sirhenrik Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 Zdravím hoši, měl bych dotaz, z ničeho nic se mi rozsvitila kontrolka zhaveni a bliká, po několika km zhasne a pak zase po několika km se zase rozsvítí a bliká, diagnostika nenacetla žádné chyby. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirhenrik Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Tak nakonec dnes jsem pomocí obd II zjistil chybové kody, P0671+672+673+674 Cylinder Glow Plus Circuit/ Open ve zkratce všechny válce a žhaviče špatné ? Takže auto bezproblému startuje jak v zimě tak i v teple, nevím přede jak kočka, ale sere mě to neustálé pípání...Máte někdo radu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 8. Květen 2022 Sdílet Vloženo 8. Květen 2022 Měl jsem závadu na Transporteru TDI, také se občas objevila signalizace poruchy např. při jízdě po dálnici a byla to vadná volnoběžka na alternátoru. Nemusí se jednat o stejnou závadu ale pro jistotu ji zkontroluj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirhenrik Vloženo 18. Září 2023 Sdílet Vloženo 18. Září 2023 Zdravím neodepsal jsem ohledně těch chyb, ale bylo to vadnymi svíčkami. Koupil jsem ngk zhavicky v jiné cenové relaci, ale od ty doby klid na duši i v motoru. Jinak nová věc, zjistil jsem při kontrole podtlaku že mi doslouzil regulátor tlaku turba, protože to pojízdné rameno při podtlaku úplně špatně chodí a při 1bar nastavení to úplně vrže. Takže dnes jdu pro novou a bude klid. Dotaz ohledně synchro ventilů, jaká hodnota by měla být v aretaci, před výměnou jsem měl 0 a teď po výměně mám 0.5. Aretace sedí 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.