Přejít na obsah

Pawouk

Administrátor
  • Počet příspěvků

    32 733
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    430

Příspěvky zveřejnil Pawouk

  1. Jde o to, kde ty elektrikáře vezmou. Je jich obecně nedostatek už teď. Bloková výjimka aktuálně platí do poloviny roku 2028. Co bude dá, nikdo neví. Ale i tak by měl neautorizovaný servis  postupovat podle pokynů výrobce. Budou na to jistě i schválené bezpečnostní pokyny, postupy, atd. To není prostá výměna oleje. Holt ten tě nezabije. Pokud ho tedy nebudeš pít. kol113

    • Pozitivní 1
  2. před 10 hodinami, informator napsal:

    Nerozumím, 50 % se ti zdá být málo?

    A vůbec pro mě i pro tuto diskuzi je zcela lhostejné, kam přesně ty peníze směřují. To podstatné je, že opouštějí naše peněženky a tečou do byrokratického nevěrohodného kolosu, kde jsou tyto peníze nevratně pohlceny obchody s uměle vytvořenou zelenou agendou, hned potom co jich polovinu požere byrokratický proces a jako bonus se na tom ještě přiživí spekulanti při obchodování s povolenkami.

    Nepíšu o žádných divokých teoriích, je to bohužel realita. Vše co požere stát i z větší části EU, neskončí tam kde má z toho důvodu není vůbec podstatné jestli si stát může reálně nakládat s penězi nebo s částí peněz jak chce, podstatné je že s nimi nemůžu nakládat já a rozhodovat o tom co se s nimi stane.

     

    Téma diskuse je cena benzínu, a podle dat, která jsem prezentoval a která vycházejí z reality, nikoli z teorií, jasně vyplývá, že cena benzínu zásadně poroste.

    Proto úplně nerozumím, proč se tu vyjadřuješ tak emotivně o tom, že stát nemůže s penězi nakládat libovolně, když to pro můj příspěvek ani pro téma diskuse nemá žádný význam. Jen ses potřeboval vyjádřit nebo co tím chtěl básník vlastně říct?

    Píšeš v budoucím čase (viz například citace níže), tak si to po sobě napřed přečti. Na to jsem reagoval s těmi povolenkami. Na to že si říkáš informátor, máš těch informací žalostně málo. O žádných emocích v mém příspěvku nic nevím. To je zase nějaká tvá teorie, která se jako obvykle nezakládá na pravdě.

     

    Citovat

    To znamená, že z paliv budou státy EU efektivně vybírány tři daně, pánové když vidíte spotřebu u nás ptám se kde ty daně z PHM končí, protože to podle mého skromného názoru bude tvořit víc jak čtvrtinu státního příjmu.

     

  3. Však ta sofistikovaná řešení od jiných pánů inženýrů použij. Jiní léta letoucí používají jiné řešení, které nikomu nevadí. A nedělají z toho raketovou vědu.

    • Pozitivní 2
×
×
  • Vytvořit nový...