picak Vloženo 26. Červenec 2011 Vloženo 26. Červenec 2011 Dobry den muze mi nekdo vnapsat vlastni zkusenosti ohledne zabudovaneho handsfree ?? Citovat
Milhausek Vloženo 26. Červenec 2011 Vloženo 26. Červenec 2011 jenom ty nejlepší, komunikace s origo radiem, navigací, maxidotem, mf volantem. podle typu telefonu i sms na navigaci i maxidotu a samozřejmostí je A2DP Citovat
HTP Vloženo 27. Červenec 2011 Vloženo 27. Červenec 2011 Jednoznačně doporučuji, s maxíkem, Bolerem a ovládáním na volantu to nemá chybu. Žádné výpadky, čistota hlasu výborná. Citovat
anqelito Vloženo 27. Červenec 2011 Vloženo 27. Červenec 2011 já mám docela problém, volám a nic se neozývá ... někdo mi volá, zvednu to a zase nic ... ale snad to bude telefonem /Nokia C7/ ... bluetooth mam pořád zapnuté, tudíž se automaticky po otočení klíčkem připojí ... ale toť vše ... někdy po odpojení a znovu připojení funguje bez problémů. Zkusím ještě druhý telefon a uvidíme .. Citovat
olint Vloženo 31. Červenec 2011 Vloženo 31. Červenec 2011 origo musím jen chválit. moje nokie 5310 ač není na seznamu se připojí a funguje na 1*. proto doporučuji!!! na maxidotu ukazuje seznam, volaná čísla, přijatá čísla i nepřijatá. a můžeš vytáčet i hlasem- to jsem nezkoušel. Citovat
Azurit Vloženo 18. Srpen 2011 Vloženo 18. Srpen 2011 vyzkoušeno se 4 telefony a fungovaly jen ty, které byly napsány coby podporované (http://www.skoda-auto.cz/cze/service/documentation/device/Pages/device.aspx). Nepodporovaný se sice spojí, autorizuje, ale nefunguje - ani coby přehrávač hudby :-( šlo konkrétně o LG P500 a Samsung S8500. Vyzkoušené a funkční jsem měl Nokia 6303, Nokia E66, E51... Citovat
Azurit Vloženo 18. Srpen 2011 Vloženo 18. Srpen 2011 a ještě: ovládání a vytáčení hlasem - dost bída - velmi špatně to poznává příkazy a "komolí" jména... jinak je to originál HF vážně vynikající! Citovat
Chrudimák Vloženo 19. Srpen 2011 Vloženo 19. Srpen 2011 (editace) Souhlas ,zařízení jako takové super. Hlasové ovládání funguje tak blbě,že už to radši nezkouším,ale ono to není naštěstí potřeba,na Boleru přes MDI konektor mám velkou obrazovku,kde se číslo lehce najde (I phone) Jo ,kdyby jsi se chtěl zasmát a pobavit,tak to hlasové ovládání je to pravé na tenhle účel. Editováno: 20. Srpen 2011, autor: Sranki prosim, necituj predchadzajuci prispevok Citovat
magura Vloženo 26. Říjen 2011 Vloženo 26. Říjen 2011 Dle mé zkušenosti s HF - vše funguje jak má. Menší problém nastal a to už 2x. Ovládání telefonu se prostě vytratilo z radia i z MaxiDotu, posledně nešel ani tempomat. Oprava je docela jednoduchá - vyjmout na pár minut pjistku č. 7 (5A) z pojistkovky v boku palubovky, (na samolepce není označená - hledat tedy v návodu). Pak vše opět naskočilo, jedinou souvislost co jsem vypozoroval, že se to stalo po výměně kol za zimáky. YETI 2.0 TDI 125 kW Experience 4x4 ; spotřeba 6,8l; stav cca 23000km Citovat
dasny Vloženo 9. Listopad 2011 Vloženo 9. Listopad 2011 Nevíte někdo prosím, jestli se dá na HF připojit Samsung Galaxy S2 (i9100)? Díky Citovat
Losky83 Vloženo 31. Červenec 2013 Vloženo 31. Červenec 2013 taky jsem s tím spokojenej, vše funguje dobře a rychle:) Citovat
Majk Vloženo 21. Srpen 2013 Vloženo 21. Srpen 2013 Nokia N8,někdy funguje jindy ne.Občas nejde přijmout hovor,automaticky se nepřipojí.V Roomstru fungoval bez problémů,čím novější software tím je to horší. Citovat
Libor111 Vloženo 22. Listopad 2013 Vloženo 22. Listopad 2013 Nevíte někdo zda jde vypnout ten gong, který signalizuje připojení telefonu k HF ? Citovat
majkl.s Vloženo 22. Listopad 2013 Vloženo 22. Listopad 2013 JJ, bez problému se dá vypnout...diagnostikou Citovat
Libor111 Vloženo 25. Listopad 2013 Vloženo 25. Listopad 2013 Budou to umět vypnout v běžném Škoda servisu ? Citovat
jannek Vloženo 6. Únor 2014 Vloženo 6. Únor 2014 Měl jsem starou Nokii 6021 a zdálo se mi, že komunikuje s handsfree lépe než nový Samsung Galaxy. Zvonění se ozvalo hned (Galaxy chvíli zvoní sám a teprve po 1-2 vteřinách zazvoní z rádia), když mám vyplé zvonění, tak u Nokie nezvonilo ani rádio, kdežto u Galaxy ano, zkrátka jako by HF byl uzpůsobený spíš pro starší telefony. Auto je z r.2010. Citovat
pixel101 Vloženo 5. Únor 2017 Vloženo 5. Únor 2017 Mám telefon Xiaomi spárování proběhne, ale hudba mi z telefonu nejde přehrávat. Telefonování ok i když mi to nenacte telefonní seznam. V telefonu v nastavení bluetooth vidím jen spojení s náhlavní soupravou, ale není tam spojení s médii. Kde může být problém? V rádiu nastaveno Phone On , Phone média On. Rádio Swing rv2010. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.