Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem jara_10,

Zdravím , chtěl bych Vás požádat o radu přestává mi pořádně fungovat spínač potkávacích světel na škodě favorit a nikde nemohu najít co musím odmontovat abych se k němu dostal, našel jsem pouze dva šrouby po stranách přístrojové desky která kryje budíky a nejsem si jist jestli mi to bude stačit pro odkrytí tohoto spínače.Díky moc

• 6 odpovědí
    • 9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Lucie Šenovská,

Dobrý den, můžeme na škodě favorit r.v 90 ze starou skříňkou vyměnit bez úpravy za novou z roku 94? Děkuji.

• 2 odpovědi
    • 8,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem cika21,

Zdravim potrebujem poradit, ked je nastartovane tak nejdu brzdove svetla ani prebliknutie dialkovych ako sa potiahne packa k sebe ale ked sa vypne motor vsetko ide kde bude chyba? Dakujem Favorit 1.3, 1993

• 3 odpovědi
    • 8,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem domas,

Ahoj všem, potřeboval bych radu ohledně ventilátoru. Jde o to, že větrák fouká pouze na polohu č.2. Ostatní polohy jsou mrtvé. Nevíte náhodou někdo, co by s tím mohlo být? U Felicií většinou fungovala poslední poloha skrz její připojení, jenže u mě je to prostřední poloha, takže nevím. Bohužel nejsem elektrikář, takže nevím co kde proměřit. Děkuji všem za info.

• 0 odpovědí
    • 7,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem franta1969,

prosím,neví někdo jak jsou označeny svorkovnice na poj.desce u fav.r.v.90? Nevím který konektor je č.111,114110,112 a 113.Kdyby to uměl někdo dopsat čísla do obrázku pojistkový skříňky místo značení a,b,c,d,e

• 14 odpovědí
    • 27,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem BORISAK47,

cus nevite nekdo jak nastartovat favo 136 bez klicu? kdyz ho zasunu nemuzu ho pootocit do startovací polohy ani s nim nehnu, skousel sem to snat sto krat ...problem je ze mi to exlo v meste na parkovisti tak ho musim od tut co nejdriv dostat, jinak je na nem vsechno v poho pleas help.

• 6 odpovědí
    • 17tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem vfi,

Ahoj, mám dotaz ohledně formana z roku 1994. Nesvítí mi pravá strana světel (přední obrysovka a zadní obyč. červené). Pojistky jsem vyměnil všechny za nové, žárovky jsem samozřejmě zkoušel. Nedávno mi začlo blbnout podsvícení rychloměru a otáčkoměru, po pár ranách do palubky se rozsvítilo, ale teď už taky nic. To že mi nesvítí palubka přežiju, ale jde mi hlavně o ty světla nevíte co stím? a může to mít něco společného s tou palubkou?

• 7 odpovědí
    • 11,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem j.jurasek,

mam ve favoritu stary tip zapalovacu a koupil jsem novy, abych mohl vymenit a pouzivat navigaci apod. jenze nevim jak na to? muze mi nekdo poradit nebo poslat nejake schema? nejsem zadny profik tak bych potreboval presny postup jak pro blbce jak demontaze tak montaze noveho. dekuji muj email je jan-toth@seznam.cz

• 3 odpovědi
    • 10,4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem martanius,

Ahoj, nedávno se mi stala taková divná věc. Dával jsem auto do opravy kde vyměňovali spojku a pak jsem si ještě nechával odborně do auta namontovat subwoofer a reproduktory a radio do auta. Ovšem ještě před opravami jsem měl klakson tak na dvě facky, něco jako kdyby se autíčko snažilo zatroubit, ale zkrátka to bylo spíše jak když kvákne kachna Ale o klakson mi teď nějak nejde, mám v plánu ho také nechat opravit, ale teď mi jde o to, že když jsem s tím autme jel tak jsem chtěl vyzkoušet ještě ten klakson, ale místo zatroubení nebo toho kváknutí mi to zapištělo stejně jakobych měl otevřené dveře a zapnutá světla. V autě je namontovaný i ten bzučák na zapnutá světla. Tak js…

• 3 odpovědi
    • 11tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem CRXspeedy15,

Zdravim vsetkych zrucnych majitelov favorita a mechanikov . Mam taky mensi problem s mojim Favom. Dnes rano som ho isiel nastartovat a vsimol som si ze pliesok spinacej skrinky bol vlhky, utrel som ho a skusil nastartovat. Starter len cuknul a svietila mi kontrolka (!) aj po vybrati kluca. Potom som skusil este raz nastartovat, dal som kluc na polohu I rozsvietili sa kontrolky a hned zhasli vsetka elektrika v aute funguje radio, svetla, smerovky, truba, Central. Od vtedy ide len ukazovatel stavu paliva a kontrolka splynovaca (nakolko ho mam) stale aj po vybrati kluca. Ale ked odpojim a pripojim bateriu tak uz neukazuje a ked potrasiem klucom na polohe I tak sa rozsvietia…

• 22 odpovědí
    • 34tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem MrPedro,

Vyměnil sem palubku ve FA, protože odešel tachometr a na "nové" je místo hodin otáčkoměr. Vím, že musí být přiveden kabel od cívky. Netuším však odkud a hlavně kam přesně na palubce připojit. Poradí někdo, eventuelně přidá plánek či foto? PS: Hezké svátky a hodně dárků všem.

• 25 odpovědí
    • 28,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem muty,

Zdravím, mám hloupý dotaz - ve Favoritu r.v. 1989 (136 LS) jsem pří vyměně akumulatoru nejspíše odpojil zelený kabel s konektorem vedoucího z plusového svazku kabelu od akumulatoru a ted nemuzu prijit na to kam patri? Nevi nekdo? Pokud ano, tak prosim o info i kam to presne zapojit. moc dekuji. FOtka kabelu zde http://dlouhy.name/images/fako.jpg

• 1 odpověď
    • 9,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Joohanek,

Dobry den panove, mam problem s vybijenim baterie. Koupil jsem si novou auto baterii 42Ah. Alternator mi na volnobeh tlaci do baterky 13,76V. Ampermetrem jsem nameril ze mi zhasle auto odebira proud 100mA. Presto kdyz mi auto dva dny stoji tak nemohu treti den nastartovat a baterka je vybita. Je tech 100mA moc velky proud, ze by mi baterku za dva az tri dny vybil? Nebo alternator malo dobiji? Dekuji predem za Vase napady.

• 3 odpovědi
    • 10,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Hankovec,

Zdravím, mam jistý problém s tím, že mi v autě nefunguje prvý blinkr když mám rozsvícený potkávačky. S parkovačkama jde normálně, stejně tak i když nesvítím vůbec jde normálně. Na palubce to vypadá tak, že když zapnu potkávačky / dálkáče a zkusim dát pravý blinkr, tak se jeho kontrolka jemně rozsvítí a po dobu zapnutí blinkru zůstane rozsvícená. Když přepnu na parkovačky / vypnu světla tak kontrolka bliká jako za normálního chodu. Kdyby někdo chtěl další info nebo případně věděl co bych s tím mohl dělat budu rád za každou radu.

• 1 odpověď
    • 11tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem ViktorD,

Zdravím, mám takovej menší problém se světlama: když dávám pravej blinkr, tak se na okamžik zhasnou potkávačky, pak se zase většinou rozsvítěj, když dávám levej, tak k tomu nedochází. Přepínač (lukas) je zánovní, mám ho asi tři měsíce, zprvu to nedělalo, teď poslední dobou je to pravidelný, minule mi dokonce světla úplně zhasly na delší dobu a šly jen dálkový. Nevíte někdo, co s tím? Poraďte. Díky.

• 6 odpovědí
    • 12tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Octavian2tdi,

Zdarec očekávám rady a tipy :-) samovolné rozsvicovaní zpátečkovych svetel behem jizdy cca před týdnem měnen spinač za neoriginal..děkuji za tipy čago samozřejme se jedna o Škoda Favorit :-)

• 5 odpovědí
    • 9,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem kbs1,

Zdravim, dostal som darovany favorit 94 black line, ktoreho pribeh je nasledovny: 1) cca v decembri ho majitel prestal pouzivat (plne funkcny, kupil si feliciu 2001) 2) cca v marci mu aute chceli ukradnut (robi to dnes este niekto?) 3) pred mesiacom a pol mi favorit daroval, ked som si ho prisiel zobrat nasiel som nasledovne: a) zlomena spinacia skrinka na dve casti, teda isla tocit srobovakom po vlozeni baterie a otoceni do polohy RUN som nepocul palivovu pumpu. Auto samozrejme neslo nastartovat. Odtiahol som si ho domov a tam som po dobu 4 dni ~ 2 hodiny denne skumal o co sa jedna. Auto ma imobilizer. Auto ma alarm. Ma aj elektricke okna a central (central vyzera…

• 8 odpovědí
    • 15,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem pato1117,

nazdarte chcem sa spýtať či niekto nevie poradiť ....niekedy keď auto iba nečinne stojí na mieste, zapnú sa mi samé od seba stretávačky...auto je v úplnom klude ...a nejdu vôbec vypnúť ...minule som musel odpojiť batériu a zapojiť a už sa vypli...ale stalo sa mi to znova a stačilo len naštartovať a zapol som ich a vypol a bolo ...ale dnes mi to spravilo znova a nepomohlo ani keď som naštartoval nešli vypnúť ...dali sa vypnúť až keď som došiel domov z roboty...a niekedy mi nešli zapnúť diaľkové, len preblikávali ....môže to mať súvis s luccasamy ? ...lebo som tam dával z druhého fáčka a zdajú sa mi viac dojebané jak tie pred tým, alebo to je nejaké relátko ? ..ďakujem

• 1 odpověď
    • 9,9tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Kimi14,

Chci se optat. Koupil jsem si na fáčko přední masku s přídavnými světly. Jak to mám zapojit, aby mi svítily při zapnutých dálkových světlech ? Jsou tam 2 dráty. Bílý-asi kostra a červený, asi +. Stačí to napojit na drát od dálkových, nebo tam musím dát někde relé ? A jak se maska mění. Musím sundat i světla ? /nevím jak : ( / Předem Vám děkuji za pomoc i názory.

• 3 odpovědi
    • 11,7tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Gilles,

nazdar... pred casom sa mi na fav. ´90, 136L neudrzali volnobezne otacky... prepajkoval som poistkovu skrinku a auto uz ide ako pred tim... ale teraz mi nefunguje klakson, výstražné svetlá, blikanie s dialkovími.. všetko ostatné ide bez problemov... skúšal som sa už na to pozriet, ale neviem... Vyznáte sa niekto v poistkovej skrinke? ktorá časť skrinky má nastarosti tie 3 veci čo mi nejdu.. alebo to moze byt rele? Diky

21. Zahájeno uživatelem FAVO136L,

Nazdarte všetci chcem sa spýtať či je toto ten snímač na spiatočku lebo mi nesvieti cúvačka diky

• 8 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Jussy,

neviete niekto o nejakej scheme alebo niečo take čo by mi pomohlo? diky

• 4 odpovědi
    • 17,4tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem hydry1,

dobry chte l bych se zeptat kde by mohlo byt pripojeni na dianostiku u favorita z roku 93-94 mam to strikacku uz dekuji za rozumnou odpoved

• 2 odpovědi
    • 10,5tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Torrman,

Zdravím, na favoritu mi nesvítí při zapnutí svetel palubka a nesvítí zadní světla, přední svítí... čim to je? Diky

• 1 odpověď
    • 10,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Ferko,

Zdravim , mam problem s trubou( klaksonom ) skusal som ju aj vymenit za novu ale nejde menil som aj packu tak isto nejde. Neviete v com može byt chyba ?? dakujem za odpovede

• 5 odpovědí
    • 9,8tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.