Přejít na obsah

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

91 témat v tomto fóru

• 3 odpovědi
    • 8.3k zobrazení
  1. Světla fávo

• 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 10.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
  2. Teploměr

• 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  3. problem elektrika

• 3 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  4. Dobijeni baterie

• 3 odpovědi
    • 9.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 10.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
  5. imobilizer

• 2 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 7.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
  6. pomoc asi nedobíjí

• 2 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
  7. pripojeni na diagnostiku

• 2 odpovědi
    • 9.7k zobrazení
  8. Centrální zamykání

• 2 odpovědi
    • 3.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 10.4k zobrazení
  9. palubní počítač

• 1 odpověď
    • 5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Km nám přibývají 😆, chtěl jsem rumíka vyblejskat ale dělají u nás vodu a kanalizaci a po dvou týdnech co jsem to jen spláchnul na wapce je zas jak jetel 😕
    • Výhoda Plus je hlavně v tom, že když si to dobře propočítáš, tak ti supluje prodlouženou záruku třeba 5let/150000km. Je tím krytý pravidelný servis, a zároveň i výměna vypsaných dílů. Což hodně lidí neví a neřeší... Samozřejmě cena balíčku, splátek je pochopitelně potom úměrně jiná u fabie resp supa. Reset je čistě na domluvě se servisem. Může, ale nemusí být. Ale doporučuji nemazat. On potom někdy škofin chce foto hlášky v autě a v tu chvíli je to problém.
    • Na kolik tě to přišlo? Zvažuju, jestli to taky udělat, nebo nechat být.
    • Koupil jsem lehce ojetého MY03/24. Bez DCC. Udělali mi všechny svolávačky, přehrávačky SW a zatím na autě neeviduji chybu: - tlumiče nebouchají (nebramborují, jak by řekl Vaculík) - ale nejsou DCC - asistenti fungují - jednou při rozjezdu se jim nechtělo, ale stačilo ostříknout čelní sklo - zadní kamera je jak z roku 1996...
    • Ahoj, doporučili byste prosím, kde sehnat rezervní dojezdové kolo pro SIV? Kola tam mám nyní 8.0JX19 ET44 / 235/40 R19 96W.   1) Máte pozitivní zkušenost s nějakým eshopem? 2) Musím koupit kolo přesně na ten typ vozidla? Nebo jsou nějaké obecné ukazatele, podle kterých mohu kolo kupovat?   Má to vůbec cenu se tahat s rezervním kolem? Nebo stačí jen ta opravná sada? Je pravda, že už jsem nepíchnul ani nepamatuju. Ale znáte to, když zrovna nemám rezervu, tak píchnu ještě určitě nějakým devastujícím způsobem.
  • Vytvořit nový...