Přejít na obsah

Viečko nádrže


myso8

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapi, nenašiel som tu takúto tému, tak píšem sem. Kúpil som fabiu combi 1,9 TDi 74kw, r.v.2002 a mám problém s viečkom nádrže. V kabíne je páčka na otváranie viečka nádrže, lenže to viečko sa dá otvoriť aj bez potiahnutia tejto páčky a dá sa otvoriť aj keď zamknem centrálom auto, kde je chyba?? Nechem, aby bola nádrž každému k dispozícii... Díky za rady

post-65308-0-28406400-1325716520_thumb.j

post-65308-0-99260800-1325716538_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to je pravda, že sa to ťažko opravuje, keď to človek nevidí, lenže toto je moja prvá fabia, preto to neviem, ani ako to má fungovať :) predtým som mal octaviu a tam som stlačil tlačítko v kabíne, viečko odskočilo a potom som ho zacvakol a bolo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no toto funguje v podstate stejne,... akorad je to na zpusobu tahla,... nebo-li bohdenu s lankem no

zkus to zejtra nafotit, nejak makrem a ja kouknu k sobe a uvidime,.... a nezapomen i zevnitr v kufru jako kdyz by jsi sel menit zarovky v pravem zadnim svetle ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar, už som zrejme zistil, kde je chyba. V kufri, ako je svetlo, bol ten zobáčik so strunkou vypadnutý, tak sme to tam zastrčili naspať. Už to zatvára normálne, len sme istili, že keď potiahnem páčku, tak dvierka neodskočia. Na druhej fabii sme pozreli a zistili sme, že tam chýba taký malý zobáčik, pliešok, strunka alebo ako to nazvať, ten je prichytený na tej skrutke, ktorá je pod viečkom. Takže pliešok som objednal v škodovke, stál asi 24 centov :kol-47: a skúsime to tam nahodiť a potom sa ozvem :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím, mám Fabku 1.2 HTP, ale problém jsem měl stejný - otevírání víčka pouze z kabiny, nedalo se zamknout extra zámkem. A nedrželo. Tak jsem se vykašlal na nějaké promazávání bowdenu a vymýšlení ptákovin - zajel jsem do obchodu, koupil si víčko zamykací i s dvěma klíči ...a mám po problému. Investice cca 250 Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zdravím,

mám podobný problém, akurát neviem ako sa k tomu z kufra dostat. Trochu sa bojím dať z boku dole ten koberec, pretože drží na takých štuplíkoch či čo to je a nechcem ich urvať.

Ako boli tie strašné mrazy nevracia sa mi ten zobáčik toľko koľko by mal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Pánové koukám jak se diskuse zajímavě rozrostla. Jen abych uklidnil rejpaly typu "oprava na 5 minut": opravit to už nešlo, koukal jsem na ten bovden a je totálně rozdrbané lanko, takže zamykací víčko bylo nejspolehlivějším řešením. Navíc už je menší pravděpodobnost že by měl někdo choutky vycucnout mi nádrž (ikdyž ono to moc nejde - potřeboval jsem cucnout cca 1 litr do pily a nebyla šance). Ale i tak děkuju za příspěvky, rady a tipy.

hm, oproti vyšroubování 3 šroubů a zasunutí bovdenu, fakt terno :kol-47: (jo pravda ty šrouby se pak musí ještě zašroubovat :) )

Jo, ale po měsíci to zas vypadne a na to fakt nemám nervy a čas ... =)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...