Host aka Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku? a stopare? anebo stopař vás..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku? a stopare? anebo stopař vás..... Nevim zda by to nekdo priznal... Jak znam povahu ceskou, radeji by to zahral nekam, ze mel libovou blondynu a pritom se trapil stressem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Tak tohle mi do auta nesmí... Proč proboha No mě už taky ne !!! mám teď vyhřívané sesly a nerad bych si poškodil dečky,viďte pane Vittorio : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Teda je fakt, ze svoje auto mam hodne rad, ale ze bych ho mel radsi nez sex nebo zensky, to zase ne, na to sem asi moc soudnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Teda je fakt, ze svoje auto mam hodne rad, ale ze bych ho mel radsi nez sex nebo zensky, to zase ne, na to sem asi moc soudnej No, v dnešním světě, plném AIDSu, kapavek, syflu, bakterií a kvasinek, si teda raději vezmu hadr a půjdu leštit auto. To mě ještě ničím nenakazilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Teda je fakt, ze svoje auto mam hodne rad, ale ze bych ho mel radsi nez sex nebo zensky, to zase ne, na to sem asi moc soudnej No, v dnešním světě, plném AIDSu, kapavek, syflu, bakterií a kvasinek, si teda raději vezmu hadr a půjdu leštit auto. To mě ještě ničím nenakazilo... Woe Zkus to do vejfucku a uvidis, co je prijemnejsi (ne, ze bych mluvil z vlastni zkusenosti ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Woe Zkus to do vejfucku a uvidis, co je prijemnejsi (ne, ze bych mluvil z vlastni zkusenosti ) Vždyť já vím, Fuko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Woe Zkus to do vejfucku a uvidis, co je prijemnejsi (ne, ze bych mluvil z vlastni zkusenosti ) Potrefená husa vždycky zakejhá... Kapotu doporučuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 25. Červen 2006 Sdílet Vloženo 25. Červen 2006 Woe Zkus to do vejfucku a uvidis, co je prijemnejsi (ne, ze bych mluvil z vlastni zkusenosti ) Potrefená husa vždycky zakejhá... Kapotu doporučuji... co bylo potom ? toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 A co stopařky? Už se vám poštěstilo zklátit stopařku? a stopare? anebo stopař vás..... Stopaře bych do auta nevzal. Ale nějakou pěknou stopařku to bych si dal říct. Ale tudy kudy jezdím žádný nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 stoparky ani stopare ze zasady neberu Souhlasim s Tebou. Ale predni sedadla dopredu a mista je dost HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Tak já se přidám - mě nedávno pojebala jedna fešanda s bílou čepicí přes levý přední okýnko - a chtěla 300,- (mrcha jedna) ... v mojem věku, že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Tak já se přidám - mě nedávno pojebala jedna fešanda s bílou čepicí přes levý přední okýnko - a chtěla 300,- (mrcha jedna) ... v mojem věku, že. Laska holt kvete v kazdem veku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Tak já se přidám - mě nedávno pojebala jedna fešanda s bílou čepicí přes levý přední okýnko - a chtěla 300,- (mrcha jedna) ... v mojem věku, že. To by mě zajímalo, kolik by chtěla, kdybys ji pozval na zadní sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tak já se přidám - mě nedávno pojebala jedna fešanda s bílou čepicí přes levý přední okýnko - a chtěla 300,- (mrcha jedna) ... v mojem věku, že. To by mě zajímalo, kolik by chtěla, kdybys ji pozval na zadní sedačky To bych se nedoplatil ... aby mi odpustila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajos Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ked ma clovek doma velku postel, naco sa tlacit niekde v aute, a hlavne teraz v lete, ked je su luky krasne zelene, vonku je teplo... staci iba na cestu pribalit deku. Ked to ma clovek poriadne vychutnat, skladacia gymnastika v octe tomu neprispeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 zadni sedacky ... a no problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Souhlas s Lajosem... Vozte s sebou šmajchl deku (nějakej plácek se vždycky najde) . Když neprší - no problemo, když jo, tak to jistí zadní sedadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Jo inzenyri u O2 na tento problem jiz mysleli - a musim uznat vyresili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Jo inzenyri u O2 na tento problem jiz mysleli - a musim uznat vyresili Fakt? To abych šel do nové Octávky!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Jo inzenyri u O2 na tento problem jiz mysleli - a musim uznat vyresili Fakt? To abych šel do nové Octávky!" No každopádně je to rozumný důvod proč si koupit O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Jo inzenyri u O2 na tento problem jiz mysleli - a musim uznat vyresili Fakt? To abych šel do nové Octávky!" No každopádně je to rozumný důvod proč si koupit O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 At to ctu, jak to ctu, jakej ze je ten duvod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Ti inženýři ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 At to ctu, jak to ctu, jakej ze je ten duvod? jj, taky by me to zajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.