Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty.....

1. Zahájeno uživatelem gabuliatko,

Zdravím, už delší dobu přemýšlím zda by nešlo nějak nakodovat o kolik se má zvýšit/snížit rychlost adaptivního tempomatu když tachometr "kulhá" o 5km/h. Pokaždé když zvyšuji snižuji mezi 50 a 70 musím 4x zmáčknout po jedné abych nezdržoval provoz za sebou. Nešlo by to něčím poladit? Ono by stačilo kdyby přidat/ubrat bylo +-10 a ne na celou desítku.

2. Zahájeno uživatelem Mira202020,

Zdravím všechny, jsem už pár týdnů hrdý majitelem Karoqa 1.5 tsi dsg. Prakticky se vším jsem spokojen, ani spatne rozjezdy u mého kusu nepozoruji, ale pri cestě přes německo jsem narazil na problém, kdy při nastaveném ACC na 160km/h do kopce a naložené nechtělo podradit, nemělo už na to sílu a začalo ztrácet rychlost. Musel jsem podradit padlem a slapnout na plyn, případně donutit k podřazení pouze tim plynem, ale tam si to pak obvykle podkopne ze 7 na 4, až zbytečně. Stejnetak pokud člověk zapne acc pri třeba 120km/h, auto má zařazeno za 7, tak nezrychluje, dokud manuálně nepodradim. Měl jsem i nastavený režim ACC sport a DSG taky sport, nepomohlo to. …

3. Zahájeno uživatelem Pavel Lycka,

Muzete mi prosim poradit kolik pinu ma el.zasuvka tazneho na skoda karoq?

• 4 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Eduard333,

Ahojte, vysvetlí mi niekto prosím ako funguje vykurovanie v KAROQU (klasické). Mne sa dosť často stane, že mám kúrenie vypnuté (svieti OFF pri ovládači otáčok ventilátora)a aj napriek tomu mi fúka cez mriežky horúci vzduch do interiéru. Hlavne počas horúcich dní je to priam fantastické. Klímu používam minimálne, radšej mám otvorené okno. Keď napríklad uzatvorím všetky mriežky výduchov, horúci vzduch mi ide cez ofuk na čelné sklo. Mne sa to nezdá normálne ako ma chcel presvedčiť jeden pán zo servisu.

5. Zahájeno uživatelem gabuliatko,

Dnes jsem při nastaveném adaptivním tempomatu potkal cyklistu. Auto začalo brzdit a dle maželky jako myška pípat. Protože sem lehce nahluchlý žádné pípání sem nezaregistroval. Na maxidot jsem nekoukal protože mne víc zajímalo zda nepřejedu cyklistu a zda jede něco okolo. Pokud to opravdu pípá, dá se někde prosím nastavit výška a síla tonu který to má vydávat? V nastavení amudsena jsem hledal, ale nic nenašel (čímž netvrdím že to tam není) Trochu mne zaráží že pro parkovacího asistenta jde nastavit výška a síla tonu a dokonce zda má přestat hrát rádio, ale zde nic. Z toho bych usuzoval že pípalo něco jiného (třeba brzdy), ale rád bych to nejprv ověřil

• 6 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  6. Muzu poprosit o radu, na jakou pojistku zapojit toto: http://www.kamery-do-auta.cz/cs/pojistkovy-rozbocovac-s-autozasuvkou-velikost-standard-vcetne-pojistkoveho-setu/ Dekuji za rady

7. Zahájeno uživatelem Tragedie_v_JZD,

zdravim, v posledni dobe (zcela presne od soboty od rana) z niceho nic zacal columbus po nastartovani vyzadovat PIN. at zadam cokoli (zadne pin jsem nukdy nepotreboval) nasleduji dlouhe “presypaci hodiny” ktere nikdy neskonci. je mizne zadani pinu i skipnout (krizkem) - pak se zobrazi “spojeni preruseno” a nadale vse funguje tak, jak ma - navigace, sim karta, hands free... jedine, co se zmenilo, tak ze v patek vecer jsem nainstaloval iOS 13 - takze je tam mozna souvislost, ale jinak nevim... nema nekdo tuseni co je pricinou? diky

• Líbí se mi
    • 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Jencik,

Ahojte skodovkari. potreboval by som poradit. vcera sa mi podarilo zrazit srnku. a teraz nefunguje klima. je mozne ze tp schytal teplotny senzor kedze neukazuje ani vonkajsiu teolotu. otazka je ci to ma nejaky suvis s klimatizaciou? ak by ste mi pomohli lokalizovat ten senzor ak je samostne upevneny tak by som ho vedel aspon pozriet. kedze servis az o mesiac tak by som rad fixol aspon tu klimu. Aj ked ostany asistenti tiez nefuguju najviac mi teraz v july vadi ta klima.

9. Zahájeno uživatelem havrosh,

Ahojte, nezaznamenal nekdo problem s Amundsenem, kdy po urcite dobe (2h+) nefunguje vetsina funkci? - Telefon - cca 20s je hlaska "Spousti se telefon", nasledne "Povolne BT"... v nastaveni je check u BT neaktivni a nejde povolit - Nav - cca 60s je hlaska "Spousti se mapy", nasledne mapy nabehnou - SmartLink - hlaska typu nelze spustit - CarStick - neaktivni, neblika ani kontrolni led - WLAN nefunguje Resenim je restart Amundesena (dlouhy stisk power tlacika), pak vse funguje, do dalsiho deep sleep. Zacalo to z niceho nic. Zajel jsem do autorizaku, tak nacetli jednotku a pozadali me, abych to chovani natocil a …

10. Zahájeno uživatelem Peppo,

Dne som prebehol Karoqa Caristou a vyhadzuje jednu chybu jednotka 5q0937084c - chyba 262912. Na nete toho vela pisaneho nie je v jednom sa spomina 1 Fault Found: 262912 - Sensor for Anti-Theft Alarm System B1330 F5 [009] - Alert Emergency Activation Stage 1 Confirmed - Tested Since Memory Clear Nemam VCDS tak blizsie neviem zistit. Neviete čo to môže byť? Vnútorné čidlá fungujú avšak sú dosť necitlivé, náklonové čidlo neviem či funguje ked hojdám auto tak sa nič nedeje. Ako to má fungovať? Myslíte že mám ísť s tým do servisu? Ked som cchybu cez Caristu zmazal a spustil som alarm cez vnútorné čidlá stráženia, tak chyba opäť nabehla. Ked iba z…

• Líbí se mi
      • Negativní
    • 11 odpovědí
    • 8,6tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem budis,

Pěkný den, chtěl bych se zeptat šťastných majitelů Karoqa, jaké všeobecně máte praktické zkušenosti s autonomními funkcemi/asistenty? Zajímalo by mě například, jak a kde všude se dá použít kombinace lane assistu, adaptivního tempomatu a traffic jam assistu - opravdu třeba na dálnici můžete nastavit rychlost a vůz zvládne jet teoretický sám? A zvládá i klasickou kolonu (popojíždění a držení se v pruhu)? Samozřejmě vše s rukama na volantu :) A jak mimo dálnice, dá se i tam autu částečně svěřit řízení? I třeba v noci nebo za nepřiznivého počasí? Dále jak se dá spolehnout na automatické přepínání světel? Máte už nějaké zkušenosti s bezpečnostními asist…

12. Zahájeno uživatelem twix2v1,

Ahojte z nicoho nic mi prestala fungovat detekcia mrtveho uhla a nevidim tuto moznost ani v nastavnieach. Namiesto toho sa mi tam objavila polozka side assist ktora vsak nejde zapnut a pri pokuse o zapnutie sa na displeji objavy len funkcia nieje povolena. Ma niekto tiez tento problem? Dal som auto do servisu tak uvidime

13. Zahájeno uživatelem phen0men,

Zdravím, jednou za čas mi infotainment hlásí, že se spojení přes Android Auto nezdařilo. Restart telefonu nepomáhá a tak by mě zajímalo, zda je možné při zapnutému motoru restartovat infotainment. Chyba bude v infotainmentu, jelikož při zpáteční cestě již vše funguje. 1) Je tedy restart infotainmentu možný? A jak? 2) Jak dlouho trvá po vypnutí motoru, než se infotainment zcela vypne (tak aby systém infotainmentu po otočení klíčem/zmáčknutí startovacího tlačítka startoval z vypnutého stavu)?

• Díky
    • 3 odpovědi
    • 31,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Peppo,

Potrebujem poradit co nastavit a kde aby sa nemenila intenzita podsvietenia budikov( tachometer, otackomer) palubnej dosky. Ked rano nastartujem a je este sero tak mi nesvieti stupnica uvedenych budikov. Vcera sa mi to zas zopakovalo ale spozoroval som ze sa intenzita menila ako som siel v tieni pod stromami(slabla) a po víjdeni z tiena zas zosilnila. Svetla som mal prepnute na "0". Vyzera to ze to nijako suvisy z intenzitou vonkajsieho osvetlenia a polohy prepinaca svetiel. Nenasiel som nikde v navode ako to nastavit resp. Vypnut cez infotaiment. Ako to mam vypnut resp. Co prestavit?

15. Zahájeno uživatelem Fuzo,

Zdravím. Mám Karoq D 4x4 ve výbavě je front asistent, který má v případě potřeby zabránit srážce. Je zajímavé, že když vjedu ne velkou louku, nebo pole, tak po zhasnutí motoru a opětovném otočení klíčku se objeví výstražný trojuhelník na maxidotu a nápis, front senzor nemá výhled. Když odjedu někam kde je silnice, nebo asfalt, tak se to chová normálně. Setkal se s tím někdo?

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem velkepeni,

Ahojte, Personalizácia (3× kľúč) 33eur to stoji, dali ste si to niekto? ja nad tym vaham a mozno sa to uz neda, amm booked auto na 20KT a vraj sa neda uz nci modifikovat. ale toto by malo este nie?

17. Zahájeno uživatelem velkepeni,

Ahojte Prosim Vas. Ma to skoda karoq, ak ma FULL LED? jedna sa zrejme o neaky " extra" light asist nasiel som len zmienku o superbe ospravelnujem sa, ak to tu nie kde je, smelo zmazat ak to nie je potrebna tema. Dakujem

18. Zahájeno uživatelem ic.sniper,

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je řešeno osvětlení nástupního prostoru logem Škoda. Jak vypadají ty svítící moduly a jakám způsobem jsou zabudovány do dveří. A popřípadě jak se díly pro toto osvětlení jmenují a jaké mají číslo nd. Díky.

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 4,9tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.