fab2 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Koupil jsem si liťáky od Škody na fab2, ale nekoupil jsem k tomu orig. šrouby. Nelíbí se mi ty duté hlavy chtěl bych s plnými a pěkně pochromované. Jenže teď si nejsem jistý, jaké koupit.. vím, že to mají být kulové M14x1,5 , ale jaká délka? Na jedné stránce jsem se dočetl, že bezpečnostní v délce 26 mm a obyčejné v délce 48 mm. Na osatních stránkách vůbec žádné info, prostě musíte vědět, co potřebujete už nad tím chvíli sedím, ale stoprocentně jistý si nejsem a než koupit špatné, radši vás poprosím o radu. případně kde je koupit v Praze nebo spolehlivý eshop. nemám s tím zatím zkušenosti btw na stránkách originálního příslušenství Škoda mají třeba ty bezpečností ke všem modelům, ale rozměry tam neuvádí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Original sroby sa pouzivaju aj na plechace aj na elektrony. Dostat kupit aj krytky na sroby original diel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevo11 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Ja som riešil ten istý problém nakoniec som kúpil chromové krytky a som spokojný. Bral som tieto: http://autoomega.sk/index.php?id_sek=727&id_tovar=25485&ukaz=detail&hlzaradenie=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fab2 Vloženo 24. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 díky za reakce, každpádně jsem se pořád nedozvěděl, jaká je ta délka šroubů? nechci krytky, ty mám teď a je to vopruz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 pozerám do DP Fab I a ani tam nie je písaná dĺžka šróbov..takže ak ti tu nikto neporadí,tak zavolaj do Škoda servisu a tam ti to povedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jairo Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 dlzka by mala byt 48mm (aspon podla udajov z internetu:) Parts Wheel Bolt OEM 8D0 601 139 A Unit PCS Catalog Suspension>>Wheel Bolt Make AUDI / SEAT / SKODA / VOLKSWAGEN Remarks Rear Axle , Front Axle Length : 48 mm Spanner size : 17 Thread Length : 24 mm Outer Thread : 14 X 1,5 mm Outer Hexagon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 Dle ETKY je rozměr šroubů M14x1,5x27 a to pro lité i ocelové ráfky a to jak šrouby normální nebo bezpečnostní, mám osobně vyzkoušeno. Jen je také zapotřebí mít kulovou hlavu - ne kuželovou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jairo Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 tak a teraz si vyber... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 (editace) Fab2 si podle svého příspěvku zřejmě koupil origo litá kola od Škodovky (viz jeho příspěvek: Koupil jsem si liťáky od Škody na fab2, ale nekoupil jsem k tomu orig. šrouby.) Takže pokud má originální litá kola ŠKODA není myslím v případě rozměru šroubů co řešit, takže M14x1,5x27 kulová hlava. Kromě toho stačí vyšroubovat 1 šroub a změřit a bude jasno. Možná se informace rozcházejí protože jeden měří celkovou délku šroubu včetně hlavy a druhý měří délku závitu, což je u jakéhokoliv šroubu ta podstatná informace. Hovgh. Editováno: 25. Říjen 2011, autor: Salus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fab2 Vloženo 25. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 odpověď M14x1,5x27 kulová hlava vyhrává, díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Ydravim panove. Mam otazečku. Při přehodu z plehu na original litaky měni se i šrouby ? je tam kužel nebo koule? jde mi o to zda tam mužu šoupnout ty co mam na plehu. Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Přešel jsem z originál litých na originál plechy - zimní, a bez potíží. Šrouby jsem neměnil. Tak opačně by to snad mělo jít taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Dik moc , jen jsem si ještě pro sihr přikoupim bezpečaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 na origo hliníky a plecháče sa používajú tie isté šróby ..tak ako píše jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splatter Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Potřebuju poradit... Shámím zimáčky a nevím jaká je rozteč šroubů na FII. Díval jsem se a první které jsem našel jsou tyto http://www.pneu-magika.cz/produkt/skoda-vw-audi-seat-5x100x14-pneu-165-70-14 dá někdo za darmo radu zda-li na Fábku budou pasovat popř. napsat ktery auto ma stejnou rozteč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 budú ti pasovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splatter Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Teď nevim ta cena je za 1 kolo + pneu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 áno...máš to tam dolu napísané "cena za disk s pneu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splatter Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 http://www.pneu-magika.cz/produkt/skoda-5x100x14-zimni-pneumatiky-165x70x14 tady je napsáno kola a pneu)) ale chápu to by bylo hodně levné. Vdˇaka vela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 stačí kliknout na koupit a tam ti to ukáže celkovou cenu. Je to na jedno kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salus Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Potřebuju poradit... Shámím zimáčky a nevím jaká je rozteč šroubů na FII. Díval jsem se a první které jsem našel jsou tyto http://www.pneu-magika.cz/produkt/skoda-vw-audi-seat-5x100x14-pneu-165-70-14 dá někdo za darmo radu zda-li na Fábku budou pasovat popř. napsat ktery auto ma stejnou rozteč Nezapomeň na rozmět disku ET**. Je to docela podstatný rozměr. Pokud by jsi zvolil špatně, může se stát že Ti bude kolo po nasazení na auto o něco drhnout. Jaký rozměr ET** je určen pro Tvoje auto je uvedeno ve velkém technickém průkazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hosha Vloženo 18. Březen 2014 Sdílet Vloženo 18. Březen 2014 Potřeboval bych poradit, hledal jsem na fóru i na internetu - nic jsem nenašel. Z předchozího auta mi zůstaly bezpečnostní šrouby, které však mají kuželovou dosedací plochu. Existují nějaké distanční podložky pod šrouby, které lze nasadit na kuželové šrouby a namontovat na kulové dosedací plochy disků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 (editace) chlapi mam problem ...dlzku skrutky poznam a viem ze ma mat gulu ale aky priemer je ta gula?pretoze tie origo su troska ine...ja mam doma dlhe sroby ...koli podlozkam ...ale ta polgula je mierne mensia aj ked pasuje to vyborne tak teraz neviem ...je to ok alebo nie? disky mam original octaviacke DENOM Editováno: 26. Srpen 2014, autor: SniperWolf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamak1971 Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 potřeboval bych poradit nebo uklidnit.Dnes jsem přezouval na zimní pneu z alu orig.disků na plechové (z internetu objednané) a použil jsem orig.šrouby M14x1,5x27 s kulatou dosedací plochou.Je v tom nějaký problém nebo to lze?Nebudou lepší šrouby s kuželem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 (editace) šrouby jsou stejné, délkou i dosedací plochou Editováno: 13. Říjen 2016, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.