Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
83 témat v tomto fóru
-
Zdravím, po servise v autorizáku, kde mi dezinfikovali klimu mi začal cvrlikat climatronic. Údajně to není způsobeno tímto zákrokem. Každopádně před servisem se to nedělo. Ozývalo se to hlavně u brždění a u přejetí nerovností. Teď už to občas dělá i bez těchto akcí. Byl jsem se poptat v témže servise co s tím a navrhují vyměnit celý větrák s motorem, cena cca 8k Kč. Chtěl bych se zeptat jestli jste někdo neřešil něco podobného a nešlo to vyřešit ještě nějak jinak než výměnou. Díky https://photos.app.goo.gl/79Jwe47ddbEH6wdK8
-
- 0 odpovědí
- 651 zobrazení
-
-
-
Zdravím vozíte někdo 29" horské kolo v kufru s vyndaným předním kolem a spuštěnou sedlovkou nastojato? Délka je od zadního kola po vidli 164 cm . V octavii combi vleze v pohodě - a karoq?
-
-
- 11 odpovědí
- 12,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, mam zlomeny hacik na zadnu roletu kufra (vid foto), je mozne vymenit len ten hacik, alebo treba vymenit cely plast? Idealne aj cislo dielu nech si viem pozriet cenu ci to ma zmysel... dakujem
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, nemáte s tím někdo zkušenost? Vržou při otvíránání/zavírání do první polohy, do druhé polohy při otvírání/zavírání už nevržou. Co šlo, jsem promazal WD, ale vrže to pořád. Díky.
-
- 5 odpovědí
- 3,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte, pri nerovnostiach na ceste vychadza drnciaci zvuk /ako hrnce naskakujuce v kufri/ smerom do interieru, Skoda Karoq 1.5 tsi, 2023. Vyzera to ako na nejake naradia pri rezerve, skrutky, rezervne koleso… neviem. Ale vsetko je utiahnute a pevne, co som pozeral v kufri. Niekto podobny problem?
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Chci se zeptat, dá se dostat do nastavení úrovně výhřevu volantu nějak jinak než pouze po stisku tlačítka pro výhřev sedačky řidiče? Mám na mysli ještě tu starší verzi volantu, na tom novém je již tlačítko přímo na volantu.
-
-
- 8 odpovědí
- 15,7tis zobrazení
-
-
Jako obvykle po startu jsem si chtěl tlačítkem MODE přepnout na individuální mód a nic. Mačkám a nic se neděje. Nic, zajdu si nakoupit a počítám, že po novém startu už se to probudí. Jenže pořád nic se neděje. Okolní tlačítka fungují, ale tlačítko MODE nereaguje. Tak ho vyzkouším zmáčknout silou a ejhle - reaguje. Nevím, co se mu přihodilo, ale naráz reaguje jen když ho zmáčknu mnohem větší silou než dosud nebo jako okolní tlačítka. Rád bych se něj podíval sám, zatím to nechci řešit jako reklamaci a tak se chci zeptat - jak se demontuje panel tlačítek u DSG?
-
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, jsem čerstvým majitelem Sportline FL 2.0TDI 4x4 a chci si objednat plastovou/gumovou vanu do kufru. Trošku se ztrácím v nabídkách ... někde uvádí, že je vana na Karoq bez dalšího upřesnění, u některých píšou, že je pro horní /dolní pozici/podlahu. Nerad bych objednal něco, co nebude sedět ... jaké máte zkušenosti? V autě mám neplnohodnotnou rezervu a nemám Varioflex sedačky (ani nešly objednat, hádám, že kvůli 4x4)
-
-
- 13 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, povedlo se nám u kufru utrhnout takové to gumové madlo na zavírání kufru. Koupili jsme nové, ale narazili jsme na problém s vyndáním toho původního zbytku. Šroub se povedlo vyšroubovat, ale zbytek nejde vůbec vytáhnout (ani ta plastová část, ve které je šroub). Není na to nějaká vychytávka? Síla nepomáhá... Díky
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahojte Menil uz niekto? Su ludia, co casto menia. Aebo neaky navod nakres video ako sa meni v karoqu
-
-
- 9 odpovědí
- 9,7tis zobrazení
- 3 sledující
-
-
-
Vie mi niekto poradiť, ako odbrať predné opierky hlavy na Karoqu?. Je tam na boku len knoflík na posúvanie hore a dole, ale odobrať mi nejdú a kúpil som si poťahy, ktoré nemôžem tým pádom navliecť.
-
-
- 13 odpovědí
- 22,1tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Přešel jsem do Karoqa z Golfu A tam jsem jedním tlačítkem na klimatizaci zapnul Low teplotu, plný výkon větráku a vnitřní okruh vzduchu. Tím se docílio celkem rzchlé vychlazení interiéru. Je ta možnost i v Karoqu? Třeba přes infotainment?
-
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Mám u Karoqa bílé podsvícení nohou a chtěl bych to předělat na ambientní, stačí vyměnit jen tu led žárovku, nebo musím koupit i s kabeláží a přehrát sw?
-
-
- 6 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Zdarec, zapadl mi středový zámek pro bezpečnostní pás, jak jsou dva vedle sebe na zadním sedáku. Jeden je ukotvený napevno, ale ten zapadnutý je jen na měkkém popruhu, takže zapadl hned jak si třetí osoba na něj sedla. Poradil by někdo nějaký fígl, aniž bych musel demontovat celý sedák? Díky.
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, mám škoda Karoq 2020 a urvalo se mi vnitřní madlo na pravých zadních dveřích. Nevíte kde levně koupit nové a jak ho vyměnit?
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
U spolujezdce se mi ukázal světlý obrys airbegu na palubní desce mate někdo také stejný problém.
-
-
- 9 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
-
-
Chtěl bych se zeptat, zda lze někde zakoupit držák na lístky. Při mytí okna došlo k jeho zlomení. Děkuji
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, mám Karoq Sportline 4x4 s dvojitou podlahou. Dívala jsem se na sadu pro výměnu rezervního kola, ale všude uvádí, že se nedá umístit v případě dvojité podlahy. Nezkoušel jste to někdo? Dle fotek je jasné, že se tam nevejde ten zadní polystyren, co se dává hned za sedačky, protože tam vadí po bocích držáky na tu dvojitou podlahu. Nedal by se ale ten zadní polystyren zkrátit, aby se vešel nebo popř. ho tam nedávat vůbec a dát jen ty boční? Děkuji za rady :-)
-
- 0 odpovědí
- 2,6tis zobrazení
-
-
Používáte někdo v Karoqu nějaký držák na multimédia? Je některý kompatibilní s Karoqem? Na eshopu existují asi 4 různé druhy, ale kompatibilitu s Karoqem píšou jen u jednoho, a ten má zrovna malý otvor na telefon. Jedná se např. o toto: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/drzak-multimedii-pro-fabia-iii/p/6V0051435
-
- 0 odpovědí
- 1,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, poradí mi někdo prosím jak vyměnit zapalovač, podařilo se mi vyndat ten panel se zapalovačem a dvěma USB-C, ale nemohl jsem přijit na to, jak tu zasuvku vyndat z toho plastového držáku: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6y09193419b9-rozperaci-trubicka-14288.html Díky moc za rady!
-
- 0 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Vyměnil jsem za zkosený vyhřívaný.Obšití šedá nit, musel jsem přehodit tlačítka.
-
-
- 16 odpovědí
- 19,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Mohu se zeptat jaké používáte držáky na telefon a kde? Našel jsem Brodit těsně pod rádio a potom vpravo na středový panel což už je dost daleko a nízko.
-
-
- 17 odpovědí
- 11,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Neriesil niekto deliaci mrezu s cielom zvacsit batozinovy priestor? Malo by to vyznam?
-
-
- 6 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím ,zkoušel jste někdo desinfikovat výparník klimatizace? Nejde mi tam odnikud strčit ta hadička od spreje.
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, dnes jsem potřeboval sklopit zadní sedadla a nahmatal pouze "mrtvou" páčku na automatické sklopení větší části sedaček. Setkal se s tím už někdo, respektive máte radu, jak to jednoduše spravit ať s tím nejezdím zbytečně na záruku. Netuším, na základě jakých hejblat to funguje. Předem díky.
-
- 2 odpovědi
- 4tis zobrazení
-