Motor 2.0 TDI
165 témat v tomto fóru
-
Ahoj, zdravím vás, Koupil jsem superba 3 110kw manuál Po cca 1500 kilometrech se mi rozsvítila kontrolka motoru, napíchl jsem to na diagnostiku a ta zahlásila, že je "něco" V nepořádku s řídící jednotkou motoru... A já se Vás táži, co bych měl dělat, protože o tomto vím lautr nic. Děkuji
-
- 1 odpověď
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
Zdravím , aké sú správne (ideálne) kompresné tlaky (+- tolerancia) na motoru 2,0 TDi 110KW (CRLB) ? Kedy už vieme zadefinovať , že daný valec/valce už sú NOK ? Ďakujem všetkým za odpovede :-)
-
- 1 odpověď
- 6,1tis zobrazení
-
-
-
Zdar chlapi, potřebuju vyměnit chladící kapalinu na superbu 3, 2016, 140kw, 2.0 TDI, DSG, máte nějakej osvědčenej postup, a jak třeba odvzdušnit systém? Použiju G12EVO kapalinu. Prý je tam asi 8 litrů v okruhu. Díky za opověď.
-
-
- 20 odpovědí
- 16,1tis zobrazení
-
-
Ahojte, to co je v nadpise sa mi stalo v priebehu niekolkych minut. Neviete, co mohlo sposobit takyto scenar?Nedavno som mal meneny rozvodovy remen plus vodnu pumpu. Myslite, ze by to mohlo suvisiet? Ja nie som odbornik, ale napada ma, ze tie kolisajuce otacky/ zhasinanie na volnobehu, mohla sposobit vodna pumpa. Co vy na to? Dakujem. Este ma napada, ze na spodku prazdnej doplnovacej nadrzky chl. kvapaliny som videl nieco podobne piesku. Ale neviem, ci to moze suvisiet.
-
- 0 odpovědí
- 1tis zobrazení
-
-
Dobrý deň . Nenašiel som tu nikde túto závadu , ak to tu je a nenašiel som prepáčte mi. Počas jazdy do kopca mi vyskočila voda na 100 a olej na 128 stupňov. Dia píše toto: Adresa 01: Motor (J623-CRLB) Labely:. SVO\04L-907-309-V1.clb Řídící jednotka SW: 04L 906 026 ET HW: 04L 907 309 R Díl: R4 2.0l TDI H22 1990 Revize: B5H22--- Kódování: 011D0012036401087000 Dílna #: WSC 01286 386 08256 ASAM Dataset: EV_ECM20TDI01104L906026ET 002002 ROD: EV_ECM20TDI01104L906026ET_002_SK48.rod VCID: 000F35079B030A4FA6-8054 1 nalezena chyba: 4529 - ridici obvod ventilatoru 1 high P0692 00 [039] - - …
-
- 11 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
-
-
Mávam niekedy problém s dlhým startovaným hlavne keď som naklonený a dlhšom státí viac ako 3dni. Štartovanie trvá 2az10 sekúnd a potom už v pohode na sup. Diagnostika bez chyb
-
- 0 odpovědí
- 1,3tis zobrazení
-
-
Ahoj chlapi, tak mě napadlo pročistit EGR ventil, nemáte někdo obrázek kde se cca nachází v motorovém prostoru? Ideálně nějaký foto, 2.0 TDI,DSG, 140kw. Díky moc
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
-
-
- 3 odpovědi
- 4,4tis zobrazení
-
-
Úpravy pro tento motor možné i pro záruky. Včetně měření na brzdě a včetně kódování funkcí. Případná úprava převodovek DSG. DQxxx
-
- 0 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, ma niekto skusenosti, alebo pouziva nejaky DPF cleaner? Jazdim casto kratke trasy a mam obavy o stav DPF, naposledy mi vyhodilo kontrolku, isiel som to prebehnut a bolo to OK, ale vzhladom k tomu ze jazdim tie kratke trasy, casto sa stava ze pravdepodobne zacne regeneracia, ked vypinam motor. Myslite ze by DPF cleaner aspon ciastocne setril takto namahany DPF filter?
-
-
- 25 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
zdravim vie niekto posudit ako su natom vstreky najazd 247tisic km
-
- 4 odpovědi
- 3,6tis zobrazení
-
-
Neumí prosím vás někdo přesně dohledat jaký setrvak patří do 2.0tdi 140kw kód motoru dfca manul, předokolka Díky
-
- 0 odpovědí
- 2tis zobrazení
-
-
Ahojte, mam otazku ktorou naseriem polovicu fora, ale budem musiet byt majitelom superba. V zasade je jasne 4x4 dsg tdi, co najvyssia vybava. Zvazujem vsak swap motora za 2.0bitdi z passatu. Otazne je co k tomu vsetko bude potrebne, ci staci vymenit turbo a jednotku (nemyslim), alebo cely motor (to myslim skor a nevadi). Potom je otazka ci kedze motor pojde prec, tak ci nestaci kupit 110kw verziu (alebo inu slabu co bude po facelifte s 4x4 dsg). tych, ktori su pohorseni mi je luto, ale skuste mi prosim niekto odpovedat, diky :)
-
-
- 51 odpovědí
- 18,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, prosím o radu zkušených. Superb 140 kW, 7 DSG předokolka, najeto pouhých 1000 km (nové auto). Při zahřátém motoru stání na P nebo D v sedadle řidiče, v bočních plastech, v pedálech a volantu cítit silné vibrace od motoru. Při jízdě nebo zvýšení otáček pak vše v pořádku. Vím, je to diesel, nový nezajetý motor, ale ty vibrace jsou hlavně v sedadle opravdu nepříjemné. Před tím Superb 3,110 kW to nedělal. Nemůžu se smířit s tím, že auto přes mega má takové vibrace. Samozřejmě jsem objednán na servis, ale obávám se odpovědi, že je to normální atd. Má tu někdo podobnou zkušenost?
-
- 2 odpovědi
- 4,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, týden vlastním novou Skodu Superb Combi Style 2.0 TDI 140 kw 4x4 s nezávislým topením. Včera a dnes jsem vyzkoušel zapnout nezávislé topení. Před nastartováním jsem ho vypnul. Jakmile jsem nastartoval, začala blikat kontrolka žhavení a na displeji se rozsvítila porucha Start stop systému. Auto nešlo do otáček. Musel jsem zastavit, vypnout motor a znovu nastartovat a bylo po problému. Má někdo stejný problém?
-
-
- 16 odpovědí
- 62,5tis zobrazení
-
-
Ahojte, nie je to klasický remap ako napr. od BSR, ale len jednotka medzi ECU a motorom. Nedal si toto alebo niečo podobné niekto z vás niekedy do Superba? Uvažujem že by som do toho šiel, ale rád sa prípadne poučím od múdrejších a skúsenejších :-) Pre 140kw TDI to vyzerá zaujímavo...
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, nemá tu někdo komplet přehled, jaký se má dělat servis po 60000 na 2.0 TDI 140 kW 4x4 7st DSG? Někde jsem četl něco o tom, že se dřív měnil olej v DSG a teď už ne...
-
-
- 48 odpovědí
- 28,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím, nevím jak dlouho už se mi tohle děje, ale poslední dobou při odjezdu z práce vnímám ne moc příjemné chroustání (nebo nevim jak to nazvat) někde od motoru. Rozjíždím se z parkovacího místa na parkovišti a jedu k výjezdu, 20kmh, 30kmh, pustim plyn (DSG má zařazenou 2 nebo 3) a dojíždím k zatáčce kdy auto brzdí motorem.. když už jede pomaleji tak jakoby si DSG vyřadila a je cítit, že auto už motorem nebrzdí... v tomhle okamžiku “plachtění” začne něco dělat bordel, jako kdyby něco co se točí dřelo. Není to EKO režim který plachtí při sundání nohy z plynu,.. zkoušel jsem to vyvolat i tak, že jsem vyřadil na N při rychlosti cca 15kmh a taky v pohodě. Jde o …
-
- 3 odpovědi
- 5,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, dnes rano po starte mi zacala blikat kontrolka zhavenia, auto do nudzaku, mam 2.0 tdi 140kw 4x4 6dsg, neviete co to moze byt? Idem sa objednat do servisu, mozem docasne na tom jazdit? Ma niekto skusenosti? Dik za vsetky rady.
-
-
- 3 odpovědi
- 3,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Čau, Existuje motorizace u Superba 3 (rok 2015-16, manuální převodovka) verze se 140 kw? Nebo to jsou nachipované 110 kw? Měl jsem za to, že 140 kw je jen u DSG verzí, ale na bazaru se válí i pár manuálních. Pokud takové existují, jak jsou na tom v porovnání s ostatníma, nejsou problémové? Díky za odpovědi.
-
-
- 6 odpovědí
- 6,3tis zobrazení
-
-
Zdravim vas, moc bych vas chtel poprosit. Nikde nemohu dohledat co je schovano za touto chybou..:(Nemate prosim nekdo tuseni?? Byla zjistena na BOSCH BEA 850
-
- 2 odpovědi
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravím všetkých, má niekto skúsenosť s novým Superbom 3 FL (modelová rada 2020) v motorizácii 140kw 4x4 s ohľadom na kultivovanosť tohto motora? Prostá otázka - je to tiché alebo hlučné v porovnaní s benzínom? Pretože kolega v práci má Superb 3 PFL z 2018 140kw 4x4 a ten diesel pod kapotou je jak od šoféra tak spolujazdca poriadne počuť a keď som to porovnal s "tichosťou" môjho predošlého 1.5 TFSI CoD v A3, tak ten benzín bol doslova nepočuteľný, až to bolo divné jaké je to tiché... Pýtam sa preto, lebo budem Superb v blízkej dobe objednávať a stále riešim motorizáciu... Díky za akékoľvek postrehy.
-
- 4 odpovědi
- 2,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím všechny čtenáře, chtěli bych vás požádat o radu. Minulý týden jsem nechal jeden den auto stát před barakém, místo obvykle v garáži. Večer, když jsem ho šel zaparkovat do garáže, nastartoval jsem, ozvala se hluk, jako by něco lítalo po motoru a rozsvítila se kontrolka žhavení - závada na systemu start/stop. Po pár pokusech vypnout a zapnout motor se nově objevila kontrolka "chyba motoru". Auto přestalo jet, atd. No, kouknu pod kapotu, hledám a vidím, že drátky k čidlu u turba, jsou přetrhané. (nejdřív jsem vlastně kouknul na fórum, co by to mohlo být) Mám takové tušení, že v servisu by to bylo minimálně za 5 tis. Kč (diagnostika, oprava…
-
- 3 odpovědi
- 9,7tis zobrazení
-
-
Čaute, mam problém s autom a uz som bezradny. 3x bolo v servise a stale je to o tom istom. Motor mi navstivila kuna, to sa opravilo boli nakusnute hadice. Od vtedy mi stale myzne voda po dlhsej jazde cca 50 - 100 km. Tak isto mi blika, nie vzdy, zhavenie pri startovani acc start stop a nenastartuje. Menili mi tempomat, nox system. Kde moze byt chyba? Dik za odpovede
-
- 6 odpovědí
- 5,5tis zobrazení
-