Přejít na obsah

Kubrt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    126
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kubrt

  1. Zdravím , co to udělá když nainstaluji aktualizaci verzi 1030 map z portálu VW do Škoda .. mám novou Octavii 3 a navi Amundsen a verzi 0915.. bude problém při následujících aktualizacích s portálu škoda ..? a mám ty aktualizace dávat na SD kartu ofiko škoda a nebo stačí jakákoliv ? Děkuji za radu .
  2. Jsou dva druhy,kovová konstrukce byla do nějakého měsíce MR08 a potom už začali dávat s tou plastovou konstrukcí.
  3. Ahoj,já jsem je dával taky .Musíš ten štekr zapojit přímo do konektoru co je na motoru oken.konektor je stejnej s tím co máš na zrcátkách FL.
  4. Kubrt

    Alarm

    Zdravím ...já když jsem naháněl sirénu na OII jsem to vyřešil tady http://cgi.ebay.de/Audi-VW-Hupe-Alarmanlage-1K0951605C-Akku-Sirene-/280527144562?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item4150b88672
  5. Pro ,,lovce,, zlodějů je asi nejlepší GSM pager který pošle SMS hned jak se něco pohne v interieru nebo se rozbije sklo ,ale chce to zároveň nějaký volnější pyžamo v kterym se dobře běhá. S touto variantou souhlasím jen z části....sms ano volné pyžamo ano ale traverzu ne přes radio ale do ruky pro případ že by jsi zloděje dohnal .Je vždy lepší mít v ruce pádné argumenty.
  6. Jestli chceš slyšet že je 100% ochrana ....neni...ale já reagoval na to zda koupit či nekoupit..no a pokud někomu ukradnou za tři roky 15 columbů tak to je buď blábol a nebo ten člověk je v balíku pokud si kupuje další pokud to nehradí pojišťovna........můj názor...
  7. Zdravím....No pokud bych na to šel tak jak vy tady popisujete v životě bych si nic nekoupil protože bych trnul hrůzou že mi to někdo nedej bože ukradne.Buď to chci a koupím si to i za cenu že je tam možnost že mi to někdo čmajzne a nebo mám strach z krádeže a vůbec bych to neřešil.Nikdy nic neni 100% zabezpečené proti krádeži,najde se i blbec kterej ti vybere auto jen proto že tam je autoradio za pár korun a v bazaru za něj dostane na cigára. Jedná se jen o můj osobní názor......
  8. Tak já jsem pořídil Laurel 17" z SII. a pneumatiky Michelin Primacy HP 225/45/17...
  9. Zdravím. Maska je sice hezká ale na současnou OII to nepůjde namontit bez většího zásahu do předního nárazníku,rozhodně by jsem se nespokojil s tím že ta kapota jde zabouchnout (mezera ne mezera).Představa že budu překopávat předek mně pouze nutí zamáčknout slzu a nechat si zajít chuť.To je ale můj názor.
  10. Zdravím . Tak jsem se radoval předčasně .Dnes se to začalo vrzat stejně jako když to začínalo než jsem to dal do servisu, 1 (prostříknuto) a 2 (vrzající plech o výfuk).Jen ten zvuk je stejnej........ Tak že začínám od začátku.
  11. Můj názor pokud bych jel na Slovensko určitě bych přezul.Lepší je obrousit pár mm na zimáku než vodrbat auto v pangejtu.....
  12. Zdravím. Zimáky mám připravené a vyvážené tak že stačí jen přehodit.Dám tomu tak 14dní a přezuju je to otázka 1/2hodiny.
  13. Zdravím. Tak auto mi dnes předal garanční technik s tím že závadu "ASI" našli.Zakázku zatím neuzavřeli a mám to vyzkoušet jak se to bude chovat.Údajně to mněl být ten plech co chrání karoserii před teplem od výfuku,někde to bylo těsně u sebe.Zatím to nedělá tak jsem zvědav.Hold budu pozorovat zda se to vrzání nevrátí a pokud ano a přijet do servisu budeme to řešit dál.
  14. Tak mi volali ze servisu ( po té co jsem si tam s jedním technikem vyměnil názory )že na to nemůžou přijít a pokud na to nepřijdou oni budou kontaktovat Mladou Boleslav a nebo to tam rovnou odvezou.
  15. Zdravím. To je sice pravda ale nocovat se mi tam nechtělo Jak to děláš když tam musí zustat auto do druhého dne.
  16. No dal jsem to do bývalého servisu DC auto Děčín ,tento servis převzal Gerhard Horejsek leč personál zůstal stejnej jen vedení se změnilo.
  17. Odpoledne jsem se šel zeptat co zjistili a bylo mi odpovězeno že zatim nic a že na opravu maji 30 dní. Se mi zatmělo před očima Si dělaji srandu já dám za auto balík peněz a oni budou mít na cca. měsíc povoz se kterym si budou jezdit pro sváču...................
  18. Zdravím. Tak dnes jsem odvezl auto do servisu a předvedl jsem garančnímu technikovi co to dělá. (Kupodivu to slyšel taky,většinou se tvářej jako že je vše v pořádku) Taky jsem ho upozornil že si nepřeju něco prostříkávat nebo mazat jen abych se na měsíc zbavil vrzání,jednoznačně chci novej díl.Už jsem tam se stejnou závadou podruhé.Auto je v záruce a nestálo 1 Kč. Tak jsem zvědav jak dopadnu tentokrát,naposled to začalo vrzat hned jak jsem odjel ze servisu po údajném odstranění vrzání.........
  19. Zdravím Pokoušel jsem se najít na fóru závadu která by se podobala té mojí ale nenašel jsem .Zhruba před měsícem jsem začal pozorovat to že při rozjezdu když jsem pustil spojku ozvalo se "vrznutí-skřípnutí",to samé se opakuje po každém puštění spojky.(Vrzne to až když je spojka úlně puštěná),tak že na spojku to nevypadá navíc je to ze strany spolujezdce.Ale co je zajímavé že většinou je to znatelnější když se po rozjezdu řadí 1-2-3,pokud se jedná o řazení ve větší rychlosti tak tam už to není patrné.Je to ve chvíli kdy jde motor jako by do záběru v krutu uložení v karoserii.Dal jsem auto do servisu a tam to prej prostříkli,bohužel to vrzalo hned jak jsem vyjel z brány servisu.Auto stále v záruce a najeto mám cca.13000Km Bohužel se jedná o závadu která se dosti špatně specifikuje.V servisu jsem už alergickej na odpovědi typu "Jó pane to může bejt cokoliv" Děkuji za případné rady a zkušenosti
  20. No jsem na rozpacích řešíte tu dopad těchto spotů na myšlení neukázněnejch řidičů nebo zda Renč udělal tu krev málo červenou a že ty mrtví jsou málo mrtví??A že si někdo namastil kapsu.
  21. Zdravím. Pokud mám být upřímný tak z těchto klipů si budou brát ponaučení ti řidiči kteří nepatří do skupiny která by tuto osvětu potřebovala.A ti co by jí potřebovali se tomu budou vysmívat do té doby než se jim tato situace stane popřípadě až přijdou o někoho blízkého.Jezdil jsem pět let jako instruktor autoškoly a poznal jsem jak rychle se dovede po zkouškách čerstvý řidič změnit v bezohledného šoféra.Nic méně jak dlouho byl pro řidiče postrachem bodový systém ,zase si z bodového sytému dělají hlavu jen ti co jezdí slušně a pořád jezdí s pocitem jen aby náhodou někde neudělali dopravní přestupek.Teď píšu svůj názor tak se možná bude někomu zdát hrubý.Řidiči co jezdí jako pra……ta nezmění ani bodový systém natož drastické spoty.Přál bych jim aby se dostali alespoň na jeden den k záchranářům kteří jezdí k nehodám.Realitu nenahradí žádný spot v TV. Omlouvám se že jsem se tak rozepsal ale nedalo mi to .
  22. Kubrt

    Ústí nad Labem

    Bohužel Vás zklamu nemohu trochu (víc) se nám to doma zkompikovalo.Tak někdy jindy.
  23. Kubrt

    Ústí nad Labem

    Co budete nosit v zimě.
×
×
  • Vytvořit nový...