Přejít na obsah

Ako vytiahnem zadné sedadlá?


emissary

Doporučené příspěvky

Ahojte!

Môžte mi pls poradiť ako na OCTAVII II (2004/12) vytiahnem zadné sedadlá? Už som tam nad tým maturoval ale nevedel som prísť na ten systém, potrebujem ich vytiahnuť, poriadne vytetovať a tiež vymeniť v kufri koberček, ktorý je práve zistený pod zadnými sedadlami. A len tak náhodou, neviete kde sa dá kúpiť ten koberček z kufra pod ktorým je ukrytá rezerva? Ďakujem za odpoveď.

ak by niečo,

ICQ - 323 651 411

alebo

SKYPE - emissary7777

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CANZOU: Je to uplne jedno aku ma vybavu a ake ma sedacky. Vsetky su uchytene rovnako.;)

Jedno to není.Pokud máš zadní sedadlo v celku tak se musí ve předu vytrhnout a hodně zatlačit dozadu aby se vyháklo z háčků.Pokud máš dělené tak stačí v předu nadzvednout a sklopit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to asi ne.Měl jsem nedělený sedák a když jsem dával dělené sedačky musel jsem vše předělat.Ve předu jsou oka které jsou jen nacvaklé a vzadu jsou také oka které jsou zaháklé.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě by spíš zajímalo proč se tady mažou příspěvky? Z jakého důvodu?

Dodo má recht. Pokud si dobře vzpomínám, bylo tu zde něco o učených co z nebe nespadli!!!!!! Sakra ta CENZURA to je věc. :smich:

:banned::spam: :spam: :banned:

To není o cenzuře, ale pokud si pročteč pravidla fóra, tak se urážející příspěvky, avěci nesouvisející s tématem (kromě Hospody a lampárny) se promazávaj, aby to tu nebylo plný plků d ale se konstruktivně hledat a řešit. jinak i na to tuje téma. Takže dost OT. :noot: :noot:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím o co ti jde, pokud se ti něco nelíbí, máš tu téma, kde se stěžuje a nadáva na A/M. a z pozice síly??? trosku nechápu, ale asi jsi daleko vzdělanější, hold někomu není z hůry dáno. a pokud máš na mysli tu ikonu u nicku, tak někdo to dělat musí a ne každýmu je po chuti, jak se dotyčný rozhodl.

jinak bylo zde nahlášeno, že tu jsou komentáře, které nemají nic společného s řešením problémů, tak nevidím nic špatného na tom, je smazat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • o 3 roky později...

Ahoj všem, prosím o radu. Mám octavia 2 liftback a koupil jsem si do ní sedačky RS v látce,ale z kombíka. Vše pasuje krom zadní lavice,ta moje původní je celistvá a má háčky,ale ta z RS je dělená a místo háčků jsou tam dvě packy. Rozměrově jsou stejné i podle těch děr by to sedělo,ale packy se nevejdou do platových boxů na zacvaknutí. Máte někdo zkušenost? jestli stačí vyměnit ty plasty na zacvaknutí? nebo mám smůlu?


Moc díky všem za rady Ivan :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...