Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo bude to mít taky.

TADY  je taky ještě jeden článek. Osobně jsem zvědav na ten 1.4TDI :)

Muzu vedet co te na tom motoru zajima :)

Parametry a jak pojede :-)

pojede to dobře, jako všechny nový motory. Kvalita bude věc druhá :)

Tak třeba kvalita bude dobrá :) i když kdo ví :)

Ze všech dosud dostupných informací vyplývá, že nová FIII bude vpřevlečené Polo. To je OK, jen mě trochu matou některé rozměry: FIII je široká 1732 mm, Polo 1682 mm, přesto je vnitřní šířka FIII 1401 mm a Pola 1420 mm. Zdá se, těch 5cm navíc se v FIII moc nepodařilo využít ve prospěch vnitřní šířky. Také rozchod kol je oproti šířce dost malý. Jsem opravdu zvědavý jak bude FIII vypadat v reálu a jak se v ní bude sedět...

má mít jinou platformu...

Tak třeba kvalita bude dobrá :) i když kdo ví :)

Mas v planu si to koupit?

Možné je všechno, změna by byla fajn, ale zase na jednu stranu jsem rad ze mam auto co funguje.

To nekdy proberem ale na FB :-)

1.8 tě očekávám na sraze :-)

Vypada to, ze dovolenou mit budu ikdyz polopracovni :-)

;)

post-85648-0-78298900-1406236080_thumb.j

Tenhle čumák vypadá o moc líp, než na tom zeleným renderu. Víc odpovídá proklamovanému přiblížení Visionu C a taky tomu, že právě dolní roh světla a část masky směrem ke grilu byla u marketingových prototypů umně maskována jako "obyčejná" Rapido-Octaviánská.

Ten předek vypadá moc pěkně, hlavně světla se mi líbí, no uvidíme :)

Diskuse pod článkem je pro mě zábavná hlavně tím, že na auto.cz nemohli ještě před pár lety (než jsem tento server přestal navštěvovat) přijít Škodovkám a hlavně Fábiím na jméno - a dnes - podívejme, je to pro ně etalon ... Ale pokud bude nová Fabia i ve vyšší výbavě plasťák, jako Rapid, tak jsem z toho smutný. Pravděpodobně ji nechám těm mladším, kterým je určena ...

Také jsem čekal, že Fabie bude podobně drahá, jako Rapid, ale s kvalitnějšími materiály a lepší výbavou (jako Polo).

Nejvice me teda zarazila absence normalni navigace. Ale tak treba je to hoax.

Polo FL ji má.Myslím,že tady bude taky.

A stojí relativně přijatelných 13 700 Kč pro Highline, U nižší výbavy je ještě nutno přibrat rádio za 2700 Kč. Ovšem nevím, jestli to není kombinované z nějakou další výbavou. Toto jsou ceny uvedené v ceníku,

Diskuse pod článkem je pro mě zábavná hlavně tím, že na auto.cz nemohli ještě před pár lety (než jsem tento server přestal navštěvovat) přijít Škodovkám a hlavně Fábiím na jméno - a dnes - podívejme, je to pro ně etalon ... Ale pokud bude nová Fabia i ve vyšší výbavě plasťák, jako Rapid, tak jsem z toho smutný. Pravděpodobně ji nechám těm mladším, kterým je určena ...

A co si chceš koupit ? je to nový trend a s tím se musíš smířit, nebo koupit auto u jinýho výrobce. Já když vyšel Rapid jsem si řikal to samý - tvrdý plasty to nikdy nekoupím. Pak jsem se zamyslel, šel se na to podívat a prostě nepoznáš že to je z tvrdých plastů dokud na to nešáhneš ( a jak často na to saháš ? - pouze když čistíš a v tomhle je lepší z tvrdých plastů ) a palubky jsou u Škodovky velmi dobře zpracované. O víkendu jsem byl u Jaryho, má O3 RS a nepoznáš v palubce rozdíl. Takový Rapid Fresh Ambition už jí má moc pěkně i provedenou ( chromy, multifunkční volant, koženka apod. ), oproti současný Fabii 2 vypadá ten interiér více dospěle. A na tom RS bylo daleko více vidět šetření a to u auta za 700 tis nasere, copak u Rapidu nebo Fabii za 300. Ta mánie kolem plastů jsou jenom předsudky. Ale nepočítej s tím, že když koupíš O3 a nedáš za to víc jak 400 - 450 tis, že to bude nějaká hitparáda co se týče plastů a toho jak to působí...

by mně zajímalo, proč VW dává Seatu volnější ruku než Škodovce, když je Seat jednou nohou v hrobě... Možná asi proto... :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.