně upravovat sedadlo? Mě se to stalo včera večer... Úplně se snížilo dolu a prisunulo se dopředu tak, ze jsem byl rad, ze jsem se nezabil. To není přeci normální!!!! Od té doby chvíli funguje na nastavení a chvíli ne. Mám sto chuti za to Škodovku zažalovat. Vždyť to je skoro o život..
-
- 12 odpovědí
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím. Chcem sa spýtať či sa dá kúpiť svorka na vyťahovanie poistiek ktorá by mala byt pod krytom poistiek v motorovom priestore (vid foto) Ja ju tam nemám a keď som menil poistku tak som sa dosť netrápil. Na webe to neviem nejako nájsť. Dik za pomoc
-
-
- 8 odpovědí
- 3,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Je možné upravit interval kontroly, jestli má řidič ruce na volantu? (adaptivní vedení v pruhu + ACC)
-
-
- 8 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Zdravim borci, chcel by som sa spytat, pri deaktivacii ESC (traction control) pomocou knoflika pri pake prevedovky, mal by tento knoflik svietit oranzovo ako vsetky ostatne pri stlaceni (drive mode, start-stop, park assist, autohold) alebo je to nejaka chyba ktoru by som mal v servise reklamovat. Vsimol som si, ze este cudlik otvarania elektrickeho kufra nesvieti, co by ma az tak netrapilo ale ocakaval by som ze system ako ESC by mal farebne indikovat ze je vypnuty (a teraz nemam na mysli indikator na displayi budikov, hovorim cisto o podsvieteni HW tlacidla na oranzovo pri prevodovke).
-
-
- 2 odpovědi
- 2,4tis zobrazení
-
-
-
-
Ahoj chtěl jsem se zeptat,výjmečně jsem musel parkovat mimo garáž. Ráno asi po cca 30 minutách jizdy s puštěným výhřevem zadniho okna se mi okno nedokázalo více odmlžit je tohle normální???. Nikdy jsem u žádného předešlého auta neměl takovíhle problém. Ptám se proto protože už si připadám jak blázen a mám pocit že i kdyby upadli kola tak vyjadření ŠA bude že je to v pořádku.
-
- 6 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak spárovat nový ovladač k nezávislému topení. V manuálu k ovladači je vytažení pojistky 1A, ale na místě pojistky 1 v manuálu je, že není obsazená. Děkuji moc
-
- 3 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
-
-
U Superbu, který má Smart light assist je funkce clonění dálkových světel. Viděl jsem tuto funkci u Fordu, ale ten měl LEDkový světla, takže obsahovaly více modulů, které se uměly zvlášť rožínat a zhasínat a navíc natáčet. Tam to chápu. Jak to ale přesně funguje u superbu, který má pouze jednu baňku? Ta clona je někde vevnitř?
-
- 11 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, umíte někdo aktivovat toto z verze sportline i na normální Superb?
-
- 5 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Na stránkách škoda eshop je ve výprodeji pro některé starší modely. Nevíte někdo zda např. z modelu Yeti je použitelný SmartGate i pro Superb ? Mají podobná čísla produktu 5L0063218 - Yeti a 5E0063218 Superb Díky Libor
-
- 3 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dá se, případně uměl by někdo aktivovat kontrolku zapnutí potkávacích světel? Já prostě někdy nevím, jestli se potkávačky zapnuly, nebo jedu jen na denní svícení, tak to řeším tím, že pořád mžourám na tlačítka, jestli jsou podsvícená, případně zapnu světla manuálně. A pak na ně zapomenu a jezdím s nimi další den úplně zbytečně za dobré viditelnosti. U dvojkového Superba byla kontrolka, takže například při vjezdu do tunelu jsem hned věděl, zda se světla rozsvítily. U trojky tohle není. Díky moc za informace.
-
-
- 18 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Co myslíte, vadné čidlo kvality vzduchu (hlavně, že jsem byl v pátek v autorizáku na servisní prohlídce...), ale co ta sběrnice? Car: Skoda Superb Year: 2017 Body type: Estate Engine: DFEA 110 kW (150 HP) 2 l Mileage: 25185 KM --------------------------------------------------------------- 19 Gateway System description: GW MQB High Software number: 3Q0907530C Software version: 5286 Hardware number: 3Q0907530C Hardware version: 515 Serial number: 03121610520215 ODX name: EV_GatewNF ODX version: 013020 Long coding: 0B0100345F087300FB00025E880F00010001070000000000000000…
-
-
- 7 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
-
-
Najeto 3500 km a občas se rozsvítí uvedená kontrolka bez ohledu na to, že auto netahá vlek a otec jezdí s autem šetrně, je zvyklý nové auto zabíhat. Olej v převodovce jsem zkontroloval a je ho tam dost. Servis aktualizoval SW v ŘJ převodovky. Problém přetrvává...
-
- 5 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Ahoj, nejsem si jistý kam přesně zařadit tohle téma, tak popřípadě poprosím o přehození do správné sekce. Jde o to, že mám v plánu si do supa poladit hvězdné nebe na stropnici alá rolls royce pomocí optických vláken, které svedu do jednoho, popřípadě více světelných zdrojů. Mělo by se jednat ideálně o cca 1500 hvězd velikosti 0,25-1,00mm. Teď k dotazu. Jelikož se v elektrice vůbec nevyznám, šel by použít například tento zdroj světla ?https://www.ebay.com/itm/16W-RGBW-LED-Fiber-Optic-Star-Ceiling-Light-Kit-300pcs-2M-0-75mm-crystal/182491021151?hash=item2a7d4fff5f:m:mE362amoTFPH9PfAHU5SP3A Je možné ho namísto 12V zásuvky nahulit natvrdo k nějak…
-
-
- 3 odpovědi
- 6,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
ahoj nemá někdo zkušenost přoč na maxidotu se neukazuje otevřená přední kapota,jestli třeba někde přes diagnostiku na měřených hodnotách nebo tak.Jinak diagnostika neukazuje žádnou chybu. Díky za pomoc Jirka
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Je realné vymenit obycejne svetla za xenonové?Pujde to dokodovat do jednotek atd:?Opravuji predek tak me zajima jak moc práce a materialu by to obnášelo...pripadne jestli to vůbec u S3 jde.Diky za pripadné info...
-
- 3 odpovědi
- 4,6tis zobrazení
-
-
Ahoj na sedadle ridice me nevyhriva operadlo jen spodek sedak co zkontrolovat ? Nemel nekdo stejny problem ?
-
- 6 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Nevíte jak je to s automatickým uzavřením oken, pokud je nechám po-otovřené (cca 1cm) a zamknu vůz ? Zdá se, že se okna po jisté době (více než 5hod, nevím přesně), okna automaticky dovřou v 9-ti z 10ti případů, což mne překvapuje (bohužel teď testováno celkem často, jelikož větrám vůz kvůli přihodě zde - https://forum.skodahome.cz/topic/139913-vodakondenzát-z-klimatizácie-v-interiéri/?do=findComment&comment=2337213 ). Podotýkám, že mám MR2017, u kterého má být nová jednotka, která např. neumožňuje automatické dovření oken při dešti...překvapuje mne tedy, že okna se dovřou samy pakliže funkce automatického dovření měla být vypnuta z bezpečnostních důvodů
-
- 0 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Po nastartování mi auto začalo samo od sebe na maxidotu psát "Přizpůsobení světlometů pro jízdu vlevo aktivní". Po cca 10 vteřinách hláška zmizí. Asi to správné chování není... Tušíte někdo, co s tím? Díky
-
- 8 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
Ahojte, spozoroval som problem s Columbusom, ktory prestane vykreslovat cast displeja po tom ako sa prepne denny/nocny rezim. Robi to este niekomu?
-
- 5 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
- 1 sledující
-