Přejít na obsah

Peme

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Peme

  1. Peme

    Výměna volantu

    Výměna volantu je jednoduchá.Pokud nezapneš klíček když bude odpojený bag tak nic nemusíš kódovat.stačí pokud ze zadu volantu krátkým šroubovákem sesuneš pružinky z bagu a máš ho venku.potom už jen povolíš volant a stejným spůsobem nasadíš druhý.A máš 3 kila doma.
  2. To bych se klidně hádal měl jsem r.v.03 v plné a měl jsem sklopný sedačky.Pokud se podíváš do etky tak jde objednat blokování opěrky i na rok 2003.
  3. Sklopný sedačky nedávali akorát do výbavy Classic,v ostatních výbavách byly.
  4. Peme

    Převodovka DSG

    To je pravda že u automatu se upravuje i ŘJ,ale DSg nemá klasickou ŘJ,ale má ji přímo v převodovce takže vše řídí ŘJ motoru.
  5. Peme

    Servisní prohlídky

    Když se vám to nelíbý ve škodovce tak jezdite do neznačkových servisů ty taky můžou dělat garančky a potvrzovat servisky.když už tu tak hloupě melete.
  6. Peme

    Převodovka DSG

    Mám OII 2.0TDI DSG,ale zatím ještě nesloženou jsem na to strašně zvědav,všichni tvrdí že je to super tak jak mě to pojede tak dám vědět.
  7. Měl jsem ji v nové oct. měla najeto 18000Km,a vůbec to nejelo,bylo to lenošný a když jsi chtěl trochu jet tak to bylo za 9-10litrů
  8. Pravděpodobně to budou dělat tyčky řízení jestli máte dobrý čepy.
  9. Já když si doma vezmu fabku(1.4 16V 55kw) tak se za celý den nevejdu s klimou moc po 7.1l a to má jen 24000km.Možná to bude taky tím že tam laďák.
  10. Však to zkus,ale raději si to někde pořádně prověř.Já tam měl servo KOYO
  11. Mě to šlo lechčeji.Záleží taky asi na servu jaký máš jsou dva druhy.
  12. Jo tak to ti přesně nepovím moc jsem se v tom nevrtal,ale teoreticky by mělo mýt potom větší zátěž.Nastavil jsem to tak ségře a minulí týden se po..,a to má najeto jen 24000km.
  13. Peme

    Koupě Octavie I

    Rozdíl je určitě ale u světle šedé nebo tmavě šedé to asi nebude tak horký.A jak poznáš bourané nebo zaplavené auto záleží na tom kdo a jak ho opravil kolikrát to i nepoznáš protože to nepoznají někdy i v ator.servise.U bouračky jsou hl.znakem originál spoje (body)
  14. S motorem nic,ale jelikož je oct.na předek měká tak se při havarce vše co je na motoru rozbilo vč.turba. A to nebya velká rana.
  15. nemáte někdo zkušenost s převodovkou DSG,mám ji v autě,ale ještě nejezdím mám KO motor ten bych potřeboval někde sehnat,nemá někdo?
  16. Peme

    Spotřeba

    pokud máš qatro tak to bude o nějakej ten litr navíc a asi budou hrát svou roli i kilometry já mám na supovi 14000km tak to bude určitě brát míň než když tam budu mýt 200000km.
  17. Zkus taky jednotku dochlazování je na LP podpěhu zespoda.
  18. Peme

    Tachometr

    Nejpřesněji to změříš diagnostikou.
  19. Peme

    Spotřeba

    Mám 2.8 V6 v tiptronicu a když jezdím po městě normálně tak to jede do 11 litrů v pohodě, a na dálnici když jsem nasadil na tempomat 160 tak průmer byl 9,3. Dlouhodobou tam mám 10.5.A to to opravdu nijak extra nešetřím.takže ty keci že se pod 13 nevejdeš jsou nesmysl.
×
×
  • Vytvořit nový...