Přejít na obsah

Změna barvy auta-Folie


Superbíček

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Jestli se do toho pustíš tak jsi machr. Kdysi jsem to dělal a je to práce na prd.

Také záleží jakou tam dáš fólii. Jsou na to přímo speciální fólie které se dobře tvarují. Ta co se používá na reklamu a na vozy taxi tu rozhodně nebrat. Jinak nesmíš mít poškozený lak třeba od kamínků jinak až to budeš sundávat třeba po 2 letech tak to může jít i s tím lakem kolem toho poškození. Pak celé auto musí být dokonale očištěné a odmaštěné. A na kvalitní fólii dostaneš záruku 7 let na stálobarevnost a kvalitní firma co ti udělá montáž tak záruku 2 roky na montáž (lepení).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj,

tak ja osobně mám s folii dobrou zkušenost značky Bruxsafol, předchozí majitel (kterého znám) měl folii na autě 5 let a když jsem to sundaval, tak i přesto, že byl odřený blatník a zrdcátka od vjezdu do garáže, tak pod folii byl snad úplně nový lak a všechno uplně v pohodě, až na maličkost a to, že jsem při sloupávání sundal kus laku z plastové masky.

Akorát nedoporučuju dělat demontáž, já to dělal 22h a vyšlo mě to na hromadu hadrů a asi 1.500kč a už bych to nikdy neodlepoval sám....

Mám i pár kamarádu co mají bílé matné folie a je to bomba i po 2 letech.... bez problemu, jsou hodně odolné a velice dobře se změní design auta.

Papírově to lze vyřešit změnou ve velkém TP asi za 100kč, napíšou ti tam něco ve smyslu: změna barvy folii=barva=černá matná.

Jo a přemýšlím také znovu o folii, tu matnou bílou s černou lesklou střechou :-)

Editováno: , autor: SuperBob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím, ale asi bych řekl, že v tomhle je lepší za tu kvalitu připlatit....Rozhodně je to levnější než celo-lak, mě se líbí, že ta folie, ti krásně ochrání ten lak i karoserii, takže až to před prodejem sundáš, bude to nové auto:-)

Co je na autě poznat po sundání, že jsou zeškrábané přední světlomety o proti karoserii která se leskne ( bavím se o době 5 let).

Takže můj superB vypadá jako nový, ale taky vypadá, jako bych tam dal 10 let starý jetý světla z jiného auta :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nedělal celý auto, dělávám jen kapoty, střechy a nějaký doplňky v interiéru. Používám fólie od 3M, perfektní tvarovatelnost a odolnost. Pokud si to tedy děláš sám celé auto, tak to opravdu smekám pokud ti to vyjde a doděláš to až do konce. Jo ono to na videích vypadá jednoduše když čověk už v tom má praxi a ví co a jak. Když dáš čistě jen fólii tak by to měl při odstraňování lak vydržet vpohodě pokud to nemáš rezlé pod lakem, ale když pod to dáš primer což bych doporučil jinak se ti to začne odloupávat na exponovaných místech hako jsou rohy a hrany tak pak to drží docela fest a o lak bych se i bál aby ho to nestrhlo. Jinak teda přeju hodně štěstí, nervů a trpělivosti, pak sem hoď foto

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...