Přejít na obsah

Orig Autoradio Fabia I


Doporučené příspěvky

Dobrý den. Mam fabii I a v ni autoradio MS 402. Autoradio mi přestalo hrat a pořád tam skáče TAPE i bez kazety a nehraje. Stalo se vám to někomu? Dá se to nějak opravit? Pokud ne, koupil bych jiné (kvůli vzhledu jen orig) autoradio. dočetl jsem se zde že tam jde bez problému dát Symphony Music System 512 s CD. Jde tam dát i lepší orig autoradio které umí třeba mp3? A ještě bych potřeboval poradit jak mám moje staré rádio vyndat. Nemam k tomu totiž žádne origo plechy na vyndání. Pročítal jsem zde na foru všechno možný ale ic moc jsem se nedozvěděl. Pokud jsem něco přehlédl tak se omlouvám za další zbytečně vytvořené téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chceš rádio vyndat, je nejlepší zajet do autorizovanýho servisu. Stojí to od 0 do 50 kč. Ale většinou to dělají zadarmo jako službu zákazníkovi.

Jinak do FI dáš rádia z OI a SI. Jen pokud bude 2DIN-velký přijdeš o ten kastlík pod rádiem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz mas to radio venku? Pokud ne tak staci do tech svislejch skvirek co jsou na bocich radia strcit nejakej tenkej plech, ja to vyndaval dratama ze steracu. Pak uz jenom strcis prst do diry na kazetu, zaberes a radio je venku. S timhle jezdit do skodovky je podle me blbost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak rádio už jsem vyndal. S těma planžetema ze stěračů to šlo perfektně. Rozebral jsem ho a meřil jsem různý mikrospínače který se hejbou v závislosti na to když se tam dá kazeta. A jak jsem si s nima tak hejbal a měřil, nic jsem neobjevil ale radio mi po tomhle hodinu v kuse hrálo bez problémů. Tak uvidim jestli mi zase začne blbnout. Asi některej z nich blbnul. až se to projeví, zjistim konečně kterej, tak ho proletuju a bude vyhráno (na kazetu prdim).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to originální rádio taky blbnulo. Hrálo sice dobře, ale jak je ten pravej ovladač na ladění stanic tak ten se nějak uvolnil a pořád jakoby vypadával a rádio kvůli tomu přestávalo hrát. Koupil jsem PIONEER DEH-4200SD, chtěl jsem rádio co přehrává z SD karty, a jsem s ním spokojenej.

Nejlepší je, že nový MS 402 se prodává ve škodovce za 8 269,30 Kč :D, na aukru se dá sehnat za 400.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Nevím jak se to jiným povedlo z těmi plíšky ze stěračů,ale mi teda ne a to se nepovažuji za úplně levého.Já jsem výtáhnul spodní šuplík tenkým šroubovákem jsem to vypáčil nejprve levou pak pravou stranu,a potom rádio levou pravou stranu samozdřejmě lehce.cca 4minuty práce.jo a závada u mne byla na origo rádiu 402 typ,že se neustále rozladovalo no prostě dělalo si co chtělo, jenom ne to co jsem já potřebova,l tak šlo do prdele.lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...