Bison1 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Zdravím. Rád bych požádal o pomoc s následujícím problémem. Mám elektricky ovládaná okna. Problém mám s pravým předním. Okno otevřu a když ho chci krátkým stisknutím spínače zavřít, okno se zavírá, dojede do horní polohy a hned se zase asi do poloviny otevře. Když ho potom zavřu tak, že držím ovladač, zavře se a drží. Jakoby v té horní poloze něco překáželo a spustil se "revers". Poradíte mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 jo jo taky mi to obcas dela, cca v polovine vysky se to jakoby sekne a jede dolu, jak pak drzim tlacitko tak jede ok. Nezda se mi ze by to nejak po ceste drhlo nebo neco, je problem v tom dojezdovem spinaci nebo co to tam je, ta ochrana aby to ruku v okne neskriplo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 28. Květen 2011 Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Taky mě to dělalo, nakonec jsem zjistil že je chyba v tom ovladači co je ve dveřích u řidiče, koupil jsme "novej" a od té doby se to nestalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 přesně tak, mě to udělalo už 2x za rok.... vždy rozeberu ovladač ve dveřích řidiče, rozeberu celý čudlík a složím zpět a zase to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 také mám takový názor, ale i přesto časem po opravě ovládání se mi okno při zatahování zastavilo, asi nějaký silnější odpor motorku no a dneska mi ruplo lanko ve stahovačce, tak jen takový menší detail na kontrolu i stahovačky, pokud by se někomu nezdála oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlkus Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Taky mě to dělalo, nakonec jsem zjistil že je chyba v tom ovladači co je ve dveřích u řidiče, koupil jsme "novej" a od té doby se to nestalo.. Tak to by mne nikdy nenapadlo ale diky, vyzkousik to vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 jo jo taky mi to obcas dela, cca v polovine vysky se to jakoby sekne a jede dolu, jak pak drzim tlacitko tak jede ok. Nezda se mi ze by to nejak po ceste drhlo nebo neco, je problem v tom dojezdovem spinaci nebo co to tam je, ta ochrana aby to ruku v okne neskriplo? Co když mi to dělá úplně to samé, ale pro zavření na spínače ani nesáhnu? Když totíž zavírám dlouhým držením DO-zamkni. Pak stačí, zase DO, okna jen úplně otevřít a znova zavřít. Nahoru pak dojede úplně bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Millosh Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 tento problem se mi taky stava, vzdy po umyti auta "vapkou", proste i tam nekde natece voda a 14dni mi to blbne, apk to vyschne a bez problemu... takze to neresim, okno docvaknu rucne v horni poloze a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Hm, tak tohle můj případ nebude . Ono to dost obtěžuje, páč na to není takto vůbec spoleh. Stává se to sporadicky a úplně náhodně. Nejhorší závada je závada, která se neděje pravidelně a nelze ji simulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison1 Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Omlouvám se za delší nepřítomnost. Problém je odstraněn. Odpojil jsem baterku, připojil a znova "naučil" okna koncové polohy a je klid (úplně stažení všech oken dolů a úplné zavření všech oken. Musí se to udělat při prvním zapnutí klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 17. Červen 2011 Sdílet Vloženo 17. Červen 2011 Mě to dělalo něco podobného,vyjelo to do půlky a pak to sjelo dolů,sundal jsem tapec,a zjistil jsem,že je prasklý jezdec na stahovačce,dal jsem novou stahovačku a mám klid,byla to pravá přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.