Přejít na obsah

GOLF10

Uživatel
  • Počet příspěvků

    385
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 344 zobrazení profilu

Oznámení GOLF10

  1. A co aktualizace řídící jednotky motoru. Mě tohle dělalo přesně, jak píšeš v záruce a najeto málo km.. Je to tu popisované již dříve. Tohle bych zkusil u mě to vyřešilo už 3 auta.
  2. Kup tyhle Brrisky DOX15LE-1 a nebudeš mít s něma problémy, jsou to origo co se dávaly při výrobě. A nejsou drahé.
  3. Chci se zeptat jestli někdo neřešil problém s řazením. Dcera má Roomster a stává se nepravidelně ,že tam nejde zařadit rychlost. Někde přijede zastaví chce se rozjet a nejde tam zařadit. Když tím jedu já tak se mi to zatím nestalo. Třeba dojela domů a nemohla zařadit zpátečku. Tak dojdu k autu sednu a vše mi zase funguje. Zkoušely jsme udělat znovu základní nastavení lanovodů řazení,nepomohlo Máte někdo s tímhle už zkušenosti nebo tip co a jak.
  4. Už jsem se kolikrát chystal ,že bych také dojel , bohužel mi to většinou vždy nevychází termínem. Buď jsem v práci nebo už něco mám jiného. Škoda.
  5. Litovelsko tedy u mě. A z autama to mám tak ,co si neudělám sám to nemám.. Po zkušenostech z autorizovaných servisů nevěřím nikomu.
  6. Nejlepší je origo tady máš odkaz https://www.cc-autodily.cz/civka-zapalov-s-kabel-1_1?brand=SKODA&model=FABIA
  7. Tak jsme právě včera se zastavily na placek v Sedlišti ,chtěl jsem se podívat když už jsem byl kousek od toho a musím říci ,že jsem nebyl schopen to dojíst. Klobouk dolů. Přemýšlel jsem taky dojet taky konečně mám volný víkend a nemusím do práce,akorát nevím jestli by jste tolerovaly něco jiného než Roomster. Nechce se mi už jezdit manželčiným autem. A zdraví respektive na kolena mi už nedělá menší auto dobře.
  8. Jo to může, je tam předehřev vzduchu ,vedou tam 2 hadice do takového plastového bazmeku ,co je pod sáním. Z vrchu není vidět. Už jsem to jednou měnil na autě známého.
  9. A přípravek jsem si udělal ,stačí kousek plocháče a kousek kulatiny.
  10. Rozvody INA , šroub jsem nikdy neměnil.
  11. GOLF10

    Letní pneumatiky

    Já jsem kupoval teď v září Nexen Nblue HD plus na Roomstra 195/55/15 a vzorek je skoro totožný jak jsem měl před tím Continentaly. Maji o jednu drážku navíc a jsou docela tiché. Uvidíme jak to bude s výdrží. Docela mě překvapily.
  12. Já jsem reklamoval na Slovensku v prvním servisem ,co byl po ruce. Stalo se mi to na dovolené.
  13. Chci se zeptat ,jak můžete zkontrolovat mikrospimač v zámku popř ho i vyměnit. Zámek je nerozebiratelný.Je snýtovaný. Taky mi občas zlobí tak jsem ho koupil nový ,teď jenom čeká až ho vyměním.
  14. Podle mě to v zámku zatuhlé neni,spíš to vytěsnilo vlhkost . Auto je z roku 2015 najeto nemá ani 60 tisíc, zámek je jak nový čistý jak z výroby. Ještě bych zkusil ho znovu vytáhnout a v něčem celý umýt.
  15. Celej zámek 5 dveří až z něho teklo WD zase ven.Narval jsem tam do něho hadičku a nebál se zmáčknout. Jestli to pomůže to uvidíš.Zase mi to funguje uvidím jak dlouho. Měl jsem už dříve celej zámek venku ,nejde rozdělat bohužel.
×
×
  • Vytvořit nový...