Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

pokud je ke kolum typovej list, tak neni problém to dopsat ;)

hlavně bych to kuli šířce nedopisoval, každej prd pozná jestli jsou o pul palce širší ;)

normálně bych nasadil, jezdil a neřešil ;)

Vloženo (editace)

takže na magistrát nemá cenu chodit?mám ve velkým TP jen r15 max povolený!Typový list k tomu nemám.jsem druhý majitel a nedostal jsem ho k tomu.nechcu mít problémy,kdybych náhodou boural,tak o to mi jde,dík

Editováno: , autor: Lukefab
Vloženo

16" s pneu 205/45 jsou oficiálně od škody povolený, v TP je někdo má a někdo né (vetšinou je tam maj novější ročníky) - já je tam taky nemám a zapisovat je nehodlám, maximálně tak mezi papírama vozím vytisknutý prohlášení od Škoda Auto, kde jsou vypsány shcvalené rozměry kol ;) PS: když pohledáš tak tu to prohlášení najdeš

Vloženo (editace)

jak to prohlášení vypadá?našel jsem tady jakýsi 3 oskenovaný papíry na straně 14,to je ono?Takže pokud mám 205/45 r16,tak nemusím nic nechávat zapisovat?Dík

Editováno: , autor: Lukefab
Vloženo
Nazdarek, pred tyzdnom som obul na svoje kombicko 205/50 R16, je to paraada. Este zajtra pojdem na geometriu lebo predtym co som mal povodne stvrdnute matadory 205/45 dali riadne zabrat podvozku.

Ak chcete, dam aj foto.

Takovej rozměr není na FI ;) povolenej,jen 205/45R16

Vloženo
myslím zn.Matador ??PS:vydržia jednu zimu?

čeče možná to je matador, zimu by asi vzorek vydržel, ale (hlavně u zimáků) jde taky oto jak jsou starý

ale tyhle info musíš získat od prodejce ;)

Vloženo
myslím zn.Matador ??PS:vydržia jednu zimu?

Však sa pozri zboku na pneu a odmeraj si vzorku. Na zimu aspoň 4mm, záleží kde jazdíš. No a ked zistíš výrobcu, na jeho stránke by si mal nájsť spôsob ako rozkódovať číselné označenie a zistiť dátum výroby. Všeobecne platí, že pneu staršie ako 6 rokov by si nemal mať na aute.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdarec kluci, Chci se zeptat myslíte že dostanu na fabku RS kola 8x18" ET 35 ??? s pneu 215/35 R18. Podvozek mám sníženej o 35mm, ale na seriovejch rs tlumyčích. do zadu si myslim že by to mělo jit v poho, ale v předu nevim jak to bude vycházet u misek tlumičů. Tet tam mám 17" a místa je všude dost. Pokud máte někdo zkušenosti, prosím poraďte.......díkec

Vloženo

Videl jsem fabku RS na 18 a taky nejake snizeni tam bylo asi 20-30mm a vypadalo to tam paradne zkusim pohledat fotku a presny rozmer ale myslim byli to Ronal 8x18 a pneu ted 35 profil, ale nevim jaky mely ET, byli to ty ronaly ty hooodne paprskovy

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...