Přejít na obsah

Benzin z polska-kvalita cerpaci stanice

Petrkiller

Doporučené příspěvky

Ta sleva za body je celkem na hovno .. je to jednou za čas a většinou to je za tolik bodů že se to ani nevyplatí. Už ani neberu body ikdyž karet mám několik. Tankuju tam kde je to nejlevnější a není to daleko od baráku a hotovo .. zatím nejlíp vychází Benzina a teď shell .. luk oil už neberu i kdyby dávali benzín zadarmo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V polsku nejlepsi benzin je na shellce. Nejhorsi je u hypermarketu. Ja tankuju na Lotose za dynamic 98 platim 5.63 zł. Shell neni n98 jen ma 100 (v-power racing za 6.30 zł). V polsku kvalita benzin je nizka - N98=N95 v cesku :) . N95 = snad N91 :) . Bohuzel tak je :( . Levnejsi = horsi - tak je v Polsku. :(

Moja fabie potrebuji N98 a proto tankuju na Lotose. Moja kombinovana spotreba to 5.7L N98. ;)

Mejte pozor na benzin z Polska :)

Tak je pravda, ze kdyz u nas COI dela kontroly paliv, tak nevyhovuje 4-5% paliv z nejakeho duvodu a nemusi to nutne znamenat, ze to nici motor. Cetl jsem ted nejake vysledky kontrol polske obdoby COI a ve slezske casti Polska nevyhovovalo 12% vzorku. Ja mam za 15 let najeto na polsky benzin asi 200 000 km, poslednich 10 let jezdim jen turbobenziny, tankoval jsem nejcasteji na Castorame, ted na Orlenu, drive na Blisce a nikdy jsem zadny spatny benzin nezaznamenal. Spotreba stejna, vykon stejny a plati to same i pro cesky benzin. Jezdim taky pravidelne do Alp a ani zde nemuzu potvrdit vseobecne klise, ze nejaky rakousky benzin je superkvalitni a v Cesku ci Polsku se benzin sidi. I na rakousky benzin auto jede stejne, se stejnou spotrebou a stejnym vykonem. I na OII 2.0 TFSI RS a predtim 1.8T mam dlouhdobou spotrebu pod 6l/100 km

Editováno: , autor: mfilip
Odkaz ke komentáři

Tak jsem chtel po case natankovat Vervu98 a koupit casopis s kupony na avizovanou slevu 15g/l ... kupony tam sice jsou, ale aby se ziskala sleva, tak se musi k tomu jeste koupit napriklad kava, hotdog ci jeste nejake jine veci. Celkem akce k nicemu ... protoze nakup takovych kravin prevysi ziskanou slevu ...Dalsi akce: pri koupi 30l Vervy98 a 4l kapaliny do ostrikovacu se ziska 990 bodu do Vitay. No jenze ty 4l kapaliny stoji 29.90 Zl, cena celkem fest mimo... no nic, Polsko necham zase na par mesicu zit svym zivotem.

Odkaz ke komentáři

... ale kávu vypiješ a hotdog sníš, ne?

To sice jo, ale spis mi jako vadi ten princip. Ty kupony mne nalakaly, minule to nijak podmineno nebylo. A pak mi rekli ty podminky. A pokud nakupem 50l ziskam napriklad 7.5zl, ktere musim utratit za nejakou priblblou kavu a hotdog, tak s tim at jdou nekam, kvuli tomu nejaky casopis za 3 zl kupovat nehodlam. A to jsem tam jel jeste pro kartu Verva klubu, kterou taky ani po 34 dnech nemeli ( nechal jsem si ji dorucit na Orlen )
Odkaz ke komentáři

Ja na cerpackach nekupuju kapaliny do ostrikovacu. Volim kvalitnejsou kapalinu - Autoland - psik psik - je velmi hodna a levnejsi (4L = 20 zł ; cena je za zimni kapalinu) a nenici laku :) . Kolega z polskeho foru koupil kapalinu do ostrikovacu u Orlenu a mu se udelal led v nadrzi ostrikovacu. Pak mel velky problem :D .

Ja mam bodovou karticku na shellce (v-power club) tak mi to moc vyplati - benzin nebo nakup. V casopise jsou slevové karty - například různé benzin 15 gr, kapalinu k ostrikovacu na kavu, párek v rohlíku

Odkaz ke komentáři

Ja na cerpackach nekupuju kapaliny do ostrikovacu. Volim kvalitnejsou kapalinu - Autoland - psik psik - je velmi hodna a levnejsi (4L = 20 zł ; cena je za zimni kapalinu) a nenici laku :) . Kolega z polskeho foru koupil kapalinu do ostrikovacu u Orlenu a mu se udelal led v nadrzi ostrikovacu. Pak mel velky problem :D .

Ja mam bodovou karticku na shellce (v-power club) tak mi to moc vyplati - benzin nebo nakup. V casopise jsou slevové karty - například různé benzin 15 gr, kapalinu k ostrikovacu na kavu, párek v rohlíku

No nevim, ja vetsinou kupuju na konci zimni sezony slevnene kapaliny do ostrikovacu .... 5L za nejakych 70 Kc,do -22st. Vyprodeje v Lidlu, Tescu a tak.
Odkaz ke komentáři

Kámoš koupil na OMV zimní kapalinu s teplotou do hluboko pod -20 a při -10 mu zamrzla. Takže si nevybereš.

Odkaz ke komentáři

Kámoš koupil na OMV zimní kapalinu s teplotou do hluboko pod -20 a při -10 mu zamrzla. Takže si nevybereš.

Jestli zamrzla na okne pri jizde, tak to je celkem normalni ... jestli ale v ostrikovacich, tak ne.

Takova kapalina do -40 by uz nemela pri jiyde v -10 na celnim skle zamrzat, co je niz, tak namrzat muze.

Ty kapaliny do -22, jsou pouzitelne pro jizdu jen tak do -5.

Odkaz ke komentáři

No tak nám zase zdražil benzín .. u nás na benzině doslova přes noc o 70 haléřu na 35,20 .. šílené to už tady dlouho nebylo :( Nevíte někdo levnější? :(

Frydek Mistek Eurobit 33.50 Kc, Unicorn Dobra 33.60 Kc, Shell 34.20 Kc. OMV, Agip 34.50 Kc, Shell Havirov na Rudne dnes rano 35.20 Kc. Ostrava Eurobit 34.50 Kc. ... aktualni kurz zloteho je 6.30 Kc v kantoru i pri platbe kartou.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...