Petrkiller Vloženo 5. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Brisca je shell? Jeva .. No u nás teď shell slevnil .. 33.40 natural 95 a nafta nějak 34,20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 To mas stesti . Ja uz kolikrat koupil benzin o spatnej kvalite . Tehdy spotreba wyśla na 0.7L vic a vozidlo bylo ospale . Proto tankuju benzin premium . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Shell ma akce np. sleva za body - tak je v polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Ta sleva za body je celkem na hovno .. je to jednou za čas a většinou to je za tolik bodů že se to ani nevyplatí. Už ani neberu body ikdyž karet mám několik. Tankuju tam kde je to nejlevnější a není to daleko od baráku a hotovo .. zatím nejlíp vychází Benzina a teď shell .. luk oil už neberu i kdyby dávali benzín zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 LukOil ma spatne palivo - to ja vim uz dlouho . Ja na shellce beru nekdy benzin za body . Ja k Lotos mam 20 minut peskou , a na shell mam 7 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Já to mám 3 minuty autem k benzině takže beru většinou tam, ale někdy mě to nevýjde tak beru i jinde no :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 (editace) V polsku nejlepsi benzin je na shellce. Nejhorsi je u hypermarketu. Ja tankuju na Lotose za dynamic 98 platim 5.63 zł. Shell neni n98 jen ma 100 (v-power racing za 6.30 zł). V polsku kvalita benzin je nizka - N98=N95 v cesku . N95 = snad N91 . Bohuzel tak je . Levnejsi = horsi - tak je v Polsku. Moja fabie potrebuji N98 a proto tankuju na Lotose. Moja kombinovana spotreba to 5.7L N98. Mejte pozor na benzin z Polska Tak je pravda, ze kdyz u nas COI dela kontroly paliv, tak nevyhovuje 4-5% paliv z nejakeho duvodu a nemusi to nutne znamenat, ze to nici motor. Cetl jsem ted nejake vysledky kontrol polske obdoby COI a ve slezske casti Polska nevyhovovalo 12% vzorku. Ja mam za 15 let najeto na polsky benzin asi 200 000 km, poslednich 10 let jezdim jen turbobenziny, tankoval jsem nejcasteji na Castorame, ted na Orlenu, drive na Blisce a nikdy jsem zadny spatny benzin nezaznamenal. Spotreba stejna, vykon stejny a plati to same i pro cesky benzin. Jezdim taky pravidelne do Alp a ani zde nemuzu potvrdit vseobecne klise, ze nejaky rakousky benzin je superkvalitni a v Cesku ci Polsku se benzin sidi. I na rakousky benzin auto jede stejne, se stejnou spotrebou a stejnym vykonem. I na OII 2.0 TFSI RS a predtim 1.8T mam dlouhdobou spotrebu pod 6l/100 km Editováno: 7. leden 2013, autor: mfilip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Tak jsem chtel po case natankovat Vervu98 a koupit casopis s kupony na avizovanou slevu 15g/l ... kupony tam sice jsou, ale aby se ziskala sleva, tak se musi k tomu jeste koupit napriklad kava, hotdog ci jeste nejake jine veci. Celkem akce k nicemu ... protoze nakup takovych kravin prevysi ziskanou slevu ...Dalsi akce: pri koupi 30l Vervy98 a 4l kapaliny do ostrikovacu se ziska 990 bodu do Vitay. No jenze ty 4l kapaliny stoji 29.90 Zl, cena celkem fest mimo... no nic, Polsko necham zase na par mesicu zit svym zivotem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 ... ale kávu vypiješ a hotdog sníš, ne? Kapalina do ostřikovačů fakt teda levná není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Levna jak levna , i na to se da sehnat sleva ale je potreba mit kartu Flota Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 ... ale kávu vypiješ a hotdog sníš, ne? To sice jo, ale spis mi jako vadi ten princip. Ty kupony mne nalakaly, minule to nijak podmineno nebylo. A pak mi rekli ty podminky. A pokud nakupem 50l ziskam napriklad 7.5zl, ktere musim utratit za nejakou priblblou kavu a hotdog, tak s tim at jdou nekam, kvuli tomu nejaky casopis za 3 zl kupovat nehodlam. A to jsem tam jel jeste pro kartu Verva klubu, kterou taky ani po 34 dnech nemeli ( nechal jsem si ji dorucit na Orlen ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Ja na cerpackach nekupuju kapaliny do ostrikovacu. Volim kvalitnejsou kapalinu - Autoland - psik psik - je velmi hodna a levnejsi (4L = 20 zł ; cena je za zimni kapalinu) a nenici laku . Kolega z polskeho foru koupil kapalinu do ostrikovacu u Orlenu a mu se udelal led v nadrzi ostrikovacu. Pak mel velky problem . Ja mam bodovou karticku na shellce (v-power club) tak mi to moc vyplati - benzin nebo nakup. V casopise jsou slevové karty - například různé benzin 15 gr, kapalinu k ostrikovacu na kavu, párek v rohlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Jakou kapalinu autoland? Co to jest? Já kupuju v tescu a pohoda Občas mě tlak vyrazí hadici do zadního ostřikovače ale nezamrzá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Taky http://www.autoland.pl/produkty/plyny_eksploatacyjne/plyny_do_spryskiwaczy/psik_psik_5 .Doporucuji Auto Świat . U Vas je auto Tip . Auto Świat = Auto Tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Ja na cerpackach nekupuju kapaliny do ostrikovacu. Volim kvalitnejsou kapalinu - Autoland - psik psik - je velmi hodna a levnejsi (4L = 20 zł ; cena je za zimni kapalinu) a nenici laku . Kolega z polskeho foru koupil kapalinu do ostrikovacu u Orlenu a mu se udelal led v nadrzi ostrikovacu. Pak mel velky problem . Ja mam bodovou karticku na shellce (v-power club) tak mi to moc vyplati - benzin nebo nakup. V casopise jsou slevové karty - například různé benzin 15 gr, kapalinu k ostrikovacu na kavu, párek v rohlíku No nevim, ja vetsinou kupuju na konci zimni sezony slevnene kapaliny do ostrikovacu .... 5L za nejakych 70 Kc,do -22st. Vyprodeje v Lidlu, Tescu a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Ja na cerpackach nekupuju kapaliny do ostrikovacu. Volim kvalitnejsou kapalinu - Autoland - psik psik - je velmi hodna a levnejsi (4L = 20 zł ; cena je za zimni kapalinu) a nenici laku . Kolega z polskeho foru koupil kapalinu do ostrikovacu u Orlenu a mu se udelal led v nadrzi ostrikovacu. Pak mel velky problem . Kámoš koupil na OMV zimní kapalinu s teplotou do hluboko pod -20 a při -10 mu zamrzla. Takže si nevybereš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Kámoš koupil na OMV zimní kapalinu s teplotou do hluboko pod -20 a při -10 mu zamrzla. Takže si nevybereš. Jestli zamrzla na okne pri jizde, tak to je celkem normalni ... jestli ale v ostrikovacich, tak ne. Takova kapalina do -40 by uz nemela pri jiyde v -10 na celnim skle zamrzat, co je niz, tak namrzat muze. Ty kapaliny do -22, jsou pouzitelne pro jizdu jen tak do -5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 No ja myslim že Wojny měl na mysli to že zamrzla v nadržce , ostatně jako mně , proto už kupuju jen na orlunu , sice je dražši ,ale nemužu o ni řict špatne slovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Zamrzla v nádržce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 No tak nám zase zdražil benzín .. u nás na benzině doslova přes noc o 70 haléřu na 35,20 .. šílené to už tady dlouho nebylo Nevíte někdo levnější? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 ty ja nai nevim ,mam furt 3/4 nadrže,ale jak pojedu do prace kouknu se za kolik je v polsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Koupil sem autolanda v tescu za 3 złote pro lahev 2L. To byl letni kapalinu . Udelal jsem nakup 15 lahvu pro 2 wozidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Bliska Tesin : Pb95 : 5,44 ON : 5,44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mfilip Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 No tak nám zase zdražil benzín .. u nás na benzině doslova přes noc o 70 haléřu na 35,20 .. šílené to už tady dlouho nebylo Nevíte někdo levnější? Frydek Mistek Eurobit 33.50 Kc, Unicorn Dobra 33.60 Kc, Shell 34.20 Kc. OMV, Agip 34.50 Kc, Shell Havirov na Rudne dnes rano 35.20 Kc. Ostrava Eurobit 34.50 Kc. ... aktualni kurz zloteho je 6.30 Kc v kantoru i pri platbe kartou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Shell F--M 34,20? A já blbec kupil za 35,20 .. ještě že jen 8 litříku .. By mě to trhalo žíly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.