e1. Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Měly by stačit jen kabely do BCM a nakódovat. Pokud máš ale natáčecí světla, tak stačí corner jen nakódovat. Natáčacie svetlá nemám. Existujú tie káble ako originálny diel vrátane koncoviek? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Tak to nevím, já než to stačil udělat, tak jsem Fabii prodal. Ale dělal to určitě jikra, jen jak tak koukám, tak už sem asi moc nechodí... Ale vlastně jde jen o nějakou délku kabelu a ten musí být zakončený piny - asi nic, co by bylo nutné mít přímo na míru od škodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ale když jsem se teď díval do konfigurátoru, tak tam cornery jsou, jenom o natáčecích ani zmínka... Mlhové přední světlomety Přední mlhové světlomety s CORNER funkcí. 2 800 Kč EDIT: samozřejmě myslím u Monte Carla Já zase koukal sem - http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/fabia-derivaty-cenik.pdf a tam nejsou. Nevím kdo se v tom má vyznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) radzimko tak to je první monte co znám s natáčecí světla vzhledem tomu že se používá stará technika z před face světel můžeš nafotit detailně přední světla ? (jen ze zajímavosti) Editováno: 17. Duben 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) jednotka, kabeláž, světla, snímač natočení a hodiny práce na zprovoznění a nakodování Editováno: 17. Duben 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 aj to tu niekto vôbec robil a dal sa do toho ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Ja bohužel ne, nějak se mi nedostává peněz ani času :-( A stejně i kdybych do toho šel tak bych potřeboval vědět ty objednací čisla abych to mohl sehnat ze škodovky, a pak poradit s kodovanim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 to by bol asi aj moj prípad pretože pozeral som do etky a len riadiacu jednotku som nikde nenašiel že by dala kúpiť asi to v mojom prípade skončí tým že kúpim xenony aby som lepšie videl a hotovo pred STK to dám dole a po STK nahodím späť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Corner pri otoceni a ani pri blinkeri nefunguje takze nataca sa len hlavny svetlomet Také bych prosil o fotko, protože černé natáčecí by byly super , jsem zatím viděl na Monte Carlu jenom obyčejné, ale s natáčecíma to muže být perfektní.. Pak bych možná uvažoval i o výměně za svoje stříbrné natáčecí Já zase koukal sem - http://www.skoda-auto.cz/sitecollectiondocuments/skoda-auto/ke-stazeni/fabia-derivaty-cenik.pdf a tam nejsou. Nevím kdo se v tom má vyznat. No jo, pravda , ale v konfigurátoru opravdu jsou.. By mě zajímalo, co je tedy podle pravdy... Škodovko Škodovko Přikládám screen, ať jde vidět jaký v tom máji bordel :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 takze prikladam foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 hochu tak tyhle světla se na 100% nenatáčí jelikož je čočka chycená napevno Jsem si říkal hned, že světla s natáčením pro monte neexistují na ČR trhu a očividně ani nikde jinde 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 A ako je mozne ze sa pri toceni volantom hybu? Je to normalne viditelne. A ako je to teda s tymi cornermi? Byvaju standard v monte carlo vybave alebo len priplatok? Daju sa rozoznat aj podla foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) ne podle foto se cornery nepoznají jsou to ty samé mlhovky i bez funkce corner u natáčecích světel musí být čočka oddělena od plastu světla což z té tvojí fotky nevypadá, navíc se světla hýbou pouze při jízdě na stojícím vozidle pokud jsou z výroby kodované nejsou v činnosti zkus ty tvoje nafotit detailněji tak jak to je na této fotce Editováno: 18. Duben 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) Tady video natáčecích, i když na starším roomsteru, ale jde tam krásně vidět co a jak se natáčí a i cornery Editováno: 19. Duben 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 ještě detail z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 (editace) Toto je detailna foto. Ospravedlnujem sa za kvalitu, je to fotene mobilom Editováno: 23. Duben 2017, autor: Radzimko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 (editace) Tak podle fotky určitě nemáš natáčecí. Mám dojem, že při točení volantem na místě jak zabírá posilovač, pohasínají světla. Je to normální a tobě se zdá, že se natáčejí. Pořádně si prohlídni obrázek v příspěvku 75 a porovnej se svými světly. Editováno: 19. Duben 2013, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radzimko Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Mas pravdu, jemne zhasinaju ked tocim volantom. A tie cornery sa daju zapnut cez diagnostiku? Dakujem za rady a trpezlivost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Ne, nepůjdou zapnout jen přes diagnostiku, musí se natáhnout kabely do BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Prozkoumal jsem schemata, a zapojení mlhovek napřímo, bylo naposled od května 2010. Potom už je popisováno jen zapojení mlhovek přes BCM. Třeba tam už kabely má. Dalo by se to poznat podle pojistek. Mlhovky bez BCM jdou přes pojistu 38, mlhovky přes BCM jdou přes pojistku 21. Jedna nebo druhá by měla chybět (jestli nemá aut. převodovku). Takže jestli mu chybí pojista 38, tak by možná stačilo jen kódovat. Jestli teda má ESP se snímačem polohy volantu. V horším případě výměna BCM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Natáčecí světla se bez corner mlhovek ani nenabízely. Pokud bude chtít dodělat corner mlhovky, bude potřebovat řídící jednotku AFS pro corner funkci xxx 907 357 (nevím který index), kroužek pod volant pro tuto funkci a samozřejmě chybějící kabeláž. Pak se to bude moct dokódovat do BCM (pokud to ta, co má v autě vůbec podporuje). Pokud i s natáčecími světly, tak krom světel bude ještě jiná jednotka AFS a asi i kabeláž se bude trochu lišit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 (editace) cornery (mlhovky) neobsluhuje jednotka pro ASF takže stačí vyžší verze jednotky BQM jednotka ASF je třeba pro natáčecí projektory ! Editováno: 21. Duben 2013, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 V Etce jsou ty jednotky dvě - jedna pro natáčecí projektory s corner mlhovkama a druhá pouze pro corner mlhovky (bez rozdílu mezi před FL nebo po FL). Na to jsem koukal asi před rokem. Teď Etku nemám, tak ti nemůžu poslat čísla dílů. Do auta se mi lézt nechce, jestli tam ten modul mám nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 A mas tam paraboly alebo cocky pretoze do paraboly dat xenon je riadna hovadina ja som koly tomu menil cele svetla a ked budes mat ostrekovace svetiel a naklonove cidlo tak STK a stretko s policiov bude v pohode nic ti nemozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 LujdziL, teoreticky máš pravdu, ale chcem vidieť prakticky to sklonové čidlo na Fabii. Bez neho xenóny nemôžeš mať legálne, jedine že by si zohnal nejaké, ktoré svietia slabšie ako tých neviem 2000, alebo 2500 lumenov od koľkých vyhláška vyžaduje to sklonové čidlo, automatické nastavovanie sklonu a ostrekovače svetiel. Také xenóny som ale ešte nevidel, všetky majú svietivosť 3000-3500 lumenov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.