virtual Vloženo 8. Únor 2011 Sdílet Vloženo 8. Únor 2011 Nevíte někdo, jestli ten kratší prut antény (co se montuje nyní) pasuje závitem na MR2010? A má někdo příp. kód? Jestli se nepletu, mírně se liší verze k ploutvičce a obyč. prut, ale z blízka jsem to nezkoumal... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 9. Únor 2011 Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Ja jsem ji dal na MR2005. Jen jsem tu antenu musel trochu seriznout aby sla nasroubovat (ma kratsi zavit a nema tu zpetnou sipku). Tudis uz nejde sklopit pouze odsroubovat ale to mi nevadi. Stejne jsem ji nikdy nezklapel. A vypada lepe nez ta stara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 9. Únor 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2011 Dík za info, tu sklápěcí jsem měl na minulém autě, ale teď je ten mechanizmus jen šroubovací, tak by to snad mohlo sedět... normálně ji měli v servisu? Asi už ji dávají delší dobu, ale já si toho všimnul až nedávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krejdy Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 Jestli mas jen sroubovaci tak to bude urcite stejny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loukyc Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 zdary.taky sem si objednal ten novy prut ale muzete mi poradit jak vyndat tu soucasnou antenu jde jen povolit a sklopit ,ale nejde odsroubovat cela.jak na to ?nechci udelat vic skody nez uzitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Nevíte někdo, jestli ten kratší prut antény (co se montuje nyní) pasuje závitem na MR2010? A má někdo příp. kód? Jestli se nepletu, mírně se liší verze k ploutvičce a obyč. prut, ale z blízka jsem to nezkoumal... Dík Ja som na mojej MR 2009 nemusel nic upravovat, zavit pasuje presne. Upravovat musis iba vtedy, ked mas sklapaciu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 (editace) Já jsem jí dnes pořídil, trochu jí seříznul, ale stejně mi nejde zašroubovat to té kuličky. Mám r.v. 2007, ještě to pořádně zkusím, ale zkoušel jsem to na rychlo a nešlo mi to zašroubovat. Přijde mi, že ten závit je nějakej tlustější. Obejdnával jsem na www.obautodíly.cz a tam v popisu téhle nové tak té staré je napsáno- průměr závitu 6mm.Tady jsem se dočetl, že to někdo dal na r.v. 2005, tak by mi to na moje jít mělo ne? Editováno: 21. Červenec 2011, autor: 007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Tak poradí mi někdo s mým problémem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 Nezabyval se nekdo prijmem anteny, pokud se tam da kratky prut? Preci jenom bych rekl, ze pro kratky prut by melo byt jine impedancni prizpusobeni nez pro prut dlouhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 23. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 Můžu říct je tolik, že pro MR2010 to pasuje přesně, příjem je subjektivně stejný (druhá anténa je ve skle) a na wagu mi v servisu žádnou chybu nehlásili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Potřeboval bych sehnat ten klasickej (ten delší, ne na FL) sklopnej prut antény, co má na konci závitu takovej ten hrot proti vyndání. Nezbyl někomu z vás doma nebo nevíte o nějakém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 26. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2011 Nevim co myslíš tim "wag", ale jestli myslíš VAG, tak ten ti opravdu nebude hlásit chybu kvůli krátkému prutu. Měřit délku prutu to opravdu ještě neumí. Každopádně dipól v krátké anténě je kratší a tím pádem musí i odpovídat impedanční přizpůsobení, které je v patce antény a je součást zesilovače. Tím že se prut nahradí jiným o jiné délce se zhorší příjem signálu. Někdo za každou cenu vylepšuje příjem rádia a někdo ho záměrně zhoršuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny1 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Já mám tu kratší namontovanou na MR2006, pouze jsem ji seříznul. Namontováno v pohodě, příjem mi nepřipadá horší než s původní dlouhou anténou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 007 Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 Mě to prostě na moje r.v. 2007 nešlo, závit se vůbec nechytal v té sklápěcí kuličce, připadalo mi, že je závit příliš krátkej a tudíž se jsem to nemohl přišroubovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RemyZero Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Zdravim, poraďte mi prosim Vás, jak se ta stará sklopná anténa vyndavá?? Co se musí udělat s tou pojistkou, aby se dostala ven?? Vůbec mi to nejde, šroubuju a zároveň taham, ale prostě nic .... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 už ju len vytrhni...ničoho sa neboj,pôjde to dosť z tuha,ale pôjde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosticek25 Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 a co signál není nějaký problém,díval jsem se na tuhle je dobrá nebo nebudu chytat signál jak do teť?http://www.autotypautodily.cz/cz-detail-185473-prut-anteny-m5-bulk-gumovy-18cm.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 příjem je subjektivně stejný příjem mi nepřipadá horší než s původní dlouhou anténou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Ja zkousel kratkou antenu taky a prijem mi prisel horsi. V tunelu, kde mi normalne radio hralo, to s kratkou antenou nemelo sanci. Takze letela pryc a mam zase dlouhou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 Tak mě příjem s krátkou anténou připadá úplně stejný. Mám OII combi po fl a tam je dokonce i anténa v zadním pravém bočním okně jak to mají některé jiné automobilky a rádio mi hraje i bez prutu. Samozřejmě v místech se slabším signálem to bude určitě horší, proto tam prut stejně mám. Spíš pozor na ty levné univerzální pruty, taky jsem jeden koupil a moc dobře neseděl, musel jsem ho poupravit a nakonec jsem stejně radši koupil originál prut (našel jsem na netu nový zabalený za 250 kč), jinak ta běžná cena originálu (cca 400) mi přijde neadekvátní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.