Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

91 témat v tomto fóru

• 6 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 7.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 8.3k zobrazení
  1. Ventilátor

• 0 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 26.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 16.1k zobrazení
  2. Nesvítí

• 7 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 9.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 10.4k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 32.6k zobrazení
  3. Otáčkoměr 1 2

• 25 odpovědí
    • 27.4k zobrazení
  4. Kabel od akumulátoru

• 1 odpověď
    • 9.3k zobrazení
  5. Dobijeni baterie

• 3 odpovědi
    • 9.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 10.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 14.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 11k zobrazení
  6. Favorit - elektrika

• 17 odpovědí
    • 24.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 16.7k zobrazení
  7. pripojeni na diagnostiku

• 2 odpovědi
    • 9.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.6k zobrazení
  8. klakson

• 5 odpovědí
    • 9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravim .Octavia 1 , 1.6 75kw r.v.2002 kód motora AVU. Problém je taký že  ručička paliva klesne počas jazdy iba v zákrutách  tak , že klesne na minimum , zaznie zvukový signál  že málo paliva a vráti sa potom naspäť na pôvodný stav paliva . V nádrži mám minimálne pol nádrže benzínu takže malým množstvom paliva to nieje  a za druhé vymenil som plavák paliva na palivovom čerpadle v  nádrži za nový a robí to stále. Takže ani plávakom to nieje .  Na nete som čítal,  že to môže byť kontaktom uzemnenia  palivového čerpadla . Len kde nájdem to uzemnenie.  A nejaká vaša rada čo by to mohlo ešte byť ? Fakt ma to už nebaví počúvať za jazdy 30x pipnute na 20km jazdy. Ďakujem 
    • @yendys  hoj  dojezdovka se tma vleze nebo to zabira komplet prostor ? 
    • panove co mate o4 FL ,   v servisu na me  naposledy typek  houknul,  že  u meho typu vozu . combi   by se mel resit nejaky  kryt motoru nebo co  ve spojistosti s olejovou vanou že to někde vydira lak. nebo co .. slyšel o tom někdo ?    ještě zjístim podrobnosti. 
    • Krátko po naštartovaní a pohnutí sa s vozidlom palubný počítač vyhodí chybu "Porucha ACC". Stávalo sa mi to často, hlavne počas dažďa/vlhka. Vozidlo je po zobrazení chyby zrejme aj v nejakom núdzovom režíme, lebo cítiť, že inač reaguje na plyn a DSG inač radí prevody.   Pri zobrazení pamäti chýb v jednotke "13 - regulace odstupu" je uložená chyba "U1123 00"   Nejedná sa ale o chybu radaru, či jednotky regulácie odstupu.   V jednotke motora je uložená chyba "P11A6 00" - Prestavovač vačkových hriadeľov "A" valec 2 - neplatný signál (vy môžete mať samozrejme inú chybu, dokonca v inej jednotke)   Ak sa pozriete na dátum a čas týchto chýb, vidieť, že chyba v jednotke motora bola uložená o jednu sekundu skôr, než chyba v jednotke regulácie odstupu. Teda jednotka regulácie odstupu len obdržala od jednotky motora chybu a na základe nej systém vypla a zobrazila poruchu ACC.   V mojom prípade sa teda jednalo o solenoid, ktorý posúva na vačkovom hriadeli variabilnú časť.   Solenoidy idú v tomto poradí z ľava doprava: A1 B1 A2 B2 A3 atď.   Ukážka systému:      Nový solenoid cca 25€, kód dielu 06E103697L. Výmena cca 15-30 minút podľa zručnosti. Pozor, nový solenoid je potrebné inštalovať v zasunutej polohe! Po výmene všetko v poriadku, žiadna chyba ACC.   Dúfam, že to niekomu pomôže.
    • Na SK su dostupne len 3,cenovo dost nad limit. V CR ich je viac, ale tiez uz mimo limitu. Ale dik   Dnes sa este na SK bazosi objavil biely combi Sportline, ale tiez uz ma  135 000km,tiez len 2 zonova klima
  • Vytvořit nový...