Přejít na obsah

Hlasové ovládání Amundsen plus


Frikulín

Doporučené příspěvky

Podařilo se mi "rozbít" a pak následně "opravit" hlasové ovládání, tak bych se o to rád podělil. Jedná se o hlasové vytáčení jmen z telefonního seznamu povelem "Volat" + "Pampeliška Josef" po stisknutí levého rolovacího tlačítka na multifunkčním volantu. V případě, že máte uloženo více telefonních čísel, tak se paní zeptá třeba "Řekněte domů nebo mobil", řeknete "mobil" a volá se... Je so super vychytávka, jména nemusíte dopředu namlouvat, jména jsou syntetickou řečí automaticky namluvena dost přesně, funguje to i při puštěném rádiu na dálnici.

Rozbít se mi to podařilo, když jsem chtěl zamachrovat na kolegyni a ona mi při namlouvání příkazu do toho začala kecat. Tím se to asi celé nějak rozhodilo a nefungovalo to vytáčení pomocí jmen. Vše ostatní fungovalo (např. "Vytočit číslo" + "sedm sedm sedm jedna dva tři čtyři pět šest" - i rychle za sebou...), což mne docela iritovalo. Začalo to zase fungovat po tom, co jsem na maxi dotu našel v tefonním seznamu rolováním to jméno, u kterého to začalo blbnout a tam se ná zvolit namluvení toho konkrétního jména. Hned to začalo fungovat. Zkusil jsem to mnou namluvené jméno zase smazat (= obnovit) a ejhle - fungovalo to pořád.

Na Amundsenovi ta možnost namluvení jména není, jen na Maxi Dotu. Od toho hlasového ovládání jsem nenašel nikde návod, v servise mi neřekli taky nic... Kdybyste někdo o něčem věděl, dejte prosím vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdravím mám podobný problém, celou dobu vše fungovalo OK, cca 2 dny mi ale nejde příkaz "Volat ... jméno" ostatní jdou bez problému "Vytočit, Hudba, Zrušit, atd.), ale když řeknu "Volat Tomáš Novák" vždy to vletí do režimu "Vytočit" prostě příkaz "Volat" přestal fungovat ..... bude stačit smazat seznam a nahrát znova? Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Ahoj. Podařilo se to někomu vyřešit?  Dělá mi to samé u rádia swing.  Řeknu "volat Karel" a odpovi mi hláška" vytočit číslo"a čeká na  čísla. 

Smazal jsem seznam.  Smazal telefon.  Znovu připojil.  Dal na Maxidotu tovární nastavení a pořád to samé... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...