Janko Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Zdar chlapi, nemáte někdo představu nebo lépe foto černých tapeců s původním vzorem SLX čili s tím zeleno šedivým potahem. Chci dát vnitřek do černé, ale sedačky jsem chtěl zatím ponechat, je to dohromady dost penízků. Tak mě právě napadlo to prohodit a místo černých středů dát středy těch původních tapeťáků. Co myslíte, má to cenu nebo ne? Prosím, jen konkrétně. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Lze to vyřešit podobně, jako to mám já. Jak změnit barvu výplní?? Snad ti to trochu pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 A můžeš poradit, čím si to lepil nazpět. Nebo nějakou alternativu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 co budeš dělat s těma z černých tapeců, pokuď jsou černé tak bych měl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Jestli na to dojde, tak až budou volné dám je do placu. Zatím chytám rozumy a uvidím jestli se do toho pustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arijv Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 O.K. já to právě taky z finančních důvodů chci udělat jako ty ale obráceně, předfaceliftový šedý tapeci a černý výplně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 12. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Chtěl bych tuhle kombinaci černého tapecu s šedou někde vidět, to by pomohlo v rozhodnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Zdar chlapi, nemáte někdo představu nebo lépe foto černých tapeců s původním vzorem SLX čili s tím zeleno šedivým potahem. Chci dát vnitřek do černé, ale sedačky jsem chtěl zatím ponechat, je to dohromady dost penízků. Tak mě právě napadlo to prohodit a místo černých středů dát středy těch původních tapeťáků. Co myslíte, má to cenu nebo ne? Prosím, jen konkrétně. Díky Já to mám, zítra to blísknu a hodím sem!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak to by bylo super, chtěl bych ještě vědět čím je to nejlepší lepit nazpět, aby to pořádně drželo. Díky čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak to by bylo super, chtěl bych ještě vědět čím je to nejlepší lepit nazpět, aby to pořádně drželo. Díky čau Lepil jsem montážním lepidlem v kartuši, co se s tím lepí lišty k plovoucím podlahám... zatím to drží a vypadá to, že jen tak nepustí. Vzhledově vypadá jako trochu tmavší a hustší chemopren a smrdí do podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Tak, kde jsou ty fotečky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janko Vloženo 15. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Nikdo nemá foto černých tapeců s původními středy ze staré Octy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Tak, kde jsou ty fotečky? Sorry, nějak se k tomu nemohu dokopat, strpení!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 (editace) tak konečně jsem se k tomu dnes dostal! Editováno: 21. Březen 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Nekde na internetu sem videl nejakou barvu ve spreji kterou by se to mzna mohlo dat striknout . skusim to znovu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 Nekde na internetu sem videl nejakou barvu ve spreji kterou by se to mzna mohlo dat striknout . skusim to znovu najit a co chceš stříknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZAMEK Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 jako myslim tapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Březen 2007 Sdílet Vloženo 23. Březen 2007 jako myslim tapec Co chceš konkrétně stříkat? Já mám stříknuté plasty tapeců barvou od Motipu na narázníky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theado Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 čaute páni neviete mi poradiť ako mám opraviť deravý tapec? sú tam také diery asi od opätku alebo od čoho ale takej velkosti to je rozmýšlal som že to rozoberem a znútra to nejako zalepím s lepiacou pištolou ale neviem ako by to vyzeralo ked máte nejaký lepší nápad tak mi poradte díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Pokial to nebudes potom z Tvojej strany nejako potahovat (koza, latka, ...) tak najjednoduchsie budes mat vymenit ich... A este jedna drobnost, foto celkove + detail na tu "poruchu" by pomohlo a mozno by Ti niekto lepsie poradil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Potřebuju vyměnit výplně tapeců. Mám tam černou látku a potřebuju tam dostat černé kožené (ty jsou v šedých tapecech a já mám facelift = musím to přendat do černých). Máte prosím nějaký fígl/postup jak to přehodit a moc neponičit? Předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Dělal jsem to za poslední týden 2x...s trochou zručnosti žádný velký problém.....malou špachtlý hezky pomalu oddělíš staré a nalepíš nové....sem tam to má tendenci někde praskat, ale nikde mi to neprasklo tak daleko, aby to bylo z vnějšku vidět.....po prvé jsem lepil tavnou pistolí, ale to nedrželo...po druhé chemoprén a už to nikdy nikdo nerozdělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka4x4 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 Ja koupil tmave oranzovou kozenku a puvodni tapecy po sundani prelepil chemoprenem.taky to drzi snad na vecny casy. Tapec zpatky nalepenej chemoprenem a jeste jistenej nabodovanim tavnou pistoli a jednotlivy hrudky zakapnuty vterinakem.po namontovani na auto to drzi jeste primackly rukojet. Interier auta to pozvedne nekam jinam. (spolu s modrym podsvicenim interieru,nastupniho prostoru nohou a bodovyho osvetleni pod vsema pasazerama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vici Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) Já jsem koupil šedé tapecy s koženýma černýma výplněma + s orig ozdobnýma lištama. Výplně už jsem z toho pěkně dostal špachlí. Až se mi někdy bude chtít, vyndám tapecy ) černé) z auta, vyseknu z nich výplně a tedy ty kožené nalepím chemoprenem. akorát ještě kdyby se mi tak do toho chtělo... díky za rady :-) je fajn že vím že chemoprenem to bude držet Editováno: 8. Srpen 2011, autor: Vici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka4x4 Vloženo 8. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2011 (editace) osvedcilo se mi diky pokusem POKUS/OMYL nejdriv ty molitanovy tapecy natrit chemoprenem a nechat zaschnout.Mnohem lip na nich pak drzi chemopren co uze to lepi k sobe.bez zakapani bobku po tavnym lepidle vterinakem se tavny lepidlo odlepy.tak bacha na to.Za chvili dam fotky. EDIT: Ta tady jsou fotky a ne,ze mi napisete,ze je to vosklivy Editováno: 8. Srpen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek a edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.