Jump to content
havrosh

Amundsen - "polofunkcni" po startu

    Recommended Posts

    Ahojte,

     

     nezaznamenal nekdo problem s Amundsenem, kdy po urcite dobe (2h+) nefunguje vetsina funkci?

    - Telefon - cca 20s je hlaska "Spousti se telefon", nasledne "Povolne BT"... v nastaveni je check u BT neaktivni a nejde povolit

    - Nav - cca 60s je hlaska "Spousti se mapy", nasledne mapy nabehnou

    - SmartLink - hlaska typu nelze spustit

    - CarStick - neaktivni, neblika ani kontrolni led

    - WLAN nefunguje

     

    Resenim je restart Amundesena (dlouhy stisk power tlacika), pak vse funguje, do dalsiho deep sleep. Zacalo to z niceho nic. 

     

    Zajel jsem do autorizaku, tak nacetli jednotku a pozadali me, abych to chovani natocil a poslal.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Jak auto dýl stojí, tak se asi vypnou příslušné řídící jednotky a start je pomalejší. Jinak ale bez problémů.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Jak po me SA chtela, natocil jsem chovani

     

    BT se neda aktivovat - checkbox nic nedela...

    01.thumb.jpg.c1a9cefbe3d4d30c46c72c6ea05628f4.jpg

     

    Po cca 20s menu telefon nefunguje vubec

    04.thumb.jpg.c8d4ca334089398f758c2b02df9a1a26.jpg

     

    Navigace skonci s tim ze se spousti, ale nikdy nespusti

    02.thumb.jpg.e1331cbf3d7aeb60e15c8d2c08170fc1.jpg

     

    Po restartu se vse funguje jak ma, do dalsiho hlubokeho spanku.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Minuly patek  me udelali v autorizaku update na 0475.

    6dni OK a dnes se opet projevilo. V pondeli se mam stavit a sthanou si diag data

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Dnes na diagnostice v servisu. Zadna chyba.

    Skodovka naridila/povolila vymenu cele jednotky Amundsenu

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Dnes vymenena jednotky Amundsenu

    Stejna verze hw (H41) a fw (0475) jakou jsem me doposud

     

    Jen bohuzel, v autorizovanem servise asi nevedeli jak to dostat ven, tak podrapali plast pod jednotkou... nastesti je to schovane ve schrance, tak to nni videt.

    IMG_1400.thumb.jpg.fa4e378b542322bd65c105b096c916a3.jpg

     

    Uvidim, jestli to pomohlo

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Po vice nez 6tydnech vse funguje (tuk, tuk na drevo).

    Problem byl vyresen vymenou jednotky Amundsenu.

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

    ×