johnxx Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Kde po internetu nakupujete náhradní díly na své Octavie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
awe_cz Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Pridavam se - taky by mne to zajimalo. Nemusi to byt ani primo eshop, staci mi, kdyz budou mit na webu katalog s informaci o stavu skladu. Treba Kelly to ma, jenze jejich sortiment je, mirne receno, omezeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naldo Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 http://katalog.mjauto.cz/ mimo jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 nakupuju tady od prověřenejch kluků, dále Autokelly, MJ Auto, Elit(tady momentálně mám slevu 30-40% přes Audi Club, využil jsem toho teď aktuálně, kupoval jsem hydroštely za 200,-/ks(INA) a nějaký gufera na Oct. a vše O.K.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 6. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Jiný kvalitní obchody nejsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 Je mi trapny davat reklamu sam na sebe, ale www.skoda-dily.cz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 10. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 ja potrebuju sehnat stahovačku do PP dveří, ale nedaří se mi.Kde se dá koupit po internetu na dobírku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 Jiný kvalitní obchody nejsou? Mam dobrou zkusenost s HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 10. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2006 ja potrebuju sehnat stahovačku do PP dveří, ale nedaří se mi.Kde se dá koupit po internetu na dobírku? Zacatkem pristiho tydne bych ji mel - cena 1388,- s DPH + 120 postovne. Doklad, zaruka, platce DPH... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 To TomasB: taky kupuju u Elitu, ale slevu mám 14%, jak to děláš přes ten Audi club, stačí zákaznický číslo nebo jo to nějaký složitější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 ja potrebuju sehnat stahovačku do PP dveří, ale nedaří se mi.Kde se dá koupit po internetu na dobírku? Zacatkem pristiho tydne bych ji mel - cena 1388,- s DPH + 120 postovne. Doklad, zaruka, platce DPH... 1574,- s DPH v kazdym Skoda saloonu, tak nevim proc ji shanis na netu na dobirku? Stejne jsem ji nikde levneji nesehnal, ale nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 800+pošta,nový model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2006 To TomasB: taky kupuju u Elitu, ale slevu mám 14%, jak to děláš přes ten Audi club,stačí zákaznický číslo nebo jo to nějaký složitější? je to přes jednoho člena Audi clubu. Jak to dělá nevím a nezajímá mně to. Podstatná je ta sleva pro mně. A že kšeft má, tomu věř. Myslím, že ho denně kluci kontaktujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 800+pošta,nový model. za novou? kam na ne Cosby chodis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 800+pošta,nový model. za novou? kam na ne Cosby chodis? to bych řekl není podstatné a nemyslím, že by ti to řekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 800+pošta,nový model. za novou? kam na ne Cosby chodis? to bych řekl není podstatné a nemyslím, že by ti to řekl. No vono mi spis slo o to jestli je nova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 800+pošta,nový model. za novou? kam na ne Cosby chodis? U Cosbyho denne bouraj kamiony s nahr. dilama se me zda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.