Říjen 13, 201410 r Zajímavý rozpor ohledně cen Fabie Combi: Řeknete mi, o kolik bude dražší kombi než hatchback?Neřeknu vám to dnes, my si to ještě necháme pro sebe, ale abychom nebyli úplně nezdvořilí a něco jste si z toho rozhovoru zajímavého odnesl, tak můžeme prozradit, že ten příplatek bude nejlepší v historii, který jsme u fabie měli.Bavíme se ale o základních cenách, nikoli akčních, ne? Protože u základních byl rozdíl patnáct tisíc a u akčních jen deset, takže to už byste museli nabízet hatchback a kombík pomalu za stejné peníze...Ano, hovořím samozřejmě o základním ceníku. http://www.vybermiauto.cz/autodata/novinky/auta-zdrazi-ale-jejich-majitele-dostanou-lepsi-sluzby-predpoklada-sef-skody-auto versus: Náš předchozí předpoklad se tak naplňuje do puntíku a pokud si chcete představit, za kolik bude brzy k mání nová Fabia Combi, vezměte ceník hatchbacku a připočítávejte 25 tisíc Kč, zbylé specifikace budou totožné. http://www.autoforum.cz/bleskovky/nova-skoda-fabia-combi-ma-sve-ceny-oproti-hatchbacku-priplatite-25-tisic-kc/ Co si o tom myslíte?
Říjen 13, 201410 r Viděl bych to spíše na tu druhou variantu. Ale třeba ŠA překvapí,uvidíme..... ale osobně tomu moc nevěřím.
Říjen 13, 201410 r Cizi trh neni pro nas nijak smerodatny. Autoforum vypotilo senzacni clanek a jede se dal.
Říjen 14, 201410 r vždyť je to tam jasně řečeno, že ten příplatek bude nejlepší jaký kdy měli, takže pro ně
Říjen 15, 201410 r Asi budeme škodovce věřit, že příplatek bude nejlepší v historii pro zákazníky a ne pro ně, podobnou větu mají i na Facebooku. Napadla mě jiná věc ohledně MirrorLinku - neví náhodou někdo z vás, jak to bude fungovat když budu mít třeba navigaci z telefonu a zároveň budu chtít poslouchat rádio přímo z auta (čili ne z telefonu). Obdobná otázka mě napadá, když budu mít spárovaný telefon přes BT a zároveň propojený MirrorLinkem, přes co se uskuteční příchozí hovor? Nejlepší varianta by byla, kdyby rádio a nebo média uměly běžet na pozadí pod MirrorLinkem a v případě zvukového výstupu z MirrorLinku (hlasové pokyny z navigace) by se jejich výstup stlumil. Nejvíc se bojím varianty, že v případě přepnutí do MirrorLinku přestane všechno ostatní fungovat...
Říjen 15, 201410 r http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-prvni-dojmy-se-seriovymi-automobily-v-portugalsku-83574
Říjen 15, 201410 r Vrtalo mi to hlavou... pohledem do ceníku z jara 2003 vidím, že v té době byl rozdíl mezi Hatch a Combi pouhých 10.000 Kč a nejednalo se o akční model! (Sám jsem v té době kupoval 1.2 47 kW, Combi, AM Creation, Klima a pár drobností za 400.000 Kč.) Fabia Classic 1.2 47 kW byla za 294.900 Kč a Combi za 304.900 Kč. (Jedná se o Prodejní program z 21. 5. 2003)
Říjen 15, 201410 r http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni-test-skoda-fabia-iii-1-2-tsi-spicka-tridy/ Potvrzuje se to co jsem viděl na Designbloku, že navzdory prvním fotkám nemá tlačítko na vypnutí ASR a taky že nemá barevný maxidot...Ale jinak teda všechna čest...
Říjen 16, 201410 r http://auto.idnes.cz/nova-skoda-fabia-test-051-/auto_testy.aspx?c=A141016_071440_auto_testy_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Říjen 16, 201410 r vypadá to na povedené vozítko, ale to narušení tlačitek na středovém panelu fakt nechápu, to tak bije do očí...
Říjen 16, 201410 r tak ale zase je symetrická - má obě uši stejně velké, a dokonce má i hezké proporce, odpadá pocit, že jí někdo navrhoval skrz petřínská zrcadla.
Říjen 16, 201410 r jo, vypadá dobře, akorát jsem zvědavý, jak bude vypadat naživo, zatím mi přední světla připadají moc velká a rozpláclá asi vůči mlhovkám...
Říjen 16, 201410 r První dojmy z tříválcového MPI (Právo)První jízdní dojmy s tříválci 1.0 MPI (Auto.cz)
Říjen 16, 201410 r http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-1-2-tsi-prvni-jizdni-dojmy-83592?utm_source=autoxblesk&utm_medium=clanek_proklik&utm_campaign=proklik
Říjen 17, 201410 r http://www.auto.cz/rozhovor-s-jozefem-kabanem-skoda-fabia-iii-mela-pripominat-s2000-83618
Říjen 17, 201410 r Tak toto zabilo... Mimochodem není zcela bez zajímavosti, že se postupem času do Fabie dostane také litrový tříválec TSI prezentovaný už v kontextu faceliftu pro Polo. Na prezentaci zazněly zmínky o tom, že by tento tříválec měl v budoucnu nahradit poslední čtyřválce v nabídce (1.2 TSI) a Fabia by se prodávala výhradně s tříválcovými jednotkami. více ZDE Upraveno Říjen 17, 201410 r od technikus
Říjen 17, 201410 r To proběhlo někde už dřív, 1.0TSI a teď nevím kolik kdo říkal, ale myslím že někdo psal 81kw...
Říjen 17, 201410 r no, jestli to tak bude, tak si Fabii nikdy nekoupím, nic proti, ten motor může být dobrý, ale z principu bych to tam prostě nechtěl...
Říjen 17, 201410 r No pokud chce kdokoliv Fabii, je nutné ji koupit co nejdříve, dokud lze vybírat poměrně z široké palety 4válcových motorů. Za čas by to mohly být "zlaté" motory
Říjen 17, 201410 r Zřejmně asi málokdo chápe vývoj automobilových motorů,to se prostě nedá zastavit,klidně mohli do těch tříhrnků šupnout turbo už dnes,bez turba ty 44 a 55 budou muset tlačit,tady platí něco o objemu a nahraditelnosti,ja fabču mněl 44kw,děsně liné auto,co z toho že je motor udájně nesmrtelný když jste provozní brzda.I auta dnes rychle technicky zaostávají,tak na co nesmrtelný motor ktery muže za 5-8 let vzbuzovat úsměv,
Říjen 17, 201410 r Předevčírem byl "náš" autoelektrikář na školení v Kroměříži a přijel s hubou od ucha k uchu. Viděl novou fabku a jak Luba něco pochválí, tak to je co říct....
Říjen 17, 201410 r Zřejmně asi málokdo chápe vývoj automobilových motorů,to se prostě nedá zastavit,klidně mohli do těch tříhrnků šupnout turbo už dnes,bez turba ty 44 a 55 budou muset tlačit,tady platí něco o objemu a nahraditelnosti,ja fabču mněl 44kw,děsně liné auto,co z toho že je motor udájně nesmrtelný když jste provozní brzda.I auta dnes rychle technicky zaostávají,tak na co nesmrtelný motor ktery muže za 5-8 let vzbuzovat úsměv, Objem a nahraditelnost? Odkdy? Ja to znam tak, ze objem nicim nenahradis. A pro me osobne to stale plati. Byt turbem lze jiste udelat srovnatelne parametry pri mensim objemu, pocitove to proste nikdy nebude ono. Jeste jsem fakt nejel s nejakym super modernim ekologickym malym motorem, ktery by me pocitove nadchnul stejne jako nejaky paradni starsi atmosfericky sestivalec o podobnem vykonu. Bohuzel, ale to co ty nazyvas vyvojem opravdu nikdo nezastavi, tak je klidne mozne, ze v dalsi Fabii uz normalni motor s normalnim poctem valcu nebude vubec a dost mozna ani v Octavii. Upraveno Říjen 17, 201410 r od mike_k
Říjen 17, 201410 r Napadla mě jiná věc ohledně MirrorLinku - neví náhodou někdo z vás, jak to bude fungovat když budu mít třeba navigaci z telefonu a zároveň budu chtít poslouchat rádio přímo z auta (čili ne z telefonu). Obdobná otázka mě napadá, když budu mít spárovaný telefon přes BT a zároveň propojený MirrorLinkem, přes co se uskuteční příchozí hovor? Nejlepší varianta by byla, kdyby rádio a nebo média uměly běžet na pozadí pod MirrorLinkem a v případě zvukového výstupu z MirrorLinku (hlasové pokyny z navigace) by se jejich výstup stlumil. Nejvíc se bojím varianty, že v případě přepnutí do MirrorLinku přestane všechno ostatní fungovat... Bolero u Octavie III naprosto v pohodě přehrává z různých zdrojů, ztlumuje při hovoru a zobrazuje i zcela jiné informace, než je aktuálně přehrávaná skladba/stanice. Ta prostě hraje a na displeji je zobrazena např. nabídka telefonu nebo nastavení klimy. To jistě bude fungovat i u Mirror linku. Upraveno Říjen 17, 201410 r od Flag
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.