Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se Favorita, Formana atd...

1. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Dílenská příručka Favorit Kvalita nic moc, ale snad se to i tak někomu bude hodit.

2. Zahájeno uživatelem VeteranChild,

Škoda Favorit je zpět. Vize hatchbacku je retro každou hranou (novinky.cz)

• 0 odpovědí
    • 1,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem faval,

dobry den chtel bych vas poprosit o rady chci si koupit favorita a nevim naco vse se mam podivat aby to nebyla uplna sumka.prosim poradte diiik mooooc

4. Zahájeno uživatelem Guf,

Zdarec všichni, máme doma Favorita s STK (r.v. 1993), prvním a jediným vlastníkem je táta, pak s ním dlouho jezdil děda, než umřel. Auto je pojízdné, ale stáří se na něm již podepisuje - rez na obvyklých místech, vybledlá barva. Motor sem tam zlobí, ale celkově nemá moc najeto, myslím něco kolem 70 tis. Přemýšlím nad tím, jestli by mělo cenu Fávo renovovat? Má pro mě citovou hodnotu a nerad bychom se ho zbavovali. S renovací aut nemám žádné zkušenosti, dal jsem do kupy jen starší ČZtu, ale to je jiná písnička. Díval jsem se na náhradní díly a třeba plechařina mi přijde docela za rozumné peníze. Má smysl ty plechy kupovat, nebo je lepší to vyvařit…

• 4 odpovědi
    • 15,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem panjawa,

http://www.auto.cz/a-tohle-jste-videli-test-skody-favorit-v-top-gearu-93775 Většina z vás to určitě už viděla, tak znova

• 0 odpovědí
    • 12,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Pawouk,

Zajímavá sestava článků k příležitosti 25. výročí počátku výroby a prodeje vozu Škoda Favorit: Škoda Favorit.pdf

• 0 odpovědí
    • 11,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem luk59k,

Prosím o radu jestli někdo neopravoval naklapění světel jak na to. Neprošel jsem STK a nové nechci kupovat. Díky

• 18 odpovědí
    • 23,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Turek 160,

Zdravím všechny fandy značky škoda. Mám favorita a vyměnil jsem motor 781.135 za 781.136x. Lze provést výmyz čísla motoru z TP ?

• 8 odpovědí
    • 13,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem matyman,

Ahoj, potřebuju poradit. Koupil jsem favorita 136L a je v odhlášce tet řeším jednu otázku. Budu s ním jezdit až od července a do te doby potřebuju nějak zařídit pojištění a poviné ručení a chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti (neměl jsem ještě žádné auto a proto nemám žádné bonusy). Vadilo by kdybych zaplatil jenom pojištění a poviné ne? Nebo by bylo lepší dat auto někam do garáže a spz do depozitu tam bych nemusel platit nic nebo ne? Předem dík za odpovědi

• 8 odpovědí
    • 12,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Figa,

Ahoj sehnal jsem si vrak Favorita -> vrakem myslím fouklé těsnění pod hlavou, bez čelního skla a hodně vyhnilé prahy. Rád bych to pojal jako koníček a udělal si z toho "auto na pole". Prostě se něco naučit a získat zkušenosti a třeba někdy dostat i STK, ale to je asi sen Nejsem vyučený mechanik ani nic podobného jen mě auta baví, tak se předem omlouvám za mé nesmyslné a hloupé otázky. 1) Výměna skla -> sklo je počítám lepené, čili očistit zbytky lepidla, odmastit, nasadit, dát těsnění zalepit? 2) Výměna těsnění je trochu problém protože vozidlo stálo delší dobu bez hlavy. Vnitřky válců jsou lehounce vyrezlé. Mám to něčím vyleštit? Co znamená "srovnat" hlavu? 3…

• 3 odpovědi
    • 13,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Ládik ML,

Som novým členom a zdravím všetkých aktívných členov Škodoviek. Pripravujem Formana na úpravu. Vopred Ďakujem za odpovede Zatiaľ otázky: 1.) Dosadím do Fmena sedadla z peugeota 607 v koži a s v elektrickom prevedení (iba predné). Samozrejme počítam s maximalnými úpravymi koľajničiek . Neviem či sedadla tam vyjdu. ??? 2.) Môžem po znižení svetlej vyšky podvozku, rozšíriť obe nápravy o 4 cm ?( náboj : 2cm ) - Je to znížené cca 5 - 6 cm - možno aj viac. Na origináloch to bolo dosť nízko a teraz fú ha. Neviem či to nebude zachytávať o blatníky. 3.) Máte skúsenosti s prerabkou prednej nápravy na Fačkach, konkrétne výmena prednej Nápravnice a Ramien p…

• 3 odpovědi
    • 11,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem nervatko,

Video z prázdnin 09 :-), Directed By : Mikoláš NRv Malík (CZECH) Cars: Škoda.FAVORIT RED 1, Škoda.FAVORIT FORMAN, Škoda.120, Škoda.FAVORIT GREEN, HYUNDAI LANTRA

• 1 odpověď
    • 11,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem branov,

Ahojte, ospravedlnujem sa ak som si zvoli zlu sekciu, ale nevedel som kam svoj prispevok zaradit a naozaj potrebujem surne pomoc. Chystám sa kúpiť Favorita. Jeho stav je nasledovný: - nemá platnú STK ani emisnú - nemá poistku - je dočasne odhlásené, dá sa spätne prihlásiť do konca budúceho roka. Na internete som hľadal aký je postup pri takejto kúpe, resp. jeho prihlásení. Našiel som info, že potrebujeme uzavrieť kúpnu zmluvu. Ďalej, pri prihlásení auta je potrebné predložiť poistnú zmluvu. Pre uzavretie poistky som ale videl niečo v zmysle, že auto musí byť prihlásené... Nemám s tám žiadne skúsenosti, chce by som Vás preto poprosiť o radu a Vaše skúsenosti... P…

• 6 odpovědí
    • 14,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Michal.Kili,

Zdar. Mám dotaz. 27.5.2008 mi končí platnoct LPG (platnost nádrže po 10 letech) v mém Faťu. Někde jsem se dozvěděl, že se dají provést tlakové zkoušky, ale na nějakých stránkách jsem se dočetl, že to není možné a že se musí namontovat celá nádrž i se vším všudy. Tak jak to sakra je? Sem z toho trochu mimo. A další dotaz se týká mé technické. Tu mám provést do 24.4.2008, ale ta nádrž na LPG končí o měsíc později. Jak to bude teď s tou technickou? Díky za odpovědi. Zdar a sílu všem Škodovákům

• 2 odpovědi
    • 14,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem IngLopata,

Projde mi na TK Fáčko s "blokem motoru" 135, kterej mi prý přepíšou(jako jedinou věc kterou můžu změnit) - číslo motoru mám vyňato z evidence- do TP(auto a papíry jsou na 136), ale se systémem monomotronik-tudíž tedy ne 136 karboš?Na evidenci vozidel jsem dostal vyjádření Škody MlBol, že zaměnit jdou jen bloky motoru. O vstřikovacím systému a zapalování nic. Zde vyjádření v PDF, bod 22-24 080_21_06_07_sdeleni_Skoda.pdf

• 1 odpověď
    • 12,1tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem honzik,

mam uchylny napad zlepsit technicky stav vozu :-) jenze nemuzu sehnat kastli na favo (v rozumnem stavu) tak me napadlo jestli by neslo pouzit z feldy ??? :-) nemate nekdo tuseni jaka jsou uskali ? prevareni zadnich blatniku je mi jasne

• 2 odpovědi
    • 12,9tis zobrazení
  17. Host
    Zahájeno uživatelem Host,

zamek pasu primo na sedacce- uz maji na kolejnici dopredu vyvrtanou diru, takze staci sehnat zamky - ja je kratil no a na kolejnici - jeden sroub navic osadit - kasle - upevneni uz dopredu osazena matka navic od vyroby. Je to stejne jak u felcky - take kolejnice u zamku 2 srouby k podlaze

• 26 odpovědí
    • 27,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.