Přejít na obsah

Nastavení posilovače řízení.


MELLO

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat, jestli je pravda, že posilovač lze nastavit v 5 stupních? Jaké je potom nastavení u jednotlivých motorizací ( který stupeň ) a konkrétně u RS, jestli je tam ještě nějaká možnost většího účinku, protože se mi zdá, že řízení je až moc "čitelné-tuhé" a mohlo by jít víc zlehka. Dík za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tu maš čo vravi VIS:)

ja mam od vyroby nastavene 11 a mam 1,2 47kw

je to citit aj ked stojiš ked to zmeniš, a je to aj vidieť ked si daš zobraziť merane hodnoty a tam vidiš prúd kolko papa..na 11ke mi to bez točenia volantom bralo cca 2,2A a na 16ke to malo v klude odber cca 5,5A:-) nehovoriac o tom kolko to papa ked začneš točiť:-) ale na to si sa nepytal:-)

post-10-1154386545.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

prave ze ano, servo je pohanene elektromotorem, cili ne od remenem od motoru a tudiz je ma svuj program jak a v jake rychlosti a podle jakych otacek volantem ma pracovat

zkousel jsem menit vsechny nastaveni serva..na miste kdyz stojis, tak poznas pouze to, kdyz si tam das nastaveni pro invalidy, jinak je to temer stejne...podle meho je nejlepsi to, co je z fabriky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som z ineho auta zvyknuty na tazsie servo....to lahulinke tocenie volantom na fabii je super pri parkovani, ale mam s tym zatial dost problem na nerovnych rychlych zakrutach mimo mesta, kde sa mi to hadzanie od cesty prejavuje az na tom, ze nechtiac cukam volantom...to som s tazsim servom nepoznal.

Tiez som uvazoval o inom nastaveni, ale necham to tak...len si musim zvyknut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...