Přejít na obsah

12 témat v tomto fóru

1. Škoda Superb 4 1 2 3 4 19

• 472 odpovědí
    • 84.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 38 odpovědí
    • 5.6k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 738 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 695 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1k zobrazení
  2. Svolávačky

• 2 odpovědi
    • 299 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 236 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Takové téma je zde:     LOCK.
    • Zdravím zdejší zkušené uživatele, mohli byste mi, prosím, doporučit nějaký solidní (žádné zbytečnosti navíc / odvedená práce / cena) autorizovaný servis ŠA někde poblíž Prahy 4?   Mockrát díky za případné tipy.
    • Zřejmě to bude jen otázka SW, takže teoreticky by mohli dát jako příplatek k dokoupení, ale této drobné změny ve výbavě jsem si také nevšiml. Je to tedy jediný rozdíl mezi 2.0+ a 2.5+. Ta proaktivní ochrana cestujících je v obou výbavách, jen ji z nějakého důvodu přehodili o pár řádků výš.
    • Zdravím, prosím nevíte někdo, kdy a vůbec ZDA bude i adaptér pro Škoda Superb IV se sportovními sedadly? Případně nenechal si to někdo vytisknout? Jsem zoufalý...rád zaplatím...
    • Dobrý den,   u Škody Octavia II (rok 2011, po faceliftu) pravidelně praská žárovka denního svícení u řidiče (nepraskne vlákno, ale zčerná někde uprostřed a u patice), a následně nesvítí většina venkovních světel - na střídačku většinou od každého jedno a to vždy stejná kombinace (tj. pravé potkávací, pravé dálkové, pravý přední blinkr, levý zadní blinkr, SPZ, atp.). Děje se pouze při startu auta. Občas se to po několika dnech a několika startech chytne a světla zase svítí. Výměna vadné žárovky denního svícení ani pojistek na to ale nemá vliv (nijak nepomáhá). Na servisu jsem byl - diagnostika nic, nakonec to nějak rozchodí, ale třeba za měsíc stejný problém - praskne denní svícení a vyhodí to další světla.   Nemáte někdo zkušenost či tip, čím by to mohlo být, ať jdou i v servise najisto? Díky.   Petr
  • Vytvořit nový...