zabiak Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Ahoj, matka mi při vyjíždějí z garáže nakřachla ten lakovanej plast zrcátka. Ženskejm volant do ruky holt nepatří. A tak bych se chtěl zeptat jestli lze vyměnit jen ten lakovanej plast? A jak je to složité? A taky jestli ho někdo nemáte? Je to zrcátko u řidiče nejlépe stříbrné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 plast měnit jde. Ale ukroutíš zespodu ty dva šroubky (jsouv hliníku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 plast měnit jde. Ale ukroutíš zespodu ty dva šroubky (jsouv hliníku) Takže se to bude muset pak nějak slepit? A nevíte jestli ten plast někde neprodávají. Celé zrcátko je moc drahé. Nebo mě napadlo koupit ten chrom kryt zrcátka, ale zevnitř by to bylo stejně vidět, že je to prasklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 pokud je to napraskly tak odmontovat, odvrtat šroubky nechat svařit zrcátko, zakytovat, zalakovat, vrátit zpět, při dobrých cenách cca 1000,- takže nrkni do annonce jestli někdo nemá v barvě - za 1000 ti ho myslím milerád přenechá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 (editace) pokud je to napraskly tak odmontovat, odvrtat šroubky nechat svařit zrcátko, zakytovat, zalakovat, vrátit zpět, při dobrých cenách cca 1000,-takže nrkni do annonce jestli někdo nemá v barvě - za 1000 ti ho myslím milerád přenechá Díky Tady jsem našel zatim za 1500,- celé http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/zrc...a73419d691baf7e Editováno: 27. Prosinec 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 mam stejnej problem, akorat jsem si ho debil naprasknul sam - podle mych info se da na vrak. koupit jenom ten kryt - cena cca 250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 Kupoval jsem na vrakáči komplet pravé velké za 500 Kč bez zrcátka. Měli docela velký výběr barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilda Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 levé, nebo pravé?? pravé mám ve stříbrné, ale velké.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 " Je to zrcátko u řidiče nejlépe stříbrné" takze lave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ja menil zrcatko kvuli nefunkcnimu naklapeni - ten plast (cerny, musel by sis zaridit nastrikani) mi zbyl, klidne ti ho venuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenyk Vloženo 8. leden 2007 Sdílet Vloženo 8. leden 2007 Přestalo mě topit levý zrcátko,jak to nejlíp opravit,nebo sehnat celý nový?Když jsme u těch zrcátek, ta má ženská mě ulomila ten joystick na ovládání,bastlil se s tím někdo a zkoušel to lepit (čím) nebo taky sehnat nový a vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Tak už jsem vyměnil ten plast. Vše jsem nafotil takže se mužete tešit na fotonávod. Šroubek jsem samozřejmě ukroutil, ale stačil jen jeden povolit a šlo to vyměnit a drží to i stím jedním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Tady fotonávod ja vyměnit kryt zrcátka http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/Zrcatka.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Jenyk: Prave jsem to ted resil. Ten joystick! Mrkni na "interier", ovladani zrcatek. Lukash mi ho nabizel. Jinak org.skoda 800,-. Lepeni selhalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrtyll Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 levé, nebo pravé?? pravé mám ve stříbrné, ale velké.... ahoj,ja nějak nechapu malé a velke zrcatko???? To jsou u pravého zrcátka dva druhy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Správně, myslím jen modelový rok 2000 měl mnohem menší zrcátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 áno áno, MR2000 a ještě jeden hned vedle, ale prý úžasně uspoříma na pohonných hmotách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.