Přejít na obsah

Exteriér

76 témat v tomto fóru

1. Tesnenie antena

• 18 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 5.8k zobrazení
    • 26 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 7.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
  2. Monte Carlo Body Kit

• 13 odpovědí
    • 6.7k zobrazení
  3. Mračítka

• 8 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
  4. Vonkajsie spätne zrkadla 1 2

• 34 odpovědí
    • 15.6k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  5. Antena

• 1 odpověď
    • 1.4k zobrazení
  6. Zásterky 1 2

• 42 odpovědí
    • 14.3k zobrazení
  7. Přední světlomety 1 2

• 25 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
  8. Odreny lak - oprava

• 7 odpovědí
    • 8.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
  9. Podélníky Scala

• 4 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
  10. LED smerovky

• 5 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
  11. Zadní světlomety

• 6 odpovědí
    • 5.9k zobrazení
  12. Stretávacie svetla

• 15 odpovědí
    • 4.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Aha, vidíš, tak to se omlouvám. Já jsem si totiž vygooglil tvé jméno a našel jsem autodílnu Petr Lacina která montuje LPG:)   Ano, právě Strakonice mi přislíbili, že mi to sešteluji. Jenže jsou jaksi na opačném konci republiky. Obecně taky pokládám za nejlepší v ČR, už jen dle recenzí.    Takže jestli se mohu zeptat, jaký teda máš systém a aktuálně jaký motor, kolik na nem máš najeto a jak řešíš servis?
    • Ok, moje dlouholetá zkušenost... 1) nekupovat auto již s namontovaným LPG 2) vozidlo (motor) na benzín musí být ve 100% stavu 3) vozidlo s TSI motorem tj. 3tí za cca 12 let jsem si nechal přestavět Autogas centrum ve Strakonicích  4) před montáží, Vás předem informují, jestli na Vaše vozidlo mají vhodnou sadu na montáž LPG ... zjišťuje se to dle kódu motoru a čísla řídící jednotky  5) předem Vás pak informují jaká značka sady je pro Vaše vozidlo nejvhodnější, montáž trvá 2 dny, půjčí Vám zdarma vozidlo na plyn, vracíte opět s plnou nádrží  6) za ty léta jsem s TSI motorem najel cca 180 000 km absolutně bez problémů  7) nejvhodnější vozidlana přestavbu LPG jsou z koncernu VW    
    • Hmmm. A máš to teda nějak spočítané, že se ti vyplácí na LPG jezdit s tím, že měníš ty vstřiky?
    • Zdravím, parkovací senzory jsou citlivé na oxidaci kontaktů napájení. Zkusil bych je vyčistit.
    • Pokud se bavíme o benzinových vstřicich tak na 1.2 Tsi 81 kw stoji 1 ks originál 5 500kč,druhovýroba 1 600 až cca 2000 kus + práce samozřejmně ja jsem platil minule okolo 9 500 celkem.A svépomoci nevím,to jsem nezkoušel.
  • Vytvořit nový...