Přejít na obsah

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se Favorita, Formana atd...

16 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 20.2k zobrazení
  1. Koupě Favorit / Forman

• 7 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
  2. Škoda Favorit - renovace?

• 4 odpovědi
    • 14.1k zobrazení
  3. Favorit v Top Gearu

• 0 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
  4. 25 let Škoda Favorit

• 0 odpovědí
    • 11.3k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 22k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 12.9k zobrazení
  5. pojištění

• 8 odpovědí
    • 12k zobrazení
  6. Renovace vraku

• 3 odpovědi
    • 12.9k zobrazení
  7. Forman r. 93

• 3 odpovědi
    • 11.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 11.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 14.2k zobrazení
  8. Konac platnosti LPG

• 2 odpovědi
    • 13.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 11.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 12.2k zobrazení
  9. Favorit - dodelano k lepsimu 1 2

• 26 odpovědí
    • 26k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Já tu to auto nemám, tak jen zjišťuji, je divné že na pojistce v boxu u motoru, která je pro rádio jde napětí po zapnutí klíčku, tam by mělo být stálé, i tak ale k rádiu nejde nic.
    • Někdy to vyjde, ale už jsem musel s nastavovačem hýbat, páč některá vačka neseděla. Nevim na kolik je ten motor náchylný na přesnost nastavení, každopádně proč to neudělat pořádně a tak jak se má že.     
    • @csabac popravdě nejradši bych to auto vrátil. Protože tažné budu potřebovat a opravdu kvůli tomu nechci kupovat druhé auto. Proto jsem se ptal před koupi, zda tam tažné půjde kdyby ne, tak auto neberu a s tím jsem prodejce i seznámil.   Popravdě, ale taky tomu moc nevěřím. Ale když jsem to řešil na infolince, tak mi bylo řečeno, ať podám stížnost. Že se to bude nějak řešit. Tak jsem zvědav, s čím přijdou a jak to dopadne. Poté můžu dát vědět, jak to dopadlo.
    • Mám to, nic moc to nepřináší a stejně se to musí pokaždé znovu nastavovat z výchozí volby.
    • @mjedle čo očakávaš od toho? auto späť nezoberú, zľavu ti nedajú a vyjadria sa na neskúsenosť predajcu. Dodadtočne ti to nepotvrdia, ani keby si u nich v autorizáku dal namontovať všetky diely na predprípravu ťažného. Ja keď som kupoval auto som o ťažnom ani nesníval a ani netušil, že sú autá, kde sa to nedá zapísať. Ja som sa pýtal cez servis, kamaráta a on skúsil cez kontakt vyššie a nič. Proste ani keby u nich zakúpim potrebné diely a vymenia mi to oni, nevydajú potvrdenie, resp. nové coc so zaťaženiami. Dopadlo to tak, že som si kúpil nosič na strechu, dva držiaky na bajky a využili sme to raz. Ale thule sa vždy dá predať rokmi ešte za vyššiu cenu ak to nekupuješ nové.  Takže nosiče bajkov i nosič na strechu (nový v akcii) stále viem predať bez straty. A guľu sme dali žene na auto namontovať pri kúpe a kúpili nosič bajkov na 4 ks. Vužili sme to tak 2x keď sme prenášali bajky uskladniť.  Takže tak dopadlo to slávne ťažné čo som chcel na scalu skrz člna na ryby. A ženine auto, čo podľa nej bude len bajky nosiť a nič iné ťahať, ťahá stavebný materiál, čln    
  • Vytvořit nový...