parek Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 mohl by mi prosim nekdo zjistit pin kod k navigaci Nexus SKZ1Z7E5427488 diiky moc parek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 umím ale musím mít navigaci na stole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parek Vloženo 9. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2012 aha, to mam trochu vic z ruky.... jde to nejak vycist vag commanderem 1.4? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czjunge Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 no když kupuješ navi tak chtěj taky TMB kde bylo původně pak +SKZ + servis =1576.(code) ...(to číslo jsem si vymyslel jo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 žádná autodiagnostika kód nevyčte progranátor, a nějaký kalkulátor - připojuje se přímo na desku plošných spojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Aáááá,další ukradená navigace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parek Vloženo 2. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) myslim ze soudis predcasne... a hodne ukvapene nicmene koupil jsem, prodejce vyndal funkcni navi z auta vcetne dokumentace a vin auta kde bylo origo namontovano - (kupoval novejsi navi...) ja jsem zapojil do auta - a tet se ptam na pin nikde nevidim nic kradeneho... ale asi mas jine zkusenosti Editováno: 2. Únor 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Nezlob se na mě, ale co zavolat tomu kdo ti ji prodal, ať ti řekne PIN?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wharank Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Pin ti vygenerují ve škodovce ale pouze vygenerují a neřeknou ti ho ani náhodou pouze ti to spárují z autem a řídící jednotkou která si ten kód zapamatuje. Cena cca 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 tohle je nesmysl, pin ti normálně řeknou... pin immo je úplně něco jiného! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) ať se na mně nikdo nezlobí, sice netvrdím, že jsi navigaci ukradl přímo ty, nicméně NIKDE nemáš záruku, že v tom autě byla už z výroby. Sám jsem Columbus chtěl, nicméně pominu-li ono značné riziko odcizení, už jen myšlenka koupě kradeného předmětu (neb si dovolím označit 99% dostupných použitých navigací za kradené - některé různým majitelům několikrát) mně odradila a raději jsem koupil obyčejné autorádio Stream. Čím více se kradou, tím nižší ceny jsou a tudíž tím více roste zájem lidí = podpora krádeží je o to větší... Editováno: 7. Duben 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 a nad myšlienkou,že tvoj Stream mohol byť tiež kradnutý si sa nezamýšľal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kopi87 Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Pomuze mi někdo mám rádio ale nemam pin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 umím vyčíst z rádia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.