Přejít na obsah

bubnove brzdy

zdenek1712

Doporučené příspěvky

Zdravim,jaka je minimalni tlouštka zadniho bubnu 1.9sdi,mam 5mm po stočeni,dal jsem nove obloženi a moc to nebrzdi,štelovaci šroub u ručni brzdy dotaženy až na konec a ručka brzdi pořadně až na poslednim 12zubu

mam koupit nove bubny nebo mam špatně seřizeny štelovaci klinek, protože jsem ani žedne cvakani při prvnim bržděni neslyšel

děkuji za odpověd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už si mohol kúpiť aj nové bubny a mal by si pokoj. Po výmene bubnov a obloženia brzdy poriadne nebrzdia, musia poriadne sadnúť. Ani ty by si nemal po výmene brzdiť na fest ale len jemne a krátko pribrzdievať asi tak 200 km.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

• o 11 měsíců později...

Chtěl bych taky poprosit o radu.Zjistil jsem,že když ujedu cca 2 Km normální jízdou,tak jedem buben je uplně studenej a na druhým se neda udržet ruka.To znamená,že jedno kolo brzdí míň nebo vůbec a druhý víc než by mělo.Ruční brzda taky moc nebrzdí.

Měl jsem bubny dole,ale nic zvláštního jsem nenašel.Chci se zeptat,jestli se vůbec může něčím ten mechanizmus promazat?

Díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...