PEDRO_007 Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Takhle vypadá váha z TDI Zdravím...přesně tuhle váhu mám...chci ji taky vyčistit. Dá se ještě nějak rozdělat nebo ji musím vyčistit v téhle podobě...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 (editace) lidi a muze to mit i neco spolecneho s tim ze, v lete je auto liny a v zime ozije? Nvm jestli jsem blbej ja nebo se mi to jen zda, ale mam proste ten pocit, ze kdyz pari slunicko a je 30 ve stinu, tak auto je liny a jakmile sprchne, je pod mrakem a 20 stupnu ve stinu, tak auto jede a kdyz je 10 stupnu na podzim, tak to auto ma snad 120kw... a za 2 roky co to auto mam jsem si vsiml, ze otacky jsou na volnobeh vejs, nez bejvavaly, ted se mi drzej tesne pod 1tis nebo rucicka uz je na ty 1cce a kdyz jsem to koupil, tak rucicka byla urcite pod tou jednickou edit: diagnostika nic neukazala a v servisu se projeli a rekli, to mi prijde normal, ale kdyby nouma ridil ve 30 stupnovym vedru, zaprselo by, tak by mozna cumel a nebo bych cumel ja, ze jsem fakt divnej Editováno: 19. Říjen 2009, autor: Radius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Mam stejny pocit, jak je nizsi teplota nebo je po desti a neni velke horko, tak auto tahne mnohem lepe. Asi je to tim ze studeny vzduch a vyssi tlak vzduchu motoru jen prospiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 - mě se na TDi zdálo že nejlíp to jezdilo v mrazu. to je suchá vzduch. - váha vzduchu nemá ráda vlhko a pak asi dává blbá data - dost to kontrastuje s autama bez váhy protože ty vždycky za vlhka jely jak z praku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 ahojte mam 1.8T 20V chcel by som sa opytat kde najdem vahu vzduchu..a ci je mozne vycitit bez toho aby som to vytahoval len tak fuknut sprej a potom jazdit.. zisiel by sa nejaky foto navod ako na to dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Ahoj, váha vzduchu je hned za airboxem, viz obrázek. A s tím čištěním moc nevím no, mechanicky určitě NE a chemicky...jestli to vyčistí fakt nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mára 93 Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 také sem čistil a jen stačí propláchnout davkou lihu nechat oschnout a vratit zpět znatelny rozdíl jak v otáčkách tak v chodu motoru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Určitě moc nesahat na tu planžetku Já si sáhnul....a stálo mě to 2600 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk00 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Ahoj, z mé strany určitě nedoporučuji váhu čistit :-D .. Auto nemělo moc výkon a pocukávalo. Rozhodl jsem se tedy váhu vyčistit čističem na brzdy. Váhu jsem vyndal, prostříkl z dostatečné vzdálenosti, nechal pořádně oschnout a namontoval zpět. No, váha byla v prdeli úplně . To jak se auto chová s vadnou váhou vzduchu pro mě bylo zajímavým překvapením. Turbo pískalo, jak kdyby mělo otáčky na max, auto jelo tak maximálně do 2 tisíc otáček a slyšel sem velké syčení, jak kdyby malou škvírkou profukoval dost silný vítr. Byl jsem nucen koupit novou a teď teprv jede má zlatá Octa tak jak má. Je to pecka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.