Přejít na obsah

Přední sklo


virgin

Doporučené příspěvky

Mám připojištěný přední sklo do částky 5000 Kč. Jelikož se mi tam teď objevil malý pavouček od kamínku, uvažuju, že to nahlásím pojišťovně a okno si nechám vyměnit. Mám k tomu ale několik otázek. Na netu je spousta firem, které nabízí, že vše okolo hlášení pojišťovně vyřídí za vás a ještě vám k tomu navíc dají zdarma dálniční známku či tisícovku což se mi zdá podivný, že se jim to vyplatí...Zajímalo by mě jestli tu známku dostanu i když jsem na tom starým skle žádnou neměl nebo je to jen "výměna" za původní poškozenou. Dál by mě zajímalo jestli ta pojistka na 5000 Kč bude na to nový přední sklo do fabie stačit (jestli nebudu muset doplácet). A nakonec, jestli nebude problém, když bych si tam nechal dát sklo se zatmaveným proužkem nahoře, když tam původně nebylo.

Určitě s tím má někdo z vás zkušenosti, tak sem s nimi ;) .Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud to necháš dělat ve škodovce, nebude ti 5000,- stačit (vyjímka je třeba domluvit slevu). Když ti to budou dělat firmy specializovaný na výměnu oken, bude to stačit a rádi ti dají nějaký dárek, ale v tomto případě záleží na každý firmě, jak to má zavedený. Samozřejmě jsou schopný to za tebe vyřídit i v pojišťovně, dle dohody. Při výměně máš šanci dostat sklo s pruhem, ale někdo za to může třeba chtít doplatek 300,-. Je to všechno dle dohody v servisu, ale bývají vcelku vstřícní.. :ph34r:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když si zařizoval připojištění čelního skla, tak v pojišťovně věděli kolik stojí výměna na konkrétní typ auta. Asi jste narazli na nějaké vyčůránky, kteří dobře věděli, že vám to stačit nebude a že oni na tom zase trochu ušetří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na mém bývalém autí jsem platil v Škodě 4300,- ... To jako podražili??? A pojišťovačka mi ještě vnucovala připojištění na 5000,- , že prý to na Fábu stačí... Tak žeby jiné ceny v srdci Evropy??? :o

No pokud použili nejlevnější lepidlo škoda za 220,- ks, který jsou potřeba 2, pak odmašťovač 174,- a sklo, nejlevnější origo stojí 3019,- a nejdražší 3284,-, tak jim zbylo necelých 500,- na práci a asi jim to stačilo... :huh: U nás používáme lepidlo, kdy můžeš už za půl hodiny odjet, stojí cca 1100,-..pak se můžou ještě naúčtovat nějaký čističe, příchytky na kryt stěračů a práce dle tabulek škoda a jsi přes 5000,- ani nemrkneš... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...