Přejít na obsah

lexaji

Uživatel
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Příspěvky zveřejnil lexaji

  1. @Karel1591máš manuální převodovku nabo také DSG? Já mám momentálně po servise ve 120 tis. a vibrace si uvědomím občas, když sojím na semaforu se zařazenou rychlostí. Po vyřazení na neutrál je klídek. Nebo jsem si jich všiml při delší jízdě ustálenou rychlostí po dálnici s nohou na plynu, lehce jsem změnil polohu nohy nabo hodil tempomat a nohu z plynu úplně sundal.

     

    Jak píše @Kennycz přímým porovnáním, kdy jsme byli na vibrace zaměření projížďkou obou aut po stejné trase, u mého jsem pociťoval jemné chvění od pedálu do nohy a v jeho autě malinko větší, ale skoro by se dalo říci, že to bylo stejné. Zřejmě to byla fáze provozu, kdy se to u @Kennycz neprojevilo.

  2. Mám sice jinou motorizaci, ale do nějaké míry se nechá nakódováním ovlivnit citlivost plynu. Kvůli podtáčení jsem si nechal malinko přizvednout spodní hranici otáček pro podřazování a s tím už dokážu dobře existovat, nenutí mě to podřazovat pádly.

  3. @Kennycz mám stejnou kombinaci motoru a DSG v OIII. Funguje to u mě stejně jak píše @MarekSi, tedy při stání a zařazení rychlosti pociťuji lehké vibrace jak v pedálu brzdy tak trošku i v levé noze, ale nepovažuji to za obtěžující a rušivé. Při vyřazení to pomine. Při jízdě jsem si ničeho nevšiml. Jsem s plzeňska, takže můžeme vozy porovnat. Napiš mi do soukromé zprávy
  4. Zakoupil jsem sadu s vodíkovým generátorem h2i na výrobu Brownova plynu, který se přivádí do sání vzduchu. I když jsem si přečetl spoustu názorů a rádoby odborných vysvětlení zde na fóru, pořád je to pouze názor vesměs odpůrců, až na pár vyjímek :-), jejichž názor byl v této diskuzi téměř utlučen důvody, proč je to blbost a proč to nemůže fungovat.

     

    Co mě k tomu vedlo? Na své O1 r.v. 2001 mám nainstalovaný systém od výrobce autonavodu od roku 2015 a vše funguje k naprosté spokojenosti. Tehdy jsem se rozhodl hlavně kvůli čistějšímu spalování a produkování méně emisí, a to se potvrzuje při každé návštěvě technické kontroly. Jako vedlejší projev vnímám kultivovanější chod na volnoběh a vyšší zátah motoru, ale to je pouze subjektivní pocit, protože výkon jsem na brzdě neměřil.

     

    O nových tsi motorech s přímovstřikem se uvádí, a rozborky motorů to potvrzují, že jsou značně zakarbonované vstřiky a ventily. Takže můj hlavní zájem je, udržovat vstřiky a ventily čisté, takže opět padla volba na instalaci systému h2i s výrobou vodíku od stejného českého výrobce. Jednotku jsem nainstaloval sám a až dorazí adaptér na pojistku, systém uvedu do chodu. Nechal jsem si i změřit výkon motoru, abych mohl údaje cca po půl nebo roce porovnat, protože výrobce uvádí i mírné zvýšení výkonu a snížení spotřeby.

  5. Fundované zprávy jsou na webu stop5g.cz a na dalších alternativnich webech, které jsou v main streamu nazývány jako dezinformační a fake.

     

    Samozřejmě se na těchto webech také píše, že USA, frakce deep state, která stojí proti Trumpovi, pomocí zbraní 5G a náloži v patě budovy WTC zbourala. Proč? Aby mohli pod rouškou terorizmu nastolit kontroly na letištích a začít sledovat pohyby osob s konečným cilem všechny lidi očipovat, k čemuž má sloužit i coronavir. Už říkají, že pracují na vakcíně a s vakcínou nám šoupnou i čip. 

  6. Před hodinou, Stringo napsal:

    O tom jsem taky slyšel, ale jako sorry, nezdá se ti to trochu divné, když u nás nefunguje pořádně ani 4G o 5G není ani možné mluvit. V podstatě jediná země, kde 5G funguje je Čína a Korea? Jak by potom tady ve střední Evropě, kde to ještě není spuštěné (pouze je to místně ve zkušební fázi) byla taková katastrofa viz. Itálie, Španělsko???

     

    Je pravdou že vlnění v 5G je pro život nebezpečnější než 4G - už i zde je prokázáno, že neprospívá zdraví, navíc by to mělo škodit všem bez věkového rozdílu a ne jen určité skupině lidí, ...tohle je trochu asi sci-fi si myslím emoji848.png

     

    Mnohem víc věřím teorii o účelně vyvýjeném viru, mající za úkol usmrtit starší populaci za účelem snížení přelidnění. Tato teorie by odpovídala rychlosti šíření a zaměření na umírající (staří a slabší jedinci)...

     

     

    Ano, říkají, že je to v testovací fázi a taky jsem tomu chtěl věřit, ale ve skutečnosti už to jede. Mám kancelář u náměstí v Plzni a od pondělka v ní nemůžu být. 5G tam vesele frčí a dokonce i kolega, co všechny "alternativní" názory ignoruje a považuje za nesmysly mi dnes potvrdil, že je nabuzený, v noci doma místo spaní kouká na telku. Jenže to je otázka času, kdy se u něho projeví nemoc z ozáření. Např. 5G nabízí nový operátor, kde se múžete připojit zjistíte z www.5gvevzduchu.cz . Všechna velká lyžařská střediska v Rakousku i Itálii byla potichu vybavena vysilači 5g, proto ti nemocní lyžaři. Je otázka času, kdy začnou lidi např. v Plzni padat, no bude to mazec, bohužel

  7. Sorry, že vám vstupuji do diskuze o rouškách, ale chci vám to napsat.

     

    Vite vůbec, že tady nejde o virus, ale o následky 5G? Virus je jen zástěrka, sice ano nějaký nově vyšlechtěný na nás rozprášili, ale agresivně reakuje právě v 5G záření. Dokud se 5G nevypne, nemocných bude přibývat, protože příznaky jsou stejné jako u ozářených lidí ve Fukušimě a Černobilu, akorát tady je to pomalejší. 5G je pulsní pole, které zabíjí vše živé. Odborníci, kteří na to poukazují jsou systematicky umlčováni.

    • Pozitivní 1
  8. V Plzni už jsem to také řešil, také lístek za stěračem a policie mi sdělila, že to zatím dodatečně nevymáhá. Strážník, co to dá za stěrač, pořídí fotku auta s výzvou, a když se řidič ve lhůtě nedostaví na služebnu, uloží to do složky s vozem. Při první příležitosti to každému přičtou.

  9. V 16. 1. 2020 na 18:58, michal.vrbka napsal:

    Verva je jedno z paliv, které si zaslouží přívlastek prémiové. Nemám s ním zkušenost na benzínu, ale na mé druhé O3 s naftou jsem jej jednou za měsíc tankoval a rozdíl byl ihned poznat. Teď se chystám na tankování, tak vyzkouším a dám vědět.

     

    Můžeš sem hodit zkušenost, jak se ti po natankování motor jevil?

  10. Otázka je, jaký budeš mít měsíční nájezd km a co u tebe znamená, aby mě nesežrala. Konkrétní spotřeby u jednotlivých motorů jsou známé, spíš je to o osobních preferencích. Auto budeš pořizovat ojeté?

×
×
  • Vytvořit nový...