PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Brzdovy spinac treba aj nastavit abi zacal reagovat hned jak zacnes brzdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeffery_cz Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Brzdovy spinac treba aj nastavit abi zacal reagovat hned jak zacnes brzdit. Mno ale jak ho nastavit? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupeň291 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Zdar, dneska se mi stal podobný problém. Mám Škodu Fabii I 1.9TDI 74KW,r.v. 2006 (Elegance). Ráno, když jsem chtěl nastartovat, tak při žhaveni mi to přešlo na blikání žhavení. Brzdový pedál jsem zešlapl a světla svitili a přesto žhavení blikalo. Pak jsem vypl žhavení a vytahl kliček a skusil jsem to znovu ale pořad to přešlo na blikání. Až na třetí pokus jsem to nechal déle žhavit až to blikání přestalo. Pak jsem vypnul kliček a skusil znovu žhavit a už to bylo v pořádku. Nastartoval jsem a už se mi nic nezobrazilo a jizda byla taky bez problému, nic jsem nespozoroval. Myslíte,že bych to měl řešit abych něco neodrovnal? Jaký máte na to názor? Čím to asi mohlo být? Můžu jezdit dál, aniž bych se bal nějaké poruchy.Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Kontrolka zhavenia svojim blikanim signalizuje az 7 poruch v systeme. Daj to na Diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Mno ale jak ho nastavit? :-) Demontovat, zasunut tycku do spinaca cca 1cm, namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merluzoo Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Čau lidi, potřebuju poradit. Hledal jsem odpověď, ale nenašel. Dnes po příjezdu domů se mi ani po zamknutí auta nezhasly brzdovky a bliká kontrolka žhavení. Dočetl jsem se, že by to mohl být snímač brzdových světel. Prosím o radu už fakt nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Ohledne brzdovych svetel to vypada to na brzdovy spinac, odpoj ho a budes mit jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Merluzoo asi si zle hľadal v sekcii FI → elektrika → Vaše hledání termínu brzdový spínač vráceno 114 výsledky v sekcii FI → elektrika → Vaše hledání termínu stále svíti brzdová svetla vráceno 8 výsledky v sekcii FI → elektrika → Vaše hledání termínu bliká žhavení vráceno 47 výsledky asi aj stačí..nie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dar3cek Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Je to ono (y) oprava stojí pár korun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merluzoo Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 ok promiň.. ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 v pohode len treba najprv pohladať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 Ahoj, na palubovke mi svieti kontrolka zhavenia a nesvietia mi vobec bzrdove svetla. Skusal som vymenit brzodvy snimac, ale nepomohlo to. Kde este mozem hladat chybu? V com to moze este byt? Neviem si rady. Prosim pomozte ak viete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 poistka čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radovan Kmeť Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 (editace) Ja mám zas iný problém. Tak isto mi svietila kontrolka žhavenia. Samozrejme nesvietili brzdové svetlá. Kúpil som spínač, druhovýrobu, a svietili mi prezmenu stále :-) Tak som kúpil originál a svetlá fungujú, chyba vymazaná. Ale! Ako som to vymenil, rozsvietili sa kontrolky ABS a ASR. A PC píše vadný snímač otáčok na ľavom zadnom kolese. Samozrejme, že mi teda nefunguje ABS a brzdím šmykom. Tak som kúpil nový a nič. Mazali sme to ale chyba sa stále obnovuje. Môže to súvisieť s tým spínačom, alebo je to len náhoda a bude chyba niekde inde? VĎAKA!!!! Editováno: 9. Únor 2015, autor: Radovan Kmeť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Ahojte tiež mám problém s tým spínačom, najskôr blikala kontrolka žhavenia, tak som kúpil náhradný. Ten je ale o 1cm dlhší, otázočka-- ako presne sa nastavuje? je to výrobca Febi, lebo teraz svietia brzdy až dosť neskoro pri plnom stlačení pedálu. Tak som kúpil ešte jeden , Topran ten vyzerá presne ako originál ale má inú montáž, pri montáži ho treba nasunúť a namiesto pootočenia vpravo ako káže návod na výmenu , treba tento pootočit vľavo, sice drží ale neviem či sa nastavil, kedže svetlá svietia stále -- stretol sa tu niekto s týmto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 spínač vždy originál ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jana Miskarova Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Ahojte, prosím vás,môžete mi poradiť? Dnes mi začala svietiť kontrolka blika žhavenie. Svetlá brzdové svietia, nejde mi štartovať auto, na druhý tretí možno občas naskoči.počas jazdy z piateho poschodia v nákupom center sa vypol motor, nešlo brzdiť,takmer som sa v aute zabila. Napadlo ma ručnú brzdu použiť,a nejak som dokázala ústať tie poschodia v obrovskej rýchlosti a strašne ostré zákruty. Keď som prišla na podlažie našťastie bariéra sa otvorila prv ako by som ju pre letela a rozbila ju a aj auto.a motor bol vypnutý. Na brzdu sa nedalo šliapať,bola tvrdá ako kameň. Potom som auto naštartovala a došla domov,diagnostika nechce vôbec načítať riadiacu jednotku. Som zúfalá. Čo s tým môže byť? Mám škoda fabia 2005 tdi 1.9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skocdopole09 Vloženo 24. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 Zdarec pánové potřebuju pls poradit mám octavku 1 facelift 1.9tdi 81kw r. V. 2001. Mám ji v depositu už 15 měsíců tudíž stojí a když sem ji rozpohyboval tak jde strašně těžko radit rychlosti☹️nemáte s tím někdo nějakou zkušenost či nějakou radu co by to asi mohlo být? Převodový olej asi nebude stačit vyměnit co? Díky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 Minul ses v sekci a v tématu, toto je Fabia I! Neumíš číst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.