Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Exteriér

1. Zahájeno uživatelem keras,

Chlapi, nevíte jak se vyndavá tahle mřížka??? Díky.

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Roman55,

Ahojte. Uz dlhsie pozorujem, ze mi nieco vrzga od zadneho laveho kolesa, hlavne rano, ked sa nasada, vysada z auta. Cez den ked svieti slnko to uz nepocut. Niekto podobna skusenost?

• 7 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem petulko,

Je potrebne ist do servisu nech to vyčistia alebo je to normálne že v zadných svetlách mám nejaky hmyz alebo čo to je.

4. Zahájeno uživatelem tom01,

Dotaz do pléna. Nová Scala, co se snad již brzy objeví jako nové auto v rodině má mj. el. zadní víko kufru. Zatím nic takového u nás nebylo, vždy jen klasické manuální otvírání a zavírání. Nejde mi z hlavy pár věcí: 1. Máme garáž v níž nelze otevřít kvůli malé výšce víko kufru do plna. Jak se zachová elektrika, když "narazí do stropu"? Nemluvím ani o možném poškození dveří o strop 😳. 2. Jsme zvyklí v garáži nechat kufr mírně pootevřený větrat. Víko kufru podloženo tenisákem, čtverečkem polystyrénu. Je něco takového vůbec nějak proveditelné? 🤔 3. Vozíváme v kufru většího psa. Když naskočí a při zavírání kufru strčí třeba packy do zavírání nebo v ten okamžik …

• Líbí se mi
      • Díky
    • 5 odpovědí
    • 5,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Ondřej Kubát,

Prosím dal by někdo návod na výměnu žárovek v předních mlhovkách?Jaká prosím patice žárovky??Děkuji

• Pozitivní
    • 16 odpovědí
    • 10,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem nedo,

Zdravím, včera při čekání jsem se dloubal v kufru a našel takové malé, kulaté, gumové zátky na spodní hraně dveří od kufru. když jsem jednu vyndal nehtem, vytekla na mě voda, né mnoho, spíš pár kapek. Zajímavé je, že teď nepršelo. Tak mě napadlo jestli bych ty zátky spíš neměl vyndat aby voda mohla ven. Jaký máte názor?

7. Zahájeno uživatelem Roman55,

Nazdar chlapi. V prednej casti anteny na oboch stranach nedolieha tesnenie na antenu, je tam medzera medzi tesnenim a plastom. Skusal som ho vytiahnut hacikom, ale bez sance, akoby tam chybalo, alebo len nedoliehalo az na antenu. Mate to aj vy tak? Je to na reklamaciu? Inak ta antena na Scalach je strasne zle riesena. Uz som mal menenu kablovinu, co ide z anteny kvoli chybe SOS a aj pod nu zatekalo.

• 18 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem b.jozka,

Ahoj, dneska jsem objevil v brzdovém světle kapky vody (viz foto). Za posledních pár dní tu nepršelo ani jsem nebyl v myčce. Trochu jsem si o mlžení světel početl, takže fyzikálně tuším, jak to vzniká. Prosím Vás o radu - mám to jít reklamovat? Může to autu ublížit? Záruku mám ještě 3 roky nebo 85 tis. km. Časově na tom nejsem nejlépe, na podzim by to mělo být lepší, tak si říkám, že bych to zatím zkoušel sledovat (za jak dlouho to zmizí, jestli se to neobjeví i na dalších světlech atd). Co myslíte?

• Pozitivní
    • 10 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Kubo22,

Dnes som si pri umyvani auta vsimol poskodenie dvoch list okolo okien. Jedna ta väcsia dokonca vyzera tak, akoby ten chromovy film chytil z vnutornej strany vzduch a zacala sa tam tvorit bublina. Normalne to dokazem stlacit. Ten "chrom" je asi len folia nalepena na liste a ja tam mam vzduch, alebo vodu. Neviem. Na druhej liste mam take mini poskodenia. Fakt neviem z coho to moze byt.

• 12 odpovědí
    • 7,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem keras,

Prodávají zelené a červené samolepici lišty do drážky na zrcátkách. Stojí přes 600 🤣🤣🤣 Napadla mě tahle chromová. Prodávají 3mm a 5mm samolep. oválné pásky (lišty) , metr za cca 30,- Delaji i 4mm, ale ta je spešl balená a metr za 300,- Drážka má cca 4mm, jak kde. Pětka se tam nevejde ani tlakem. Ta trojka tam jde úplně přesně akorát. Co na to říkáte? Mě se to moc libí. Ve dne decentní. Teď jak to je v noci s bleskem tak to víc svití. Jako fakt ty černá zrcátka ožijou!!!

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 26 odpovědí
    • 5,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem frfr,

ahojte, mate niekto na aute ochrannu listu pod kufrom? pripadne ochrannu foliu? viete dat foto? vas nazor? ( https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/ochranna-lista-nakladacej-hrany-scala/p/657061195 ) chcel by som ochranit tu hranu, chcem na nej aj sedavat, bojim sa vsak poskodenia. dik

• Pozitivní
      • Díky
    • 13 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Kolacek12,

Ahoj, nemáte někdo nebo neviděli jste? Mám Scalu v barvě Black Magic, myslím, že by zadek auta nevypadal špatně. http://www.spoilercentrum.cz/produkty/koncovky-vyfuku-dummy-skoda-scala-alu-brush/

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 23 odpovědí
    • 8,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Roman55,

Caute chlapi, stretol sa niekto s praskajucimi svetlometmi na Scale? V servise povedali, ze je to mechanicke poskodenie. Ale na oboch, v tom istom mieste?

• 5 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem keras,

Ahoj kluci, má je někdo prosím? Přemýšlí o nich někdo? Jaké jsou v reálu? Nevypadá to jako tuzing? Nedrží se za nimi bordel? Díky

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 8 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem petulko,

Ahojte, niekde to tu uz bolo riesene ale teraz citam svoju vybavu a mam vo vybave Vnejsi spetne zrcatko vlevo konvexni a to iste napisane aj v pravo. Nehnevajte sa ale ako to zrkadlo vyzera? Ako zistim, ze ci mam to zrkadlo? Pozeral som sa na zrkadla a obe su rovnake nevidim v nich rozdiel . Sú to tie obycajne klasicke ? Ak by som si chcel dat vymenit za take aby som videl aj auto v tzv. mrtvom uhle ide to? A aj dorobit resp. aktivovat sklapanie pri vypnuti motora?

• Líbí se mi
      • Pozitivní
      • Negativní
      • Díky
    • 34 odpovědí
    • 18,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Radek Vašíček,

Zdravím, mám možná pro vás divný dotaz, ale hlava mi to nebere. Od prosince vlastním Scalu v modelové řadě Style (myslím 07/2019). Auto pro moje potřeby naprosto super, ovšem teď v zimě jsem začal používat vyhřívání zpětných zrcátek a zjistil, že výhřev má pouze levé zrcátko u řidiče. Rozdíl je poznat i na skle zrcátka, kdy u levého je vidět po obvodu tmavší okraj s odporovým drátem vyhřívání, kdežto pravý nic takového nemá. Máte to tak taky? Moc nechápu, proč nemám výhřev i na pravém. Díky

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  17. Ahoj, nevite jak moc je servisne narocne vymenit cerne gumove listy (Ambition) kolem oken za chromovane (Style)? Nechal to uz nekdo v servise predelavat? Dekuji.

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem petulko,

Ahojte, je to na reklamaciu ak pod antenou sa na jednom mieste rozpadla guma? Alebo sa to dá nejak svojpomocne opraviť?

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem slovacik,

Máte na aute predné a zadné zásterky? Nepoškodí sa tým nejak antikorózna ochrana auta? (vŕtanie otvorov)

20. Zahájeno uživatelem Jan R.,

Řeší se to v jiném téma, ať je to pohromadě Ambition - LED hlavní světlomety s denním svícením Style - Bi-LED hlavní světlomety s funkcí adaptivního svícení

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 25 odpovědí
    • 10,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Symetria,

Ahojte, ked som sa z nakupu vratil k auto takto som ho nasiel poskodene na parkovisku!! Urcite som si to nespravil sam a viem ze to pred tym nebolo. Moja otazka je bude sa to dat opravit ceruzov na lak doma svojpomocne, alebo to radsej dat do servisu?

• 7 odpovědí
    • 8,7tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Shakal,

Pozdravujem, poradte, ake pricniky a aky velky box mate pouzity na vasej Scale? ja som zatial namotany na tieto priecniky> https://www.thule.com/en-sk/roof-rack/car-roof-racks/thule-edge-wingbar-_-95xxb?car=skoda-scala-5dr-hatchback-_-8uBm ale pre box sa akosi neviem rozhodnut... Date inspiraciu? Dakujem

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Symetria,

Tak na mojom auticko sa objavila takato paradicka =D.... v prednom svetle si to rozhodol zakoncit daky hmyz.... Myslite ze mi vymenia svetlomet ? Alebo dokazu dako vycistit ?

• Pozitivní
    • 7 odpovědí
    • 5,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem nedo,

Zdravím, neuvažoval někdo o dodatečné montáži ,,originálních" střešních nosičů- podélníků na Scalu? Koukal jsem, že na Kamiq je seriově montují a tak mě napadlo sehnat si podélníky z bouraného Kamiqu a přimontovat je na střechu Scaly. Vycházím z domněnky, že Kamiq vychází ze scaly a hodní partie vozu se mi zdají velice podobné. Myslíte že by montáž byla reálná, popřípadě kde by se mohli vyskytovat bourané Kamiqy?:D

25. Zahájeno uživatelem sanberg,

Zdravím, nevíte někdo jestli existuje nějaký nosič/příčníky na střechu bez hagusů, který by pasoval současně na scalu a na octavii combi II ? Děkuji.

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.