Přejít na obsah

Petrzi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    307
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

3 026 zobrazení profilu

Oznámení Petrzi

  1. Petrzi

    Závada airbagu

    To vím, je to jen carista...
  2. Petrzi

    Závada airbagu

    Kamarád utopil auto do výšky sedaček - sedáku, bohužel i po vysušení chyby airbagu viz fotky, auto nepojištěné
  3. Některé soubory nejdou otevřít, neměl by někdo funkční, děkuji
  4. Za baterku chtějí 125 korun plus práce... Volal jsem pak přímo vedoucí oprav, Jak se to stalo... mechanik odjel z dílny a už na parkovišti nezamkl, čas přesunu max 2 min, říkám dost tedy divné, že na dílně okay, po 2 minutách baterie ko na parkovišti, pane to se stává u kessy, říkám pěkná pohádka, pane mi jsme s délkou nic nedělali, proč tedy mám duracel, když já dávám Vartu, odpověď jen mi jsme nic nedělali. Ano přímo ŠA na 5 letém servisu
  5. Ahoj, dneska auto servisu, všechno okay, po 2 hodinách telefon, auto hotovo, ale... Vybila se baterka v klíčku, můžeme ji vyměnit, říkám ,že ne, že si udělám doma, on na to je třeba si auto vyzvednout co nejdřív, nejde zamknout, okay byl jsem poblíž tak no problém, bylo mi to divné a doma ještě víc, baterka byla v ovladači jiného výrobce, než dávám já, klíči duracel, já dávám vartu, navíc baterka jen 1,5 Volt, řekl bych jasný podvod. Ale jak na ně? Auto to vždy píše předstihem oznamuje slaba baterie, pak jde odemykat klasicky, moc, ale pro mě, že se to nemohlo stát.
  6. Kluci, že se kabely lámou to vím ale švárovi se stalo, že kabely na 99% řekli ano při zamknutém autě, teď nejdou otevřít dveře spolujezdce co teď, jak ty dveře otevřít abych mohl dveře rozebrat a svazek opravit.
  7. Mám ten druhý odkazu, jen mi přišel vybledlý proti fotkám, ztmavil jsem ho fixou, za 2 roky co ho tam mám už barvu má zas světlejší.
  8. Liší se v páčce, podle toho jestli má volant multifunci...
  9. Co tohle: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5ja054691-tempomat-35038.html ?
  10. U té spojky vrže plastový váleček, nebo aspoň u mě, namazaní pomůže
  11. U Rapidu a Fabie to jde přes výměník, Scalu jsem nezkoumal, ale myslím že to bude podobně.
  12. Jenom dodám, to topné těleso je jen přidané do té spodní části hned k výměníku vodnímu, pomáhá to hodně, u mě funguje pod 10 stupňů když je venku a když je auto studené prvních 6 minut na plný výkon, výhoda je, že se i motor rychleji ohřeje. S vodou to nemá nic společného, topení jen neodebírá teplo vodního, je ohřáté z topné spirály které jde přes vodní.
  13. Dobrá práce, budu o tom přemýšlet, teď musím dodělat jinou věc.
  14. Petrzi

    Start/Stop systém

    Odpovím si sám, konektor na od tlačítek (piano) pin 1a2
×
×
  • Vytvořit nový...