Přejít na obsah

Odemykani auta

lorus7

Doporučené příspěvky

zdravim chtel bych se zeptat zda se muzu nejak branit pred odemceni meho auta jinym klicem... byl jsem toho na vlastni oci svedkem ale nastesti to byl klic od znameho jinac bych uz asi byl bez radia nedejboze bez auta ... nemuzete mi nekdo poradit jak tomu predejit??? a jeste nevite zda se da nejak prenastavit na blinkrech blikani? jak klepnu do packy zablika jen jednou ale hodne lidem blika 3x dekuju moc za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli nemáš v autě tripling,tak to nepůjde.Standartně to bliká třikrát.Ve VAGu to jde nastavit myslím až na pět bliknutí.

S tím klíčem máš pravdu.Jenom neodjedeš.Myslím,že je malé procento aby jste měli stejný i imobilizér.Vykrást to samozřejmě jde bez problému.Dělá to i dálka.Kámoš tak otevřel dvě auta na parkovišti před Tescem

Odkaz ke komentáři

S tím klíčem musíš doufat. Taky zma na Slovensku naším klíčem odemkli Slovenskou Fabii.

Částečný řešení je zajet za někým kdo má VAG kabel a nechat si do auta nahrát jen svoje klíče. Ale proti náhodnýmu setkání ti to nepomůže.

Jinak u trojího bliknutí sou 3 možnosti.

Tripling buď v autě máš a nastavíš si ho přes VAG nebo nemáš a musíš si ho dodělat pomocí "externího" zařízení nebo výměnou komfortní jednotky za jednotku co to umí.

Odkaz ke komentáři

takze pokud chapu spravne . kdyz mi to teda neblika 3x tak to asi v aute nemam co? bylo mi totiz receno ze se to pres VAG jen aktivuje a je to v suchu . a s tema klicema me to celkem stve ... nastesti je to kolegyne z prace tak snad vic stejnych aut nepotkam

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

Pokud to někdo nenajde pomocí VAGu tak to nemáš. Chce to vag a zkusit nastavit.

Auta co umí tripling, tak maj pomocí VAGu možnost nastevení do Vypnuto nebo Zapnuto a bliknutí 3x až 6x.

Pokud bys ho neměl, tak dodělání je snadný. Jen koupíš "krabičku" a vložíš jí do obvodu blikačů. Dělá se to u tlačítka varovek.

Odkaz ke komentáři

Opravím dezinformace... Krabička jde dát do OI.. do Fabky se mění BSG... je potřeba jednotka 6Q1 ... na konci s indexem D (umí to i některá céčka).. vymění se kus za kus a překóduje a pohoda.. jen je problém u MR 00 a 01, tam se ještě musí upravit zapojení stěračů

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...