Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

91 témat v tomto fóru

• 6 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 7.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 8.3k zobrazení
  1. Ventilátor

• 0 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 26.5k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 16.1k zobrazení
  2. Nesvítí

• 7 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 9.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 10.4k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 32.7k zobrazení
  3. Otáčkoměr 1 2

• 25 odpovědí
    • 27.4k zobrazení
  4. Kabel od akumulátoru

• 1 odpověď
    • 9.3k zobrazení
  5. Dobijeni baterie

• 3 odpovědi
    • 9.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 10.4k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 8.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 14.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 11k zobrazení
  6. Favorit - elektrika

• 17 odpovědí
    • 24.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 16.7k zobrazení
  7. pripojeni na diagnostiku

• 2 odpovědi
    • 9.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.6k zobrazení
  8. klakson

• 5 odpovědí
    • 9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj všem, tak první kódové na faceliftu úspěšně za mnou - nahodil jsem si na mé Ultimate First Edition (09/2024) RS budíky   Cesta je Řídící jednotka 17 - Adaptace - Modul 0C9D (views) - dejte u všech podmodulů aktivní a je potvrďte. Práce na cca 4 minuty. Zkoušel jsem i dlouhé kódování (ukazatel doplnění paliva a lap counter), ale nepodařilo se mi odemknout SFD. Ale to může být verzi OBD11 nebo nezadáním správného kódu.
    • Ahoj. Jen pro inspiraci - dotaz na ty, co mají autokameru zapojenou do USB v zrcátku: jaké používáte kamery? Ať hledám jak hledám, nemůžu najít takovou, která má usb-c na levé nebo vrchní straně, a zároveň aby měla nativní 4K (ne upscale). Ty co jsem si vyhlídl, tak zas nemají usb-c ...Ahoj. Jen pro inspiraci - dotaz na ty, co mají autokameru zapojenou do USB v zrcátku: jaké používáte kamery? Ať hledám jak hledám, nemůžu najít takovou, která má usb-c na levé nebo vrchní straně, a zároveň aby měla nativní 4K (ne upscale). Ty co jsem si vyhlídl, tak zas nemají usb-c, nebo sice mají, ale konektor u zrcátka to nestíhá dobíjet...  
    • @Kubanec1 jeho poslední návštěva před 1,5 rokem.... Začni od nejlevnějšího a nejpravděpodobnějšího. Přehození výbojek případně jednotek(pro ověření), Potom už dle zjištění. A jestli ani křížové výměny nepomůžou, tak je to složitější 😞 
    • K těm prodlužovačkám na přes chodník na ulici ... Samozřejmě je to prasárna, nebude to asi ani moc bezpečné, ale .... to je tak, když moderní zelení komunisté chtějí poručit větru, dešti, a přikážou všem elektromobily ... ale už nepřikážou na každých 5 metrech chodníku funkční el. přípojku. ... protože u těch přípojek hned každý ví, že je to naprostá blbost (protože v praxi nerealizovatelné), kdežto u těch elektromobilů není ta blbost rozhodnutí na první pohled vidět.
    • Já bych řekl, že si tato výpočtová pravidla takto prolobovaly evropské automobilky, protože větší auto = větší vývar.
  • Vytvořit nový...