Cjoctavian Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 zaujimava prestavba, uz len to dopasovat na octi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) nieco nove - diodove BTW: 2.0TDI DSG 256 hp, turbo zo Supa V6 TDI. A tie kolieska - k ciernej fakt nadhera, lebo aj v nasom meste je jedna cierna s takymi istymi Editováno: 16. Září 2007, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 a sú to ledky? alebo len správne streknuté svetlá nieco nove - diodove BTW: 2.0TDI DSG 256 hp, turbo zo Supa V6 TDI. A tie kolieska - k ciernej fakt nadhera, lebo aj v nasom meste je jedna cierna s takymi istymi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 a co tyto? sice ne diody alee ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 a co tyto? sice ne diody alee ... A jsou i na Combi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 nevim, videl jsem jenom tyto ale jsou paradnii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 a co tyto? sice ne diody alee ... Vidím, že jsme viděli to samé ale tady pro to nikdo nebude mít pochopení....majitelé OII jsou moc usedlí a maximálně řeší jestli přejít z 16" na 17" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 a co tyto? sice ne diody alee ... Vidím, že jsme viděli to samé ale tady pro to nikdo nebude mít pochopení....majitelé OII jsou moc usedlí a maximálně řeší jestli přejít z 16" na 17" Ještě že mám Fábijku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Takový blinkry, kdyby třeba jen přišly s faceliftem, tak by to stačilo a bylo by to dobrý http://www.myvideo.de/watch/2571603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Vidím, že jsme viděli to samé ale tady pro to nikdo nebude mít pochopení....majitelé OII jsou moc usedlí a maximálně řeší jestli přejít z 16" na 17" Já si myslím,že né všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Vidím, že jsme viděli to samé ale tady pro to nikdo nebude mít pochopení....majitelé OII jsou moc usedlí a maximálně řeší jestli přejít z 16" na 17" Vždyť to nemá ani červenou odrazku...a viděl jsem je svítit na OI a to člověk neví co to má být za barvu - oranžová, růžová, špinavá bílá?! Vážně ne, prt. je radost za takovým autem jet a netušit co to vlastně svítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 a co tyto? sice ne diody alee ... být s červenou odrazkou tak by se mi i zamlouvali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 (editace) Zřejmě fake LED svítilny Editováno: 18. Září 2008, autor: ViktorMPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 co to kuwa :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
januar1 Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 pozrite sa na tu stranku to su inacie svetla http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...ovaSvetlaO2.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 (editace) Zřejmě fake LED svítilny ..fuu..ty kokso ..fakt sila... co mne sa osobne pacia, tak zadne svetla na audi resp. subaru Impreze 08 -> kamos zo "S" sa zo mna rehotal, lebo vsetci navstevnici showroomu su zvedavy na podvozok a interier imprezy, ja som sa zaoberal svetlami ... zial, fotky nemam, ale snad viete ad MISCHO: ano, musim s tebou suhlasit. len to svieti, a clovek hada, co preco a naco....ale drzim sa zasady "bezpecna vzdialenost" a nasledne cim skor obehnut ... Editováno: 19. Září 2008, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamannleos Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Zdarec chlapi, vyfotil jsem podobnopu octu co mám já, upoutaly mě neseriové světla. Fotil jsem to jen mobilem,takže kvalita fotky nic extra. Nevím jestli to majitel dělal sám nebo to koupil, spíš bych to viděl na domácí kutilsství. Tak se chci s vámi o to podělit. Rosťa Hoj takový světla jsou určený od škodovky pro čínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslav1 Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Dál lustrovat ho nebudu ani v práci. Nějak mně to ale nezaujalo..na takovéhle "úpravy" nějak moc nejsem Havířov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Hoj takový světla jsou určený od škodovky pro čínu. Pre cinske Octavie su tieto LED svetla...tamto bolo samo-domo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 (editace) A dala by se ta světla někde sehnat?? Osobně bych do nich šel.. Editováno: 28. Srpen 2010, autor: Petta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Ty čínské jsou strašné, nechtěl bych je ani zadáčo, snad ještě horší než ty "domácí" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 A dala by se ta světla někde sehnat?? Osobně bych do nich šel.. Pracujem na tom uz 3 mesiace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 to 'Cjoctavian': Ty pracuješ v Číně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 30. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2010 mozno ma moj otec kolegu v Pekingu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Pridam (bohuzel ne prilis kvalitni) foto LED zadnich svetel z cinske OII Ming Rui. Osobne jsem videl nazivo a musim rict, ze po prvnich rozpacitych reakcich dle foto je real mnohem lepsi. Neni to Audi, ale oproti nasi klasice lahudka! BTW: Svazek je vyrazne jinej, proto na vyse uvedeny fotce nesviti bocni pasek LED... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.