zdenek1712 Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Zdravim,jaka je minimalni tlouštka zadniho bubnu 1.9sdi,mam 5mm po stočeni,dal jsem nove obloženi a moc to nebrzdi,štelovaci šroub u ručni brzdy dotaženy až na konec a ručka brzdi pořadně až na poslednim 12zubu mam koupit nove bubny nebo mam špatně seřizeny štelovaci klinek, protože jsem ani žedne cvakani při prvnim bržděni neslyšel děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 (editace) Už si mohol kúpiť aj nové bubny a mal by si pokoj. Po výmene bubnov a obloženia brzdy poriadne nebrzdia, musia poriadne sadnúť. Ani ty by si nemal po výmene brzdiť na fest ale len jemne a krátko pribrzdievať asi tak 200 km. Editováno: 12. Duben 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 jo,ale že ta ručka je dotažena až na konec a přesto to brzdi až na 12zubech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 (editace) Dačo nie je v poriadku, treba to poriadne pozrieť. A pred výmenou brzdilo normálne ? Editováno: 12. Duben 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 ne bylo sjete obloženi až na nyty tak proto, nechal jsem stočít bubny a ted maji 5mm a nove maji 8mm tak nevim????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Neviem to takto naisto posúdiť,že kde je galiba, ale ja by som určite kúpil nové bubny a mám vylúčený problém s bubnami. Podľa mňa sú na chybe tie staré bubny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek1712 Vloženo 12. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 ok,koupim nove bubny stejně bych neprošel na STK i když za penize jde vše a necham to opravit mechanikovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 ok,koupim nove bubny stejně bych neprošel na STK i když za penize jde vše a necham to opravit mechanikovi Daj vedieť ako to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Chtěl bych taky poprosit o radu.Zjistil jsem,že když ujedu cca 2 Km normální jízdou,tak jedem buben je uplně studenej a na druhým se neda udržet ruka.To znamená,že jedno kolo brzdí míň nebo vůbec a druhý víc než by mělo.Ruční brzda taky moc nebrzdí. Měl jsem bubny dole,ale nic zvláštního jsem nenašel.Chci se zeptat,jestli se vůbec může něčím ten mechanizmus promazat? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Tak jsem dneska sundal buben,ale nic zvláštního jsem nenašel.Odpojil jsem uplně ruční brzdu.Když jsem ji zatáhl a zase povolil,tak kolem nešlo otáčet.Po odpojení už jde,ale všim kjsem si,že pod manžetou prasátka je brzdovka.Je to notmální?Ven nic neprosakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.