Andrews Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Nevite někdo jestli se vyrabí a následně dá sehnat pravé (u spolujezdce) lomené zrcádko tak jako je u řidiče ? Případně nějaké jeho číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Květen 2007 Sdílet Vloženo 14. Květen 2007 Dělat se určitě musí pro pravostranou anglickou verzi, ale nevím jak a kde ho sehnat. Možná bude někdo vědět, kde ho sehnat. Na co ho potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 15. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Lancelot> to lomení mi vyhovuje a než lepit nejaký mini parabolický abych pokryl mrtvej uhel raději bych tam dal jiný zrcádko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Podľa mňa by ho nemal byť problém objednať v servise. Len treba poprosiť človeka za pultom, nech v počítači vyhľadá číslo dielu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Nevím jak u OII, ale u Fab MR 2007 už není na levém zrcátku lom, ale sklo zrcátka je nějak plynule zaoblené, tak, že je pokrytý i mrtvý úhel. Ovšem Fab má pravé zrcátko MR 2007 malé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boodek Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Pravé sklo do zrcátka z anglické verze lze sehnat, měl by ho mít Alessio - už jsem to u něj vyžádal a tvářil se že to není problém (pouze sklo, celé zrcátko prý problém je, protože údajně je schopen prodat jen celou sadu 2ks a to buď evropskou nebo anglickou, takže obě asférická je problém) Jinak samotné sklo by mělo být běžně k dostání i v každém Škoda servisu jako náhradní díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 12. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tak už jsem se dopátral, ale stojí samotný sklo cca 1100kč To už je skoro lepší koupit sadu od Alesia ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenin Vloženo 2. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2008 A ja som nahodou kupil nove prave zrkadlo aj s lomenym sklom za 1500 sk :-D Neviem odkial to pochadza... kazdopadne potesi. Ale je zvlastne, ze ma na sebe ten napis "objects in mirror are closer than they appear" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Podle mě se ve škodovce dá koupit levněji než u Alessia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 Pozor na to panove, anglicky pravy zpetny zrcatko u nas nefunguje.... Polomery zakriveni jeho sferickych ploch jsou konstruovany na pohled z prave sedacky, takze v nem je od ridice vlevo, ktery sedi asi trikrat tak daleko nez vyrobce zrcatka pocital, videt podstatne mene, nez v tom, ktere tam patri. Schvalne si nastavte LEVE zrcatko tak, aby do nej bylo videt od spolujezdce. Pak si sednete na misto spolujezdce, a uvidite jak malo uvidite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2008 To je sice obecně pravda, ale taky záleží kde sedíš, jak moc vzadu-vpředu, prt. se může stát, že bude vyhovovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Ja to mel na Fabii, a musel jsem do nej dat sklo z Octy, to anglicky bylo fakt hodne spatny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2008 Mě právě na Fabii vyhovovalo, proto to píšu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marat Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 zdravim Vas, mel jsem malem nehodu diky tomu, ze vpravo mi jel SMART a dokonale se mi skryl do mrtveho uhlu, tudiz jsem ho malem vystrelil z dalnice. Da se sehnat nahradni zrcadlo do OII pred faceliftem ale asfericke? nechce se mi tam lepit ty male zrcatka. prispevky, ze SMART nema na dalnici co delat mi problem nevyresi:-) T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 dá sa zohnať z anglickej verzie,ale niektorí to už skúšali a takmer nič v ňom nebolo vidieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecko Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-SKODA-O-S-F-RIGHT-HAND-WING-DOOR-MIRROR-GLASS-1Z2857522C-/320825175951?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4ab2abaf8f cena je dost,ale je to original skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.