Brumla Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Přátelé, ví někdo z vás jak v reálu vypadají polepy dveřních sloupků na OII? Já jsem viděl jen na nějaký fotce jakýsi dekor ve stylu "karbon", ale neviděl jsem to ještě ve skutečnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 na OII jsem je nevidel, ale na OI ano a tyhle polepy me osobne nic nerikaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Osobně bych se polepům vyhnul. Měl jsem je na fabce a stále se odlepovaly rožky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sathack Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ma je na aute cca pul roku a zatim OK. carbon milotec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no u tebe to nevypada zle - myslim ze na kombiku a jeste na svetly barve to neni spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Tak díky za odpovědi, na tom světlým kombíku to vypadá fakt celkem dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DUsoft Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 ma je na aute cca pul roku a zatim OK.carbon milotec Pěknýýý - hezky jí to natáhlo. decentní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 víte co je srandovní ? že kdyby byly ty sloupky z fabriky černý, tam bysme všichni špekulovali, jak je dát do barvy. Nojo, když českej motorista se musí prostě vždycky odlišovat. (viz třeba já) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 víte co je srandovní ? že kdyby byly ty sloupky z fabriky černý, tam bysme všichni špekulovali, jak je dát do barvy. Nojo, když českej motorista se musí prostě vždycky odlišovat. (viz třeba já) lip bych to nerekl - presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 jirkaK - presne tak! Vystihol si to. Je kategória ľudí, čo stále musia niečo meniť a kategória ľudí, čo nechávajú všetko sériové. Ja som skôr ten, čo necháva sériový vzhľad exteriéru a interiér dovybavím využiteľnou sériovou výbavou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_P2M Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ma je na aute cca pul roku a zatim OK.carbon milotec trochu mimo tohle téma - koukám, že máš asi N1, ale vzadu průhledný folie. Včera jsme do firmy objednali taky OII kombika v N1 a máme v plánu stejnou "úpravu" folií, jako ty, tak bych se chtěl jen optat, jak na to reagujou policajti pokud už tě kontrolovali. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Pokud jde o zatemňování autoskel,zkus se podívat na tento odkaz: http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/Dov...kel_vozidel.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 trochu mimo tohle téma - koukám, že máš asi N1, ale vzadu průhledný folie. Včera jsme do firmy objednali taky OII kombika v N1 a máme v plánu stejnou "úpravu" folií, jako ty, tak bych se chtěl jen optat, jak na to reagujou policajti pokud už tě kontrolovali. Dík U nás je to rovnaké, pred montážou sme dostali na výber, aké fólie tam chceme dať - zvolili sme s 0% zatmavením. Fólia tam musí byť len kvôli tomu, aby sklo lepšie odolalo prípadnému nárazu nákladu vezeného v kufri... S policajtami ani colníkmi zatiaľ žiaden problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 vzadu muzou byt folie jakekoliv, tam muze byt okno i zavarene treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Asi už tady nebudou černé B-sloupky aktuální, ale od Milotecu jsem si je pořídil na červenou flameco metalízu a podle mně tomu auto sedí.. Ten sloupek mi v barvě přijde až moc masivní.. Zatím fotku po nalepení nemám, ale jestli by někdo měl zájem, můžu pořídit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 trochu mimo tohle téma - koukám, že máš asi N1, ale vzadu průhledný folie. Včera jsme do firmy objednali taky OII kombika v N1 a máme v plánu stejnou "úpravu" folií, jako ty, tak bych se chtěl jen optat, jak na to reagujou policajti pokud už tě kontrolovali. Dík U nás je to rovnaké, pred montážou sme dostali na výber, aké fólie tam chceme dať - zvolili sme s 0% zatmavením. Fólia tam musí byť len kvôli tomu, aby sklo lepšie odolalo prípadnému nárazu nákladu vezeného v kufri... S policajtami ani colníkmi zatiaľ žiaden problém! V SK je jina legislativa co se tohodle tyce, tam muzou byt folie i pruhledne, u nas v cz jen nepruhledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Nejlepší stříknout černou barvou, rohy se olupovat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Já je mám od Milotecu a taky se neloupou..Jen se mi neosvědčily ty kousky, co přijdou přilepit na zadní dveře na gumy před to trojúhelníkové okýnko, ty půjdou dolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Asi už tady nebudou černé B-sloupky aktuální, ale od Milotecu jsem si je pořídil na červenou flameco metalízu a podle mně tomu auto sedí.. Ten sloupek mi v barvě přijde až moc masivní.. Zatím fotku po nalepení nemám, ale jestli by někdo měl zájem, můžu pořídit.. OK, šoupni sem foto jak to vypadá, já jsem otázku polepu sloupků na své stone metalíze zatím odložil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Tak jsem to chtěl vyfotit a než jsem se k tomu dostal, byla venku tma..ten posun času byl ale čert dlužnej Zítra jsem v práci do pěti, tak uvidím přes den, jak by to šlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 29. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 jasně, v klidu a v pohodě, není kam spěchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 Už je tam mám docela dlouho, tak se vlastně divím, že to ještě vyfocený nemám. Ale podle mně tomu prospěly, na tuhle barvu mi černé doplňky tak nějak sedí. I ty kryty na prahy jsem pořídil jen černé, v práci na služebákách máme s těmi kovovými vložkami a ten plech chytá takovou divnou patinu..vypadá to nějak divně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 (editace) Tak jsem dneska pořídil pro první dojem nějaké fotečky, jak vypadají a ladí černé B-sloupky od Milotecu Editováno: 5. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 30. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 ...a ještě jedna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 Vypadá to dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.