bRi Vloženo 20. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2012 Je tu někdo z Ovy nebo Brna, kdo by byl schopný naprogramovat zavírání 5. dveří na SII combi?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Super_B Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Mně to dělal Joska, je ze severu Čech, napíchnul auto na notebook, za 10 minut bylo hotovo a já jel spokojeně domů... Za to mu ještě jednou díky! Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Cosby nebo Vaša jsou tím směrem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) a je potřeba tam něco instalovat, dokupovat, bo stačí jen připíchnouti na diagnostiku? Editováno: 2. leden 2013, autor: frenkyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 staci to jen hodit na diagnostiku a da se pres ni i vypnout to otravne pipani pri otvirani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) akoráte to půjde asik klíčama, nepůjde to tlačítkem vedle řadící páky? myslím, že je zaslepené..( aj tak nechápu, že to vytlačí na začátku písty na dveřích bez žádné instalace bo kdo to nastaví na jižní moravě, Editováno: 2. leden 2013, autor: frenkyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) funguje i na tlačítko a jinak to neni jen pistama, je tam elektromotorek, ktery to otevira/zavira edit: je to videt i v ceniku, llink na cenik Editováno: 2. leden 2013, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 oki, jen ten elektromotorek jsem nevěděl, že to má každý combi, myslel jsem, že to za příplatek namontují ... tak v případě, že to někdo dělá na jižní moravě, prosím o link.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 no prave ze to podle me nema kazdy, je to priplatkova vybava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 a to zjistím jak, že to tam má či nemá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 jedna moznost je podle vybavy a pak pokud se ti to dalkou otevre (nebo tlacitkem) s pipanim tak bys mel mit verzi s motorkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 mám ambition, takže nic asik ( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 pokud sis to nebral jako priplatkovou vybavu, tak bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miha-cudrman Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Dnes úspšně nakódovaný Superb II Combi. Otevírání i zavírání teď funguje tlačítkem na klíčích i tlačítkem u řadící páky. Ahoj . já bych chtěl taky kam můžu dojet? královsky se odměním. mám S II 2012 combi. se 5. dveřmi v elektrice. já jsem z Hradce Králové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miha-cudrman Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 (editace) Ahoj. Našel jsem tady na foru, že se dá nakodovat u pátých dveří i zavírání přes klič a tlačitko u řadící páky. mohl bych těmto něko požádat o nakodování? dojel bych zaním a královsky se odměním :-) nějak se mi nedaří na ty pány co píší, že to umí spojit. já jsem z Hradce Králové. daloby se s někým domluvit. děkuju. Editováno: 15. Únor 2013, autor: miha-cudrman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 14. Únor 2013 Sdílet Vloženo 14. Únor 2013 Není problém nakódovat. Poslal jsem mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miha-cudrman Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 (editace) j0sko tímto ještě jednou děkuju za naprogramování je to paráda, a nepípá!!! Editováno: 15. Únor 2013, autor: miha-cudrman 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Ahoj poradí mi někdo,já mám podobný problém jako "vetrovsky" dnes jsem zkoušel podle návodu si to taky naaktivivat a skončilo to u toho,že když jsem chtěl přepnout z neaktiv na AKTIV tak mi napíše že to chce kod,při tom jsem ještě před tím ten kod dával do toho zabezpečeného příztupu,kde mi to napsalo že kód byl přijat. jinak já mám VAG-com 10.6 CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 a neni to teda stejny problem jako u vetrovskyho? verze softu a po aktualizaci to slo ok? jinak v te ceske verzi jsem s tim taky mel problem, v anglicke to chodi bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 no když já mám jen tuto verzi a nemám možno ji abgrejdovat,tak to bude asi ono,a co je k tomu potřeba tedy za tu verzi místo té 10.6? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 ja mel v problem i v cz 11.11 anglicka 11.11 na to stacila vpoho, mozna i starsi, uz si to presne napamatuju a s origo kabelem zadny problem. cili jestli to je jednorazovka, bys mel mozna lepsi za nekym zajet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 hm tak to jo,ale stejně by mě zajímalo jestli to je opravdu tím že to CZ verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 jak jsem psal ani v predposledni CZ verzi me to neslo, ale v EN to slo vpoho... bohuzel aktualne nemam k dispozici auto, na kterem bych mohl vyzkouset posledni CZ verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 jasně,tak to se nedá nic dělat :-(,pokusím se zeptat kámoše jakou má verzi on a zkusím to u něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariro Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Měl bych taky zájem, nejlepší v Praze. Dejte někdo vědět a za kolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.